Chapter 6

18.1K 562 58
                                    

''Dit is de telefoon van Niall, maar vaak zit Nikki, die asociale idioot, er ook op. Ik ben nu helaas niet bereikbaar. Laat een ber-''

Ik gooi m'n telefoon op de bank en kijk weer naar de tv. Deze eerste werkdag was vermoeiend. Harry was de hele dag op me aan het letten. Of ik wel deed wat ik moest doen. Hoe laag? Ik kan wel serieus werken. Maar toch was het leuk om te zien hoe ik hem had gepest met z'n leuke cadeau.

Zuchtend sta ik op en loop richting de keuken. Ik pak een glas water en kijk is uit het raam. We kijken over de stad en kunnen de Big Ben nog net zien. Een ontzettend mooi uitzicht.

Met een plof plof ik weer op de bank en kijk naar de tv. Een bericht over The Styles', interresant.

''De zoon van de eigenaar van The Styles, Harry Styles, is gisteren gezien met een van de meest bekende modellen van dit moment, Cara Delevingne. Ze hebben samen een diner gehad bij een chic restaurant. Daarna heeft Styles zijn jas aan haar aangeboden en heeft hij haar thuis gebracht. Ze leken nogal intiem. Wat kusjes en knuffels gedeeld. Zal de Styles zich dan eindelijk aan een meisje houden?''

--

Ik voel 2 grote armen zich een weg onder m'n knieholtes vinden. Ik ben waarschijnlijk in slaap gevallen. Ik hou m'n ogen nog dicht en hou me goed vast aan degene die me optilt. Het zal waarschijnlijk Niall wel zijn. Die komt vaker wel later thuis. En nu weet ik waarom, Louis.

Met m'n handen vind ik een weg naar de haren. Zachte haren komen me tegenmoet. Zachte krulle-

''Holy shit! Jij bent Niall niet!'' Gil ik uit waardoor de persoon me bijna laat vallen. Snel spring ik uit z'n grip en kijk met alle angst naar de persoon voor me.

Groene, donkere ogen. Bruine, chocolade krullen. De schattigste, mooiste kuiltjes. Volle, roze lippen.

Harry Styles.

"Jezus! Harry, wat doe jij hier?" Roep ik uit. Ik krabbel overeind en kijk naar Harry die voor me staat.

Hij heeft een blauw oog. Niet echt, duhu, maar rond om z'n oog is het helemaal dik en blauw. Z'n haar zit door de war. Alsof hij gevochten heeft -wat waarschijnlijk ook zo is. Er zitten nog wat schrammen op z'n gezicht. Wat the fuck heeft deze jongen gedaan? Z'n pak zit ook niet meer goed. Wat plakken die geschaafd zijn en hartstikke scheef.

''Voordat je gaat vragen waarom ik er zo uit zie. Ik heb de sleutels van zo'n blonde gappie gekregen? Neill?''

''Niall, ja.''

''Wat jij wilt. Niall gaf me de sleutels. Hij zag me staan. Ik moest zeggen dat ie bij Lewie slaapt ofzo.'' Harry geeft me de sleutels die ik aarzelend aanpak. Het is niets voor Niall om zomaar de sleutels te geven. En zeker niet aan Harry. Er moet meer zijn.

''Hoe heb je de sleutels gekregen?'' Vraag ik. Ik loop richting m'n slaapkamer en ik hoor hoe Harry me volgt. Als ik in de kamer ben ga ik op m'n bed zitten en kijk naar Harry die tegen de deur aan leunt.

''Vertel, Styles. Wat heb je tegen Niall gezegd?''

''Jaja, rustig aan meisie. Ik heb Niall misschien verteld dat ik je op een date zou vragen?''

M'n ogen worden groot en m'n mond valt open. Harry Styles, de arroganste jongen ooit, wilt me op een date vragen. Never. Nooit. Niet. Ik schud gelijk m'n hoofd waardoor wat haren in m'n gezicht komen. Ik veeg ze uit m'n gezicht en kijk naar het knappe wezen voor me.

''Zo bedoelde ik het niet, babe. Ik moet vrijdag naar een conferentie. En ik moet een date meebrengen. En aangezien jij mijn nieuwe manager bent, en je super lekker bent, en je naar me moet luisteren ga je met me mee. Of je dat nou wilt of niet,'' spreekt hij nonchalant. Hij haalt z'n schouders op en wilt weglopen als ik hem terug roep.

''Hoe waren de condooms? Schrok Cara niet van je kleine vriend?'' Harry rolt z'n ogen en grinnikt even. Hij kijkt me nog een keer aan en knipoogt dan. Daarna is hij verdwenen uit de deur.

Niet veel later hoor ik de deur dicht gaan. Dat betekent dat hij weg is. Thank god. Ik had me niet langer kunnen beheersen. Hij zag er zo goed uit. Alsof hij een bad boy was. Een bad boy in een pak. Heel moeilijk om niet gelijk met hem het bed in te duiken.

Maar dan weer. Ik moet mee als Harry's date. Harry's date. Dat woord alleen al. Date. En dan van Harry. Kan veel goeds opleveren. Zie m'n sarcasme. Best erg toch? Harry's date. En laat me even eerlijk zijn, onze band is niet de beste. Ver van dat. En dat pas nu we elkaar twee dagen kennen. Twee dagen.

Dit wordt echt de raarste date ooit.

___

Woow. 44 votes. Dat is echt super geweldig awesome. Ik was er ook echt blij mee. :) Thank you so much, denken jullie dat jullie de 50 halen? *kijkt lief*

Het spijt me dat dit een shit hoofdstuk is. Maar ik heb het super druk met toetsen. En moet daarom keihard leren en heb amper tijd om te schrijven. Mijn school houdt ervan om gelijk, bam, 10 toetsen in de laatste week voor de vakantie te geven. Na vrijdag heb ik weer tijd om te schrijven. Dan wordt het weer leuker!

 

He is nothing but my boss || H.S.Where stories live. Discover now