Chapter 4

18.4K 529 119
                                    

Louis en Niall - ja Niall ook - zijn vertrokken naar Louis' huis. En nu zit ik dus alleen met Zayn op de bank. We hebben nog niets tegen elkaar gezegd. Althans, geen normaal gesprek. Elke keer als hij een gesprek probeerde op te brengen antwoorde ik kortaf. Waarom? Omdat ik zeker weet dat ik een preek krijg. Zo is Zayn, zonder twijfel.

Ik hoor wat gerommel en langzaam kijk in naar Zayn die nu rechtop zit. Hij klopt op de plek naast hem op de bank. Zuchtend sta ik op en ga naast hem zitten. Hij slaat een arm om me heen en drukt zich tegen me aan. Z'n warme adem kriebelt in m'n nek maar dat maakt even niet uit.

''Ik ben niet eens boos, Nik. Hoe kon je dat denken? Ik vind het wel grappig. Maar toch blijf ik bij m'n keuze dat je een serieus vriendje moet zoeken,'' fluistert hij in m'n oor. Hij knijpt me bijna fijn maar dat maakt niet uit. ''Ik kan niet eens boos op je blijven.''

''Ik dacht gewoon dat je boos zou worden omdat je al zolang zeurt over dat ik een serieuze relatie moet zoeken en dat ik teveel 'lol' heb.'' Ik voel hoe Zayn z'n hoofd schudt en me vast pakt bij m'n schouders.

''Als jij gelukkig bent, ben ik gelukkig, Nik. Maar nu moet je slapen, klein meisje. Je moet morgen om 9 uur op kantoor zijn. Moet ik je brengen?''

Ook ik schud nu m'n hoofd en trek me iets af van Zayn. '''Nope, ik ga met de bus. Daarna ga ik kijken naar m'n eigen auto.''

--

Met een zucht loop ik het gebouw in van The Styles'. Het is pas 8 uur maar al sterfens druk. Overal lopen mensen. Advocaten, secretaressen, managers, bazen, noem maar op.

Op m'n zwarte hakjes -die trouwens erg goed bij m'n zwarte pakje passen loop ik richting de lift. Er staat nog maar 1 ander persoon bij de lift te wachten. Een grote, gespierde jongen. Van de achterkant heeft hij een blauwe spijkerbroek aan met daarboven een witte blouse. Hij heeft bruin haar dat erg goed in model zit.

''Leuk he, staren?'' Zegt de jongen opeens. Ik schrik uit m'n gedachten en voel m'n wangen langzaam rood worden. Hij grinnikt en schudt lachzend z'n hoofd.

''Mijn naam is Liam, Liam Payne,'' zegt hij beleefd en steekt z'n hand uit. Ik pak z'n hand en schud hem. Nu pas zie ik de chocolade bruine ogen waardoor hij een schattige en lieve (puppy) uitstraling krijgt.

''Mijn naam is Nikki Moon. Nieuw hier.'' Hij schudt m'n hand en laat hem daarna los. We kijken nog even naar elkaar voor dat we in de lift -die er al blijkbaar was in gaan. Het valt me nu pas op hoe knap Liam eigenlijk is.

''Wat doe jij hier dan? Zeker niet de nieuwe manager he?'' vraagt Liam voorzichtig. Ik rol m'n ogen en knik dan. ''Oh, no. Ik wens je al heel veel succes. Ik wil je niet afschrikken, maar Harry als baas is niet erg fijn.''

''Ken je hem?'' Liam knikt en drukt op een knopje en langzaam gaan de deuren dicht. ''Hij is echt een asociale idioot. Gisteren kocht ik een broodje dacht hij dat hij dat broodje mocht hebben. En dat niet alleen, hij is nog is heel verwaand ook. Echt, ik snap niet dat mensen vrienden met hem willen zijn. Hij is zo, ugh. Ik kan hem wel wu-''

''Hij is m'n beste vriend,'' onderbreekt Liam me. M'n mond valt open van verbazing. Letterlijk. Ik heb net even tegen de beste vriend van Harry Styles, aka de gemeenste baas en jongen op de wereld met een helig lichaam, verteld dat hij een asociale idioot is. Slimme zet, Nikki. Heel slim.

''Maak je geen zorgen. Ik zal hem niets vertellen. Je hebt gelijk. Hij houdt geen rekening met andere. Maar zodra je het met hem kan vinden, is er geen enkel probleem.'' Liam probeert me gerust te stellen, niet dat het lukt. Maar het is lief bedoeld.

''Maar dit is zijn verdieping, love. Je moet er hier dus uit. Het lijkt me super leuk om je nog is te zien.'' Liam pakt een papiertje en schrijft er iets op. Daarna geeft hij het aan me. Zonder ook nog iets te zeggen loop ik weg. Ik zwaai nog even en kijk hoe de liftdeuren dichtgaan.

Ik vouw het briefje open en kijk wat er op staat. Het is met een mooi handschrift geschreven.

~ Hier is m'n nummer, schoonheid. En maak je geen zorgen. Je geheimen zijn veilig bij mij x Liam ~

Ik vouw het briefje weer op en doe het in m'n tas/ Snel doe ik m'n haar goed en loop richting een kantoor, mijn kantoor. Als ik de deur open doe zie ik Harry al op mijn bureau stoel zitten. Hij draait zich naar me toe en heeft een grote grijns op z'n gezicht.

''Wat goed dat ik je zie, babe. Je moet wat boodschappen voor me doen. En geen gemaar,'' spreek hij. Harry staat op en pakt een briefje. Hij loopt snel naar me toe en drukt het in m'n handen. Hij loopt richting de deur en draait zich nog even om. ''Bedankt he. Wel de goede maat mee nemen.''

Ik trek m'n wenkbrauw op en wil vragen wat hij bedoeld maar hij is al verdwenen. Ik rol m'n ogen en zet m'n tas op het bureau. Nu open ik ook het blaadje van Harry en m'n ogen worden groot en vol walging sta ik naar het papiertje te kijken.

''Ik moet condooms kopen voor m'n baas.''

___

Alweer hoofdstuk! Bedankt voor de 27 votes!! =D Wat vinden jullie ervan? 

Gunnen jullie me de 45 of meer volgers? lol.

Gunnen jullie me iets meer reacties en de 45 (of meer volgers?) =)

He is nothing but my boss || H.S.Where stories live. Discover now