Chapter 9

17.9K 544 65
                                    

''Be my girlfriend?''

M'n ogen worden groot. Ik kan niet geloven wat Harry nou net zei. Z'n vriendin? Ik ken hem pas een week. Nog niet eens. En nee, ik vind hem niet leuk. Ik schud m'n hoofd en sprint de auto uit. Ik hoor Harry nog achter me aan rennen maar ik negeer hem.

Na drie passen pakt iemand m'n schouders vast en draait me om. Ik word tegen een borst aangeduwd en voel twee sterke armen om me heen. Ik wil me verzetten maar degene houdt me stevig vast.

''Zo bedoelde ik het niet, babe. Het was voor vanavond. Ik heb een vriendin nodig, alleen voor vanavond. Ik moet ze laten zien dat ik ook een vriendin kan hebben en niet met elk meisje in bed duik,'' zegt Harry. Z'n ademhaling is onregelmatig. Deze jongen moet wat doen aan z'n conditie. Jeetje.

"Alleen voor vanavond?"

"Alleen voor vanavond."

Ik knik en pak z'n hand. Hij kijkt me eerst verbaast aan maar begrijpt de hint al snel. Hij knikt als bedankje en geeft een kneepje in m'n hand. Oke, daar gaat ie dan. Ik moet voor alleen vanavond de vriendin van Harry spelen. Dat kan ik wel. Ook al verdient hij het niet. Nee, hij verdient het niet. Maar kom op Nikki, je bent een goed persoon.

Samen lopen we terug naar de auto. Of naar het grote, hele grote gebouw. Het is net een kasteel. Die je in films ziet. Van een koning en koningin. Zo groot. Het gebouw is helemaal wit met een ontzettend mooie versiering. Er zijn nog wat andere auto's te zien op de parkeerplaats voor het grote gebouw. En dan bedoel ik geen mini coopers maar grote, rijke en dure auto's. Een auto die waarschijnlijk nog meer kost dan mijn hele huis.

Harry trekt me iets mee naar voren, richting de grote deuren. Z'n ogen staan eindelijk niet meer zo donker maar eerder licht, met vriendelijkheid. Harry laat m'n hand los en slaat een arm om m'n middel en trekt zich tegen z'n gespierde borstkast. Het is even schrikken maar voelt toch ook goed. De deuren worden opengedaan door een kleine meneer in een zwart pak, een bediende.

''Meneer Styles, u wordt al verwacht. Wie is deze mooie dame die u heeft meegebracht?'' Spreekt de man beleefd. Aan z'n uiterlijk te zien is hij in de 40 en weet hoe het in dit wereldje gaat. Beleefd zijn en meer niet.

''Dit is mijn vriendin, Nikki. Als je het niet erg vindt wil ik Nikki graag aan de rest voorstellen,'' zegt Harry bot terug. Ik geef hem een elleboogje in z'n buik waardoor hij me vaag aankijkt. Ik rol m'n ogen en bedank de man die de deur voor ons open deed. Bedankt iemand hem tenminste. De man kijkt me raar aan maar knikt dan en sluit de deur achter Harry en mij.

Als de man eindelijk verdwenen is begint Harry gelijk te praten, ''Wat was dat?! Eerst geef je mij een por, zonder een reden, en dan bedank je zo'n persoon?'' Zegt hij arrogant. Ik rol m'n ogen en wil weg lopen maar wordt alweer terug getrokken. ''Zo gaat het in dit wereldje, Nikki. Die mensen hebben respect voor ons, niet andersom. Wees beleefd tegen de mensen die straks tegen je praten, ze zijn nog machtiger dan ik ben. Praat daarom ook alleen als je iets gevraagd wordt, begrepen?'' Ik knik angstig en sla m'n ogen ener. Deze Harry vind ik niet leuk.

''O-Oke, chagrijn,'' mompel ik zacht. Zo zacht dat Harry het niet kan horen. Harry pakt me weer bij m'n middel en samen lopen we door de lange hallen. Dat Harry de weg hier weet. Ik zou alleen maar verdwalen.

Als we bij een paar grote deuren aankomen worden we gegroet door twee dames in ook een pak. Ze kijken naar Harry die z'n jas uitdoet, ik volg z'n voorbeeld en doe ook mijn jas uit. De vrouwen pakken onze jas aan en lopen er dan mee weg. Ik wil ze terug roepen als ik Harry hoor grinniken. Boos draai ik me om en geef hem een duwtje.

''Rustig, babe. Je krijgt je jas echt wel terug. Als we straks naar huis gaan.'' Hij pakt m'n hand en geeft er een kneepje in. Ik glimlach zwak naar Harry en knik dan.

Harry opent de deur en er komt een geluid naar je toe. Er zijn zeker 50 mensen in de kamer, aan alleen het geluid al te horen. Het zijn allemaal mannen in pakken en vrouwen in een jurkje op hakken. Echt zo'n deftig stelletje mensen. Niet mijn stijl.

''Harry! Mijn vriend, hoe gaat het met je?'' Zegt een stem uit het niets. Er verschijnt een jongen van niet veel ouder dan Harry en mij uit de menigte. Hij heeft bruin haar en felblauwe ogen die alle aandacht opeisen. Als ik hem tegen zou komen in een club, dan had hij mij echt wel gekregen hoor. Jeetje, wat een knapperd.

''Brent Parker, goede, goede vriend. Met mij gaat alles goed! En met de grote Parker?'' Zegt Harry vrolijk. Hij geeft 'Brent' een mannenknuffel en dan zo'n box ding. Dan dringt het tot me door. Brent Parker is een van de meest bekende modellen ooit. Hij is model voor Gucci, Louis Vuitton, Calvin Klein, noem maar op. En hij staat nu voor m'n neus.

''Goed, goed. En wie is deze mooie meid?'' Brent steekt z'n hand die ik aanpak en schud. Hij geeft een kus op m'n knokkels en geeft me een knipoog. Ik ga hier flauwvallen. Brent Parker heeft me net gekust. Oke, niet op m'n lippen - al zou ik dat wel willen. Maar op m'n knokkels. Maar alsnog heb ik z'n zachte en perfecte lippen gevoeld op mijn huid, de huid van een saai meisje, Nikki Elisa Moon.

Ik kijk naar Harry die geïriteeerd z'n ogen rolt. Ik plant snel een kus op z'n wang, waardoor hij begint te grijnzen. Brent geeft ons allebei een glimlach en kijkt dan weer naar Harry. Hij buigt zich naar Harry en fluistert iets in z'n oor waardoor Harry een glimlach op z'n gezicht krijgt, een gemeende glimlach.

''Jaja, dat weet ik wel. Ik heb zeker geluk,'' hoor ik Harry zacht zeggen. Ik kijk hem verbaasd aan en hij schudt z'n hoofd. Blijkbaar was het niet bedoeld dat ik het zou horen. Maar waarom heeft hij geluk?

''Nikki? Kom je? Dan gaan we wat eten,'' zegt Harry als hij m'n hand pak. Ik pak z'n hand steviger vast en loop achter hem aan naar een grote tafel waar heeeeeeeel veeeeel mensen aan zitten. We gaan allebei aan de tafel zitten. Brent aan m'n linkerkant en Harry aan m'n rechterkant.

Dan staat er een oudere man, van zeker ouder dan 50, op en heft z'n glas. Hij heeft een grijs pak aan met een paarse stropdas. Hij heeft amper haar maar het enige haar wat hij heeft is grijs. Net een opa.

''Ik wil graag proosten op Harry, onze geweldig Harry Styles. De enige echte zoon van de baas van een van de meest goedlopende bedrijven ter wereld. Hij heeft op deze leeftijd al zoveel bereikt. En daar heb ik zoveel respect voor. En daarbij wil ik ook proosten op z'n vriendin. Het meisje dat hem heeft veranderd. Ondanks dat hun relatie pas een week openbaar is. Ik hoop dat jullie nog lang en gelukkig samen mogen blijven. En dat er ook wat kleine Harry's en Nikki's komen.''

____

Fool. Ik zei het jullie, lol. Harry vroeg haar alleen maar voor vriendin voor die avond. Zo, zo slecht. Maar het zou anders echt te snel gaan, haha :) Het volgende hoofdstuk wordt in de ogen van Harry, dat jullie het alvast weten. :)

Echt bedankt voor de reacties! ( en de 62 votes 😱) Dat jullie met me meeleven! :) Ik ben er sws wel, met of zonder kaartjes. Dus misschien kunnen we meeten, een paar mensen ofzo :)

Ik ken een meisje, @Xx_juud, die eventueel nog 2 kaartjes voor iemand heeft. Zelf neem ik er ook 2 van haar over. Als jullie haar kaartjes willen, stuur haar of mij een berichtje! Het is ook nog een hartstikke aardig meisje! ♥

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu