Kardeş acısı 🔥

917 50 1
                                    

Atike sultan bir süre daha bağırmaya devam etti. Hünkar ahmet sonunda uyanmıştı. Uykulu gözlerle atike sultana baktı.
-Ahmet ; Atike ! Bu ne terbiyesizlik daireme nasıl böyle destursuz girersin sen ?!
-Atike ; (ahmetin göğüsüne vurdu) hain ! Nasıl kardeşlerinin ölüm fetvasını verirsin sen ? Ben seni onlara tercih ettim seni tahta çıkardım 5 kardeşime karşılık ! Yıllarca senin adına devleti ben idare ettim ! Eğer sana hıyanet edecek olsaydım tahta seni değil öz kardeşlerimden birini çıkarırdım !
-Ahmet ; o yüzden mi onları kaçırttın ! Amacın belli.. ve ayrıca ben her şeyi öğrendim. Validemi sen öldürmüşsün. Güç için iktidar için hem annemi öldürmüşsün hem babamı öldürmüşsün hem de anneni yedi kuleye hapsetmişsin. Sen kimsin Atike sultan sen kimsin !? Nerden gelir bu cürretin ?! Şimdi,şimdi yaptıklarının bedelini ödeyeceksin. Bu gece 5 kardeşin can verecek.
(Atike ahmete vurmaya devam edip çığlıklar içerisinde has odadan koşarak ayrılır kardeşlerini bulmaya gidiyordu)
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Atike kardeşlerini saray da arıyordu. Koşarak hareme girdi oraya bile bakmak istemişti. Çığlıklarıyla hatunların hepsi uyandı atike sultanı ilk defa böyle perişan görüyorlardı hali berbattı. Koskoca atike sultan ne hallere düşmüştü böyle..
kardeşlerini hiç bir yerde bulamayan atike,adeta delirmişti. Kardeşleri neredeydi ? Bir hışımla has odaya doğru ilerlemeye başladı. Tam o sırada cellatların ellerinde beliren urganları daha sonra da cellaları gördü. Anlamıştı. Kardeşleri has odaya götürülmüştü. Arka kapıdan koşarak has odaya gitmeye çalıştı onu gören iskender paşa engel olmaya çalıştı lakin başaramadı. Olası bir isyan durumunda padişahların has odadan ayrılabilmeleri için gizli bir geçit yapılmıştı. Sarayda bunu bilen bir padişah bir de atike sultan vardı. Atike büyük bir hızla cellatlardan önce has odaya girdi. Kardeşleri yerde diz çöküyordu,Ahmet ise başlarında bekliyordu. Atike kardeşlerinin yanına koştu. Sarıldı hepsine. O sırada içeri cellatlar girdi. Atike'nin çığlıkları artık bir çığ gibi büyümüştü. Kardeşlerini koruyabilmek için kendince güçlü olan hamleleri cellatlara uyguladı. Lakin hepsi çok güçlüydü ve hiç biri yıkılmadı. Sultan ahmet ablasını tuttu. Birlikte kardeşlerinin bir kaç adım arkasına çökü verdiler. Atike feryat içerisinde 5 kardeşinin ölümünü izlemeye mahkûm bırakılmıştı...
🔥🔥🔥💔💔💔🔥🔥🔥
Atike sultan kucağında henüz yaşı küçük olan kardeşi osman ile hareme indi. Ardından diğer kardeşlerinin cenazeleri de haremden geçerken atike sultan en küçük kardeşi osmanla taşlığa yığıldı. Feryat ediyordu. Küçük kardeşini o tabuta koyamazdı.. dayanamazdı buna. Bir kaç ağa,cariye ve dahi helen hatun atike sultanın kucağında cansız yatan küçük şehzade osmanı alabilmek için mücadele ettiler. Lakin sultan vermemekte kararlıydı. Bütün hatunlar perişan halde atike sultana bakıyorlardı. Hepsi bu acı manzara karşısında göz yaşlarını tutamayıp ağlıyorlardı. Bir süre daha öylece taşlıkta oturan atike sultanın yanına iskender paşa geldi. Hiç konuşmadan şehzade osmanı alıp ağalardan birine verdi. Atike sultan kardeşinin götürülmesi üzerine feryat etti. Çok geçmeden oracıkta bayıldı...
🔥🔥🔥💔💔💔🔥🔥🔥

Kanlı iktidar  (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now