Chapter 5

2.5K 117 4
                                    

Niall Horan vraagt me als zijn vriendin.  Ik vind hem leuk, heel erg leuk, maar iets houd me tegen, de belofte...

Flashback

Huilend lig ik op mijn bed. David heeft me bedrogen en mishandeld. Hoe kon ik ooit verliefd worden op hem? Of is het niet zijn schuld?! Nee natuurlijk niet! Het is mijn schuld, het ligt gewoon allemaal aan mij. Hij verdient me niet, niemand verdient mij. Iedereen is te goed voor mij. Al moet ik later alleen wonen, niemand verdient zo'n lelijk iemand als mij.. Snel pak ik een pen en papier. Ik begin een belofte te schrijven

Hierbij beloof ik, Skylett nooit meer verliefd te worden.

Niemand verdient zo'n lelijk iemand.

Het is beter voor iedereen. Liefde doet toch alleen maar pijn

Ondertekende,

'Skylett

----einde flashback-----

Ik kan niet met Niall nemen. Niall verdient mij toch helemaal niet.

Hij kan veel beter krijgen. Ik kan hem dit niet aandoen. "Skylett!" Ik schrik op uit mijn gedachten. Ik voel dat ik huil, snel veeg ik mijn tranen weg. Ik kan dit niet, snel sta ik op en ren ik niet alleen de kamer maar ook het huis uit.

Het is ondertussen een week later. Ik ben mijn huis bijna niet uitgeweest. Alleen voor de begrafenis en voor de nodige boodschappen. Niall heeft me proberen te bellen en te sms'en maar ik nam gewoon niet op. Hij is elke dag langs mijn huis geweest en gewacht tot ik eindelijk open deed, maar ook dat deed ik niet. Ik wil hem gewoon niet kwetsen. Dit is de beste manier, zo vergeet hij me snel. Ik hoor de deurbel gaan. Dat zal Niall wel zijn. "Sky ! Ik weet dat je er bent!" Dat klinkt niet als Niall. "Skylett, doe open!! Ik ben het Zayn!" Langzaam loop ik naar de deur. Ik twijfel nog even maar doe dan toch de deur open. Ik word meteen in een knuffel getrokken. Eindelijk Sky!! We waren zo ongerust!" "Sorry..." Ik laat Zayn binnen en loop naar de kamer. Zayn loopt achter me aan. "Wil je wat drinken?" "Ja is goed." "Cola?" "Doe maar" Ik loop naar de keuken en schenk 2 glazen cola in. Ik loop weer naar de kamer en zet de glazen op de tafel. Ik ga naast Zayn zitten. "Sky, vertel me, wat is er." Ik twijfel of ik het zal vertellen. Zayn is in deze korte tijd wel m'n beste vriend geworden, maar toch. "Hey, je weet toch dat je me alles kunt vertellen." Ik knik. Langzaam begin ik dan toch maar te vertellen. Nadat ik alles heb uitgelegd trekt Zayn me weer in een knuffel. Ik heb ook gezegd dat ik Niall echt heel leuk vind. "Sky, wat nou als je Niall alles verteld en jullie samen de belofte verbranden? Dan is de belofte verbroken toch?" Ik denk diep na, eigenlijk heeft Zayn gelijk. "Sky, Niall vindt je echt leuk! Hij zou je nooit pijn doen." "Dankje Zayn.. Maar wat nou als Niall het onzin vind?!" "Sky, Niall vind het heus geen onzin. Geloof me nou maar. Hij weet toch dat je een moeilijk verleden hebt gehad." "Je hebt gelijk. Dankje Zayn. Je bent echte de beste vriend die iemand zich kan wensen. " Hij trekt me in een knuffel. "En jij de beste vriendin." Als ik me terug trek zie ik nog net een blonde jongen bij de voordeur wegrennen. Niall.

---------------------

Sorry dat ik al zo lang niet ge-update heb :0000

Ik heb het zoo druk met school. Heb dit snel op m'n Ipad getypt, sorry voor de fouten.

Dankje vooor alle lieve reactie's en alle reads en votes!!

Ik probeer zo snel mogelijk weer te updaten !

Lovejullieeee

Xx

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Where stories live. Discover now