29

1.6K 104 28
                                    

Samen met Eleanor en Perrie zit ik in de auto. We zijn opweg naar mijn verrassing. Ik ben zo benieuwd wat het is. Ik kan echt niet meer stil zitten. ''Zijn we er bijna?'' ''God Sky, dit is al de zoveelste keer dat je dat vraagt.'' Zegt Eleanor grinnikend. Ik zucht en kijk weer uit het raam. "WE ZIJN ER !!" Ik schrik op. Verbaast kijk ik om me heen. We zijn midden in het centrum. "Kom op stap uit!" Snel maak ik de deur open. Als ik buiten sta kijk ik zoekend om me heen. "Kijk beter !" Voor de zoveelste keer kijk ik zoekend om me heen. Opeens zie ik Niall tussen alle mensen staan. Natuurlijk wel vermomd, maar ik herken zijn kleding. Als ik beter kijk zie ik een meisje naast hem staan. Mijn ogen worden groot als ik door heb wie daar staat. Ik weet niet hoe snel ik naar haar toe moet rennen. "MIAAAAA!" Zodra ik bij haar ben gooi ik me letterlijk op haar. Ze slaat haar armen om me heen. "Ik heb je zo gemist, Mia!" "Ik jou ook, Sky... "

"Je gelooft het echt nooit!" "Wat?" "Ik heb een appartement gekocht hier in Londen!!" "Noway!" Voor de tweede keer spring ik in haar armen. "Hey, je hebt het allemaal te danken aan degene naast me." Mijn blik schiet naar Niall. "Echt waar?" Niall knikt langzaam. Ik spring in Niall's armen. "Dankje dankje dankje, je bent de beste." Ik geef hem een kus op z'n wang. "Aaaaawwwww" hoor ik achter me. Ik zie dat z'n wangen langzaam rood worden. Ik grinnik zachtjes. "Laten we gaan!" Ik knik. "Veel plezier!" "Dankje Ni." "Je verdient het, princess."

Het was echt super gezellig met de meiden. Ik heb een jurkje gekocht. Voor de volgende verrassing hadden ze gezegd. Met tegenzin heb ik dus die jurkjes zitten passen, en uiteindelijk heb ik er toch een gevonden. De meiden zeiden dat ie perfect was. (A/'n foto jurkje hiernaast) Ik moet toegeven dat ik het jurkje niet lelijk vind. Ik zit hier terwijl Eleanor mijn make-up doet. En denk maar niet dat ze ook maar iets zeggen. Hoe graag ik het ook wil weten. Ik zal moeten afwachten. "Ben je bijna klaar?" Ik hoor wat gemompel van haar kant. "Klaar!" Ze draait m'n stoel om naar de spiegel. "En?" Vraagt Eleanor springend van het ene naar het andere been. "Is het niet tè?" Ik wrijf met mijn hand over m'n buik. "Niet zo onzeker Sky. Je ziet er super mooi uit. Echt waar." "Wauw Sky! Je ziet er echt prachtig uit!" Schreeuwt Mia als ze de kamer in komt. Perrie loopt achter haar aan. "Wauw Sky! Het staat je zo mooi!" "Wat zei ik?" Een zucht verlaat m'n mond. "Okay, je hebt gelijk.. denk ik." De meiden slaan een vreugde kreetje als de bel gaat. Kom op Sky. Mia trekt me mee naar beneden. De meiden geven me allemaal een knuffel. Eleanor maakt de deur open. En daar staat hij...

Harry

-

Holaaaa!

Hadden jullie dit verwacht?

Ik heb een vraagje, ik wil graag weten hoe oud mijn lezers zijn, dus bij deze:

Hoe oud zijn jullie?

Dankje vooor alles! Ik stond gister gewoon op 10 van fanfiction :0

Ik had dat echt nooit verwacht. Zo erg bedankt!

Hou van jullieee!

Veel plezier voor degene die voetbal gaan kijken! (Wss bijna iedereen :p)

Ciaoooooxx

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu