Chapter 7

2.5K 119 23
                                    

Ik zit op de bank. Ik ben samen met Zayn mee naar huis gegaan. Van Zayn mocht ik niet alleen naar huis. Mijn ogen doen pijn van het huilen. Ik mis Niall verschrikkelijk erg. Ik kan echt niet zonder hem, dat besef ik me nu maar al te goed. Het probleem is dat Niall mij niet wilt spreken. Ik heb hem al 100 keer proberen te bellen, en steeds klikte hij weg. ''Sky, ga je mee naar de jongens?'' Vraagt Zayn zacht. Ik denk even diep na. Zou ik wel mee gaan? Snel schud ik mijn hoofd. ''Ik ben snel weer thuis oké?'' Ik knik. Zayn geeft me een knuffel en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik zit alleen maar voor me uit te staren. Er is echt iets mis met me. Daarom wil Niall niet naar me luisteren. Hij wil me gewoon niet meer, omdat ik te lelijk ben. Ik loop naar de badkamer en kijk in de spiegel. Ik ben lelijk en dik. Dat me dat nooit eerder is opgevallen. Het lijkt wel of ik 100 kilo ben aangekomen. Ik moet op dieet. (a/n als je gevoelig bent voor dit soort dingen, lees de dik gedrukte tekst dan niet!) Ik loop snel weer naar beneden en pak Zayn's laptop. Ik zoek van alles op over afvallen.

Tips om af te vallen:

*Koud douchen

*Eten uitkotsen

*Sporten

*Water drinken

*Als je honger hebt, jezelf afleiden door bijvoorbeeld je nagels te lakken.

Staat er in het artikel.

Ik sluit de laptop af en besluit een koude douche te nemen. Als ik beneden kom zie ik Zayn op de bank zitten. '''Hey..'' Zeg ik zacht. ''Oh heey, daar ben je !'' ''Ik stond onder de douche.'' Zayn knikt. ''Zullen we pizza bestellen?'' Ik wil helemaal geen pizza. Ik knik toch maar. Na een kwartier gaat de bel. Zayn loopt naar de deur en komt terug met 2 pizza dozen. ''Sky, het komt goed met Niall. Ik beloof het.'' Ik knik. Ik weet niet waarom die dat zij, maar ik maak me wel zorgen. Hij overhandigd mij de pizza doos. ''Wil je cola?'' ''Nee, doe maar water.'' Zayn kijkt me raar aan maar knikt dan toch maar. Ik neem voorzichtig een hap van m'n pizza. Ik voel me hier nu al slecht over. Nadat we beide de pizza ophebben gaat Zayn even douchen. Dit is mijn kans. Ik loop naar de wc en draai de deur op slot. Ik ga voor over hangen en stop mijn vinger in mijn keel. Ik ga net zo lang door tot mijn hele maag inhoud er uit is. Ik knik tevreden en spoel door. Als ik de keuken inkom pak ik een glaasje water. Ik besluit om nog even te gaan hardlopen. Ik loop naar boven en trek wat sportkleding van Zayn aan. Ik klop op de deur en zeg dat ik even naar buiten ga. Ik doe de deur van het appartement achter me dicht. Ik begin met een warming-up en daarna begin ik te joggen. Als ik in het park ben zie ik Niall op het bankje zitten. Ik herken hem aan de blonde pluk die onder zijn snapback uitsteekt. Snel ren ik verder. Ik wil niet dat Niall me ziet. ''Skylett!'' Shit denk ik. Snel loop ik door. Ik voel een hand op mijn schouder en draai me om. ''Sinds wanneer loop jij hard?!'' Vraagt Louis. Gelukkig is het Louis. ''Sinds ik dat wil.'' Louis begint te lachen. ''Lach maar.'' Ik draai me om en loop weg. Hij lacht me gewoon uit omdat hij me net zoals iedereen dik vindt. Hij denkt vast dat ik dit niet kan. Nou ik zal het wel laten zien. Ik ga afvallen. Ik ren snel terug naar het appartement en loop naar binnen. Zayn zit op de bank tv te kijken. Hij kijkt me aan en schenkt me een glimlach. ''Lekker gelopen?'' Ik knik. Ik besluit om maar weer een douche te nemen. ''Ik ga even douchen.'' Zayn knikt. Ik loop naar boven en ga op de weegschaal staan. Ik ben 51 kilo. Ik ben ongeveer 1.70 lang. Veel te zwaar dus. Dat is ook wel te zien. Snel spring ik onder de koude douche. Als ik weer beneden kom is Zayn in slaap gevallen. Hoe kan het ook anders. Hij heeft het super druk. Ik pak snel een dekentje en leg het over hem heen. Ik wil hem wel naar boven tillen, maar dat lukt me toch nooit. Ik geef hem nog een kus op zijn wang en loop naar boven. Ik poets snel mijn tanden en ga dan ook in bed liggen. Al snel val ik in slaap.

''Sky, wake up.'' Er wordt zachtjes aan m'n arm geschud. Langzaam open ik mijn ogen. ''Het ontbijt is klaar.'' ''Ik heb geen honger..'' ''Je moet toch wat eten Sky..'' Ik zucht en sta op. Ik voel me licht in m'n hoofd en zie allemaal zwarte vlekken. ''Sky, gaat het?!'' Ik knik. ''Gewoon wat te snel opgestaan.'' Ik loop langzaam naar beneden en ben blij als ik aan tafel zit. De zwarte vlekken worden al minder. Zayn gaat tegenover me zitten, hij pakt een broodje en begint te eten. Hij kijkt me verbaast aan als ik niks eet. ''Sky, waarom eet je niet?'' ''Ik heb gewoon niet zo'n honger.'' Zayn knikt bedenkelijk. Ik sta snel op voordat hij nog iets kan zeggen. Ik loop naar de keuken en pak een glas water. Ik drink hem snel leeg en ga weer bij Zayn zitten. ''Wat gaan we vandaag doen?'' Vraag ik zacht. Misschien wil hij wel helemaal niks met mij doen. ''We kunnen naar Louis en Harry gaan? Liam is naar Sophia en Niall...'' Ik kijk vragend naar Zayn. ''Nee laat maar.'' Ik knik ''Oke, ik vind het goed.'' Zayn schenkt me een glimlach. Als we ons hebben klaar gemaakt, rijden we naar de jongens. Louis doet open en geeft ons een knuffel. ''Sorry van gister.'' Fluister ik snel in Louis' oor. ''Geeft niet Sky.'' Ik loop achter Zayn aan naar de woonkamer en geef ook Harry een knuffel.

-

Zayn en ik zijn alweer thuis. Het was een hele gezellige middag met de jongens. Het heeft zeker voor wat afleiding gezorgd. Ik heb ook de hele dag nog niks gegeten. Het is de jongens niet opgevallen, of wel en ze dachten gewoon Precies wat dat vette varken nodig heeft, geen eten, en zeiden vervolgens niks. Waarschijnlijk die laatste dus. Zayn haalt me uit m'n gedachten ''Ik denk dat we morgen naar Niall moeten gaan, Sky.'' Ik slik maar knik dan toch. We kunnen niet voor eeuwig ruzie houden. ''Goed.'' ''Ik ga even naar boven.'' Zeg ik dan. Ik loop naar 'mijn' kamer en ga op bed liggen. Ik pak mijn mobiel erbij en ga even op twitter. Ik zie allemaal tweets over Niall. Snel klik ik op de link in één van de tweets.

Niall Horan een nieuwe vlam?

Niall Horan is vandaag gespot met meisje. Ze waren samen op het strand en het zag er erg gezellig uit. Volgens getuigen kusten ze elkaar en liepen ze de hele tijd hand in hand of omarmden ze elkaar. We zullen hier later meer over horen.

Onder het artikel staat een foto. Duidelijk Niall. Hij loopt hand in hand met het meisje. Het ziet er inderdaad gezellig uit. Het meisje is super knap en ze heeft een super mooi figuur. Langzaam stroomt er een traan over mijn wang. Niall heeft me vervangen.

--

1243 wordss woehooee.

Ik lees het nooit na omdat ik een echte perfectionist ben en dan moet ook echt alles perfect. Een erg vervelende eigenschap. Dus als ik alles na lees ben ik overmorgen nog bezig. Sorry hiervooor. Echt bedankt voor alle lezers. Ik had niet verwacht dat dit boek er zoveel zou krijgen.

Volgende hoofdstuk wordt opgedragen aan de gene met de leukste commeeent!

Ik vroeg me trouwens af als iemand het leuk vind om trailers te maken voor mijn boeken? Of voor 1 boek. Zoja neem even contact op ;)

Vote, Comment, Followw ?

Loveyouuucupcakess xo

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Onde histórias criam vida. Descubra agora