Chapter 10

2.3K 118 7
                                    

Ik wordt wakker naast Harry. Ik heb me nog nooit zo fucked up gevoeld. Ik stap uit bed en probeer het lichte gevoel in mijn hoofd te negeren. Ik trek m'n sport kleren aan en maak een hoge staart in mijn maar. Ik loop stil naar beneden. Gelukkig is er nog niemand wakker. Ik sla mijn ontbijt over, like always. Ik doe de voordeur zachtjes achter me dicht en begin te rennen. Tranen stromen over mijn wangen alles komt naar boven. Ik wil niet meer leven zo. Mensen kijken me na, maar het maakt me niks uit. Ik ren door en de tranen blijven maar stromen. Ik heb geen idee waar ik heen ga. Het maakt me ook niks uit. Het maakt me niet uit waar ik uit kom. Al val ik hier ter plekke dood. Het zal me niet uitmaken. Ik stop met rennen. Ik ga voorover gebogen staan en laat m'n handen op mijn knieën rusten. Als ik weer recht op ga staan schrik ik. Dit is de begraafplaats waar m'n moeder ligt. Langzaam loop ik naar het grote zwarte hek wat de begraafplaats van de bewoonde wereld scheid. Ik haal de klink naar beneden. Het hek maakt een piepend geluid als ik hem open. De zon schijnt en de vogeltjes fluiten. Er lopen geen andere mensen rond. Langzaam loop ik naar m'n moeders graf. op haar graf staat een foto van ons samen. Het was in Amerika. We waren same aan het shoppen en het was super. Er staat een grote glimlach op onze gezichten. De tranen vormen weer in m'n ogen. Ik kan nog steeds niet beseffen dat ze er niet meer is. Ergens hoop ik dat ik straks wakker wordt en weet dat dit allemaal een grote nachtmerrie is. Jammer genoeg weet ik wel beter. "Hey mam, Ik mis je zo ontzettend erg. Ik wou dat je weer bij me was. Al was het maar om je nog een keer een knuffel te geven. Ik wil je niet kwijt. Ik voel me zo fucked up mam. Normaal was jij er nu voor me geweest. Zaten we samen in Starbucks over alles te praten. Ik heb niemand meer. De jongens zijn er gelukkig voor me, maar volgens mij ben ik meer een last voor ze. Niall heeft me vervangen, mam. Ik dacht dat ik echt wat voor hem voelde, en andersom net zo. Bkijkbaar niet. Alle jongens zijn gewoon hetzelfde. Kom alsjeblieft terug lieve mam." De tranen rollen over mn wangen. Ik mis haar lieve lach. Ik mis haar bezorgdheid. Ik mis onze leuke moeder-dochter uitjes. Ik mis zelfs haar gezeur. Ik mis haar. Ik voel dat er regendruppels op m'n blote benen vallen. Ik heb geen idee hoelaat het is. Mijn mobiel ligt nog thuis. Het begint steeds harder te regenen. Kippenvel staat op m'n huid. Mijn tanden klapperen tegen elkaar. Ik ga naast mijn moeders graf liggen en rol mezelf op in een bolletje. Ik probeer het iets warmer te krijgen. Al werkt het niet echt. Ik sluit m'n ogen en val langzaam in slaap.

Zayn p.o.v.

"Harry, weet jij waar Sky is?" Harry schud zijn hoofd. Ik begin me zorgen te maken. Het is al middag en ze is al sinds ik wakker ben weg. Ze heeft haar telefoon niet mee en ze heeft ook geen briefje geschreven. Harry komt naar beneden gelopen. "Zayn het komt wel goed. Ze is vast gewoon de stad in ofzo." Ik snap niet dat hij hier zo luchtig over kan doen. Ze is haar moeder verloren. Niall doet zo... raar? Ze moet er kapot van zijn. "Hoe kan je dit nou zeggen?!" "Zayn, ze is volwassen. Als ze over een uur nog niet terug is gaan we wel zoeken. " Ik knik en ga op de bank zitten. Ik probeer wat afleiding te vinden door wat vragen te beantwoorden op twitter. Sky is gewoon m'n beste vriendin, en ik wik niet dat baar wat ergs overkomt. Ik maak me echt zorgen.

Na een uur is ze nog steeds niet terug. De jongens en ik gaan haar zoeken. Ik had verwacht dat Niall er ook wel zou zijn, maar als de jongens mijn appartement binnen lopen is er geen spoor van Niall. Ik kijk de jongens vragend aan. "Hij was niet thuis en niet te bereiken." Zegt Liam om mijn vragende blik te beantwoorden. Ik knik. "Laten we gaan." Zeg ik. Iedereen knikt instemmend en we lopen mijn appartement uit.

Na 2 uur zoeken hebben we haar nog steeds niet gevonden. Ik begin me nu toch echt wel meer zorgen te maken en aan de gezichten van de jongens te zien hun ook. Het is ook al de hele dag aan het regenen. Als er maar niks ergs is gebeurt. Straks is ze ontvoerd. "Jongens denk even diep na! Waar zou ze kunnen zitten?" Zegt Liam. Ik denk na, over alles wat ee gebeurt is. Haar ex-vriendje, Niall, haar moeder. Maar dat is het! Haar moeder! De begraafplaats! "Jongens !! Ik weet het! De begraafplaats!" De jongens kijken me aan en knikken dan. Louis start de auto en rijdt snel naar de begraafplaats. We staan met z'n allen voor het grote zwarte hek. Liam haalt de klink naar beneden. De begraafplaats ligt er stil bij. Wie komt er ook hier heen met zo slecht weer. Als we dichter bijnhet graf van Sky's moeder komen zie ik haar liggen. Ik begin te rennen. Ik laat me naast haar neer vallen en neem haar in m'n armen. Ze is helemaal koud en nat. Ze slaapt, maar trilt erg. "Ze moet echt naar huis. Ze is helemaal onderkoeld. De jongens knikken. Ik til haar op en de jongens lopen achter me aan. Ik wist niet dat ze zo licht was. Ze weegt echt bijna niks. Als we bij de auto aankomen stap ik in en zet ik Sky op mijn schoot. Ik doe mn vest uit en leg het over Sky heen. Ze voelt verschrikkelijk koud en trilt nog steeds. "Liam kijkt even achterom" "Moet ik haar zo wakker maken zodat ze een warme douche kan nemen? " Liam knikt voorzichtig. Ik zie dat hij twijfelt en zelf doe ik dat ook, maar ze heeft echt een warme douche nodig. De rest van de rit is stil. Als we bij mij appartement aankomen til ik Sky op. Liam maakt de deur open. Ik leg Sky voorzichtig op de bank. Ik schud haar rustig wakker. Als ze haar ogen langzaam opent. Kijkt ze verbaasd om zich heen. Ze trilt nog steeds over haar hele lichaam. Ik zie dat er weer tranen in haar ogen vormen. Ik trek haar snel in een knuffel. "Sky, wil je douchen?" Ze knikt langzaam. Ik til haar op en breng haar naar de badkamer. Ik loop naar haar kamer en pak een warm vest en een trainingsbroek, ook neem ik wat ondergoed voor haar mee. Ik loop de badkamer weer in en leg de kleding op de verwarming. "Da.. dankje Zayn." "Geen probleem Sky. Roep maar als je klaar bent." Ik druk een kus op haar hoofd en loop.de badkamer uit naar beneden. De jongens zitten op de bank. Zullen we pizza bestellen? Iedereen is het er mee eens en verteld welke pizza ze willen. Ik bestel pizza en pak drinken voor ons allemaal. Ik heb voor Sky ook maar een pizza besteld. Ze heeft vast honger.

Ik hoor dat Sky roept en ik loop naar boven. Ze zit aangekleed op de grond. Ze ziet er zwak uit en ze trilt nog steeds een beetje. Ik til haar weer op en leg haar op de bank. Ik pak een dekentje en leg het over haar heen. "Wil je thee?" Ze knikt. Ik loop naar de keuken en maak wat thee klaar. Wat een dag. Ik vind het verschrikkelijk om Sky zo te zien. Ze is mn beste vriendin en ik zie haar graag vrolijk. Ik loop naar de woonkamer en zet het kopje thee voor haar neer. Ik hoor de bel gaan en loop naar de deur. Snel pak ik wat geld uit het kastje. Ik doe de deur open... en tot mijn grote verbazing. Staat daar niet de pizza bezorger maar Niall met z'n arrogante vriendinnetje..

--

Opgedragen aan: @kim_xxx_xx

Bedankt voor alle votes en comments. Dat maakt me zo happyyy! Hoe meer votes en comments, hoe sneller ik upload!! Echt dankje voor alles guys.

Loveyouuuxo

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Where stories live. Discover now