Chapter 15

2K 123 14
                                    

Zayn p.o.v.

Snel stap ik in de auto. Ik ben echt geschrokken van Sky. Het viel wel op dat ze dunner was, maar dit had ik echt niet verwacht. Ze is helemaal niet te dik, nooit geweest zelfs. Ik heb geen idee hoe lang dit al speelt. Ik ga straks met haar praten. Dit moet stoppen. Straks belandt ze hierdoor in het ziekenhuis. Omdat ze anorexia heeft, misschien heeft ze dat al.. Ik parkeer mn auto voor Nialls appartement. We gaan met hem praten. Dit alles is namelijk niks voor Niall. Ik maak de voordeur open met de reservesleutel en hang mijn jas op. De andere jongens zitten al in de kamer. Ik neem plaats in de stoel tegenover Niall. "Waar willen jullie over praten?" "Niall, wat is dat nou met Stacey?" "Stacey is mijn vriendin." "En Sky dan?! Ben je haar in 1 dag vergeten ofzo?" Ik zie de pijn in zn ogen. Ik weet zeker dat er iets mis is. "Ik hou van Stacey.." "Wees eerlijk Niall!" Schreeuwt Liam boos. "Ik.. management.." "Wat management?!" "Ik moet haar daten van management. Anders wordt ik ontslagen! Ik wil Sky geen pijn doen. Ik hou van haar. Ik wil haar, niemand anders! Management moet het allemaal weer verpesten!" Een traan rolt over zijn wang. Waarom moet management ook alles verpesten. Net nu Niall echt iemand leuk vind. "Het spijt ons Niall.." Zegt Louis. "Hoelang moet je haar daten?" Vraagt Harry. " twee maanden.." "Leg het Sky uit. Ik weet zeker dat ze het zal begrijpen." Niall knikt. "Groupshug!" Schreeuwt Louis. Al snel belanden we in een 'groupshug'. "Shit ik moet gaan. Sly wacht op me!" "Hoe gaat het net haar?" Vraagt Niall. "Eh.. goed " Ik ga niet vertellen van vanmiddag. Dan wordt ie bezorgt.. "Doeii!" Ik doe de voordeur achter me dicht en rij naar huis. Als ik binnen kom is het erg stil in huis. "SKY!" geen antwoord. Ik loop naar boven en kijk rond. Nergens. Ik loop weer naar beneden. Ik loop de keuken in en zie brieven op het aanrecht liggen. Ik pak ze en begin te lezen.

Lieve allemaal,
Dit is het einde. Het einde van mijn leven. Het spijt me maar ik kan niet meer. Ik ben kapot. Te moe om nog te ademen. De pijn in mijn hart is te groot om door te gaan. Ik ben mezelf verloren en ik weet dat ik mezelf niet weer kan vinden. Het is beter zo. Ik hou van jullie en ga jullie missen. Ik weet dat jullie niet van mij houden, maar toch. Ga verder met je leven en blijf niet treuren om mij. Het is echt beter zo geloof me. Ik ben blij dat ik straks kan rusten.

Zayn
Bedankt voor alles. Bedankt dat je er altijd voor me was en ik al die tijd bij je heb mogen wonen. Ik hoop dat ik je niet te veel tot last was. Volg je hart, ik zal altijd achter je keuzes staan. ik hou van je.

Harry, Louis, Liam
Bedankt, door jullie heb ik toch nog een leuke tijd gehad. Ik kon altijd lachen met jullie. Bedankt dat ik alles bij jullie kwijt kon.
Ik hou van jullie.

Niall
Bedankt voor de leuke tijd die we hadden. Ook al duurde het niet lang. Het spijt me. Ik hoop dat je gelukkig wordt met Stacey. Dat is wat je verdient, gelukkig worden.
Ik zal altijd van je houden.

Jorden
Jorden je bent de beste broer die iemand zich kan wensen. Bedankt voor alles. Doe wat goed voor je is. Ik zal altijd achter je staan. Ik blijf bij je in je hart. Ik hou van je.

Perrie, Eleanor & Sophia
Jullie zijn de eerste vriendinnen die ik heb gehad. Ik kende jullie nog niet heel goed maar jullie zijn schatten. Zorg goed voor de jongens. Ik hou van jullie.

Beloof me door te gaan, met jullie leven. Volg je hart en wordt gelukkig. Dat is wat jullie verdienen. Ik ga naar mama toe. Eindelijk kan ik rusten.
Goodbye xxx Skylett

Tranen rollen over mn wangen. Ze is weg. Skylett is dood.

Sky p.o.v.

Ik loop naar de brug. Ik kijk naar beneden. Het is hoog. Het water golft. Ik ga op de rand staan. Dit is het dan, het einde. "Springen Sky!"  "Ik hou van jullie"

"Nu of nooit."

Ik kijk over de rand en laat me vallen.

-

:(

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Where stories live. Discover now