Chapter 8

2.2K 110 2
                                    

Dit hoofdstuk wordt opgedragen aan  niall_lovertje ! Echt bedankt voor de reactie!  Morgen doe ik het even via de laptop, want ik zit nu op mn mobiel!

Ik ben zo boos en verdrietig. Ik dacht dat Niall echt wat om me gaf, maar blijkbaar ben ik nu gewoon vervangen. Tranen stromen over mijn wangen. Langzaam loop ik naar beneden. Ik loop de woonkamer in. "Sky?! Wat is er?" "Ik krijg geen woord door mn keel dus ik gooi mn mobiel naar Zayn. Hij ontgrendeld hem en leest het artikel. Ik kan niets van zn gezicht aflezen. In een keer gooit hij mn mobiel naast zich neer en staat hij boos op. Ik hoor de voordeur met een harde klap in het slot vallen. Ik zet de tv aan, dat had ik beter niet kunnen doen. Het gaat weer over Niall. Snel zet ik hem weer uit. Er stroomt weer een traan over mn wang. Ik besluit om Harry op te bellen. Ik pak mn telefoon van de bank waar Zayn zat. Ik scroll door mn contacten en klik Harry aan.

H: Hey Sky!

S: Harry...

H: Babe, wat is er?

S: Kan je alsjeblieft komen.

Een snik klinkt door de kamer.

H: Ik kom er direct aan.

S: Dankje Hazz.

Na 10 minuten gaat de bel. Ik loop langzaam naar de voordeur en kijk voor de zekerheid wie het is. Straks is het een of andere enge kerel. Ik zie Harry's bruine krullen door het raampje. Ik open de deur. Harry slaat zijn armen om me heen. Alweer stromen de tranen over mn wangen. Harry laat me los en sluit de deur. Samen lopen we naar de woonkamer.  Al die tijd is er nog niks gezegd. Ik neem plaats op de bank en Harry gaat naast me zitten. Mijn gedachten dwalen weer af naar de foto's. Ik voel de tranen alweer branden en slik snel de brok in mn keel weg. Waarom stel ik me zo aan, ik bedoel Niall is niet van mij. "Sky, wat is er?" Ik leg Harry alles uit. Van mn ex-vriendje tot aan de foto's en het bericht van Niall. Ik voel dat Harry zijn arm om me heen slaat. Ik huil uit op zijn schouder. "Moet ik even een glaasje water halen?" Ik knik langzaam. Harry loopt naar de keuken. Waar zou Zayn zijn? Hij is al een uur weg. Harry geeft me het glas aan en ik drink het leeg. "Bedankt dat je kon komen Hazz." "Geen dank, Sky. Ik ben er altijd voor je." Ik voel mn oogleden zwaar worden en ik gaap een keer. "Kom Sky, ga maar lekker slapen." "Hazz, wil je alsjeblieft hier blijven? Zayn is er niet en ik wil echt niet alleen zijn." "Natuurlijk." Samen lopen we naar boven. Harry geeft me een knuffel en loopt de logeerkamer in. "Wil je alsjeblieft bij me slapen, Hazz?" "Tuurlijk Sky" Ik ga op bed liggen en Harry komt naast me liggen. Hij slaat beschermend een arm om me heen. Ik leg mn hoofd op zn borst. Harry voelt echt als een broer en ik ben hem daar zo dankbaar voor.

"Trusten Sky" "Weltrusten"

Ik sluit mn ogen en luister naar Harry's heartbeat. Langzaam val ik in slaap.

-

Ik wil jullie bedanken voor alle reads, votes en comments. Ik ben gaan schrijven omdat ik het gewoon super leuk vind, en ik heb gewoon 2400 reads. Echt zo erg bedankt! Ook voor alle lieve reacties, die doen me echt goed.

xo

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Where stories live. Discover now