Chapter 12

2.1K 115 2
                                    

Zayn p.o.v.

Sky is naar boven gegaan. Ik vind het echt vreselijk voor der. Ik snap niet dat Niall haar dit aan kan doen. Hoe kan hij in een paar dagen iemand anders vinden? Zo is Niall helemaal niet. Er klopt hier iets niet en ik ga er achter komen ook. Niall is als een broertje voor me en ik ken hem wel langer. De jongens zijn alweer naar huis. Ik moet iets leuks organiseren voor Sky. Waardoor ze weer wat blijer wordt. Ik vind het verschrikkelijk om haar zo te zien. Morgen gaan we sowieso een dag naar het strand met z'n allen. Alleen Niall en Stacey gaan niet mee. We hebben ze niet meegevraagd. Het moet een dag worden voor Sky en daar horen hun niet bij. Ze had het laatst over haar broer die in Nederland woont. Misschien kan ik hem laten overvliegen. Ze zei dat ze hem heel erg miste. Ja, dat ga ik doen. Het is half 8 dus ik kan nog wel bellen. Stil loop ik naar boven. Ik maak zachtjes de deur van Sky's kamer open. Als ik zeker weet dat ze slaapt sluip ik naar haar nachtkastje en pak haar mobiel. Ik moet het nummer van haar broer hebben. Stil loop ik weer naar beneden. Ik ga op de bank zitten en scroll door haar contacten. Als ik de naam Jorden zie staan klik ik erop. Ik weet zeker dat dat hem is. Ik voer het telefoonnummer in op mijn telefoon en klik op bellen. Na een paar keer neemt hij op.

J: Jorden

Z: Hey, je spreekt met Zayn Malik

J: Wat kan ik voor je doen?

Z: Skylett logeert een tijdje bij me. De laatste tijd zijn er niet echt leuke dingen gebeurt en ik wil haar graag opvrolijken door jou te laten komen als verrassing...

J: Dat is een super leuk idee! Wanneer kan ik komen?

Z: Wij betalen de tickets wel. Kan je morgen komen?

J: Ja dat gaat wel lukken. Ik zal nog even smsen over hoelaat het vliegtuig gaat enzo!

Z: Okay! Tot morgen.

J: Tot Morgen!

Zo dat is geregeld. Ik hoop dat ze er blij mee is. Ik snap ook niet dat ze zo dun is. Het lijkt wel alsof ze is afgevallen, maar ze eet gewoon normaal. Misschien sport ze te veel? Ik zal het er morgen wel overhebben met haar..

-

Skylett p.o.v.

Ik word wakker van het licht dat in mijn kamer schijnt. Als ik mijn mobiel wil pakken ligt hij niet op het nachtkasje. Ik weet zeker dat ik hem daar heb neergelegd. Nouja het zal wel. Ik ben toch dom zat om hem te vergeten. Ik sta op, de zwarte vlekken negerend en loop naar beneden. Ik voel me verschrikkelijk en heb echt nergens zin in. Ik wil alleen maar in bed liggen. Ik ben moe, mentaal en fysiek. ''Je moet hardlopen!'' Ik zucht. Ik ren de trap op en trek snel mijn sportkleding aan. Ik ren weer de trap af en bots bijna tegen Zayn op. ''Goodmorning Sky!'' ''Morning.'' Laat dat good maar weg. Waarom ben ik wakker geworden. Het liefst had ik m'n ogen nooit meer open gedaan. Weg van deze wereld. Ik wil echt niet langer leven hier. ''Dit is je laatste dag. Ik wil hier niet langer zitten. Niemand wilt je hier langer hebben. Niemand geeft om je. Dat weet je!'' Ik knik zachtjes. Ze heeft gelijk. Ik loop langs Zayn en maak de voordeur open. ''Waar ga je heen?'' Schreeuwt Zayn. ''Hardlopen!'' ''Moet je niet eten?!" Met een klap gooi ik de deur dicht. Ik begin gelijk te rennen, voordat Zayn achter me aankomt. "Extra ver Sky! Je wilt er toch een beetje mooi bij liggen? Voor zover dat mogelijk is natuurlijk." De schelle stem in m'n hoofd begint te lachen. Tranen vormen in m'n ogen. Ik ren harder. Ze heeft gelijk, alweer.

Zayn p.o.v.

Snel ren ik naar de voordeur, maar als ik hem open doe is Sky al verdwenen. Ze eet maar als ze terug komt. Ik pak m'n telefoon en zie dat Jorden me gesmst heeft.

Het vliegtuig land om half 11.
Jordan

Okay.
Ik haal je op bij het vliegveld.
Zayn

Het is nu 10 uur. Ik loop naar boven en maak me snel klaar. Ik sms Sky wel even als ze nog wat brood kan halen straks. Dan komt ze terug en zit haar broer hier. Ik hoop dat ze er blij mee is. Snel loop ik naar beneden en pak ik de autosleutels. Ik rij naar het vliegveld. Als ik geparkeerd heb stap ik uit en loop het vliegveld op. Ik sms Sky snel. Ik loop naar de aankomsthal. Ik heb een papier met Jorden erop meegenomen. Ik weet niet hoe hij er uitziet en hij weet waarschijnlijk ook niet hoe ik eruitzie dus ik hoop dat hij me ziet. Na een paar minuten komt er een jongen op me aflopen. Hij lijkt op Skylett, dat moet Jorden dan wel zijn. "Zayn?" "Dat ben ik." Ik steek mn hand naar hem uit en hij pakt hem vriendelijk aan. "Jorden." Ik knik. Kom we moeten opschieten dan kunnen we Sky verrassen! Hij knikt. Samen lopen we naar mijn auto. We stappen beide in en ik start de auto. De rit verloopt stil. Niet akward. We zijn beide gewoon in gedachte. Ik hoop dat ik Sky hiermee kan opvrolijken. "Wanneer vlieg je weer terug?" "Vanavond al, ik wou echt dat ik langer kon blijven maar ik moet werken." Ik knik. Het is kort maar Sky heeft haar broer dan weer gezien en daar gaat het om. Ik parkeer de auto voor mijn appartement

. Samen met Jorden loop ik de trap op. Ik maak de deur open. "Sky! " Mooi geen antwoord dus ze is nog niet thuis. "Ga maar zitten. Wil je wat drinken?" "Nee, dankje." "Okay." Ik ga op de andere bank zitten. Ik sms Sky als ze bijna thuis is. Als ik op verzenden klik hoor ik de voordeur opengaan. Sky loopt de kamer in. "Zayn waarom moe..." Ze laat het brood vallen en kijkt naar Jorden. "Verrassing!" Ze rent naar Jorden en springt in zn armen." "Ik heb je zo gemist." 

----
Hopen dat het Sky een beetje opvrolijkt ;)
Ik ben jullie zo ongelooflijk dankbaar!! Dit is al de zoveelste keer dat ik dat zeg maar ik meen het echt vanuit mn hart ahah.
Leuk nieuuuuwss (hooop ik )
Ik mag een engelsboek vertalen 'Forgotten' van @hxrrycaster
Het gaat over Evanna en Niall. Ze zijn beste vrienden vanaf het begin. Ze zijn onafscheidelijk tot Niall besluit mee te doen aan de X-Factor. Neem een kijkje! Geloof me het is echt een leuk boek! Ik hoop dat jullie hem gaan lezen :)
Thanksss
xoxo

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz