20

1.7K 120 14
                                    

Skylett p.o.v.

We zijn nu 2 weken verder en vanavond moet ik naar het concert. Mia is ondertussen mijn beste vriendin. Ze is super lief. Ze kan vanaf het moment dat ik 'ja' heb gezegd haar mond niet meer dichthouden over het concert. Ik mis de jongens zo erg. Mijn vader is elke dag dronken. Ik moet uit school direct thuis komen. Hij slaat me elke dag. Mijn hele lichaam zit onder de blauweplekken en dat is nog niet alles. Hij probeerde me te verkrachten. Ik was zo bang.

Flashback

Ik zit op mijn kamer mijn huiswerk te maken. Mijn vader was weer eens dronken. Ik ben direct naar boven gevlucht. Hij heeft me al genoeg pijn gedaan. Ik hoor dat hij de trap opstampt. ''Skylett! Doe open!'' Hij is boos. Langzaam sta ik op. Ik moet de deur openen. Anders wordt hij alleen maar bozer. Ik draai de deur van het slot en mijn vader komt binnenstormen. Hij gooit me op het bed. Tranen springen in mijn ogen. Dat deed pijn. ''Jij gaat hier voor boeten!'' Een gemene grijns staat op zijn gezicht. Als hij zijn broek naar beneden trekt is het al snel duidelijk. ''Nee!'' Een traan maakt zijn weg over mijn wang. Ik wil niet ontmaagd worden door mijn vader. Ik begin om me heen te trappen. Natuurlijk is hij veel sterker. Al snel lig ik met een ontbloot bovenlichaam. Als hij ook mijn broek wil uittrekken hoor ik de voordeur opengaan. Blijkbaar hoort hij het ook. Snel trekt hij z'n broek aan en haast hij naar beneden.

*end*

Ik trek de voordeur achter me dicht. Ik zie de buurvrouw in de tuin staan. Ik zwaai vriendelijk naar haar. Ik ben de laatste paar weken vaak bij haar langs geweest. Ze is super lief. ''Kom je morgen thee drinken Sky? Mijn zoon komt thuis weet je nog!'' Ze straalt als een gek. ''Natuurlijk!'' Ze heeft me vaak verteld over hoe erg ze hem mist. ''Tot morgen!' Ik zwaai nog een keer en loop richting Mia's huis. Als ik bij Mia aankomt gaat de deur direct open. Ze geeft me een knuffel en begint als een gek op en neer te springen. "Rustig Mia" zeg ik grinnekend.  Ze trekt me mee naar binnen. Ik ga op de bank zitten. Mia rent naar boven, al snel komt ze weer terug. Ze staat in de kamer met 2 setjes kleding in haar handen. "Help, welke moet ik aan?" Ik weet dat Harry haar favoriet is dus ik kies het stetje dat hij het leukst zou vinden. Ze rent weer naar boven en komt beneden met het stetje aan en een leuke bandana in haar haar. "Het staat je super Mia!" Ze glimlacht dankbaar en geeft me een knuffel. "Dankje Sky!" Ze huppelt vrolijk naar de keuken en komt terug met de tickets. "We moeten gaan!" Schreeuwt ze in mn oor. Ze begint weer te springen en rent naar buiten. Langzaam sjok ik achter haar aan. Ik heb er helemaal geen zin in. Hoe erg ik de jongens ook mis en dan vooral Niall. Ze mogen me niet zien zo. Ik zie er verschrikkelijk uit met mijn veel te korte haar en de vele make-up die ik moet dragen om mijn blauwe plekken te verbergen. De  hele weg is Mia aan het woord. Ze kan haar mond voor geen seconde dicht houden. Ik volg helemaal niks van wat ze allemaal zegt, ik weet alleen dat het over de jongens gaat. Ik weet niet wat er gaat gebeuren als ze mij zien. Misschien worden ze wel hartstikke boos, of doen ze net alsof ze me niet kennen. Ze hebben toch nooit van me gehouden. Ze zijn blij dat ze van me af zijn. Als Mia in mijn arm knijpt schrik ik uit mijn gedachten. Ik kijk op en zie Croke Park voor me liggen. Het is zo groot. Stiekem ben ik toch wel trots op de jongens. Mia trekt me mee naar de rij. Opeens begint iedereen te gillen. Ik kijk zoekend om me heen. Als ik op mijn tenen ga staan zie ik net een paar bruine krullen boven de mensen uit komen, Harry. Alles gaat ineens heel snel. Mia trekt me mee. Ik hoor alle meiden de namen van de jongens schreeuwen. Ook Niall. Ineens staan we vooraan. Ik wordt van alle kanten geduwd. Alle meiden beginnen steeds dichter naar me toe te komen. Ze blijven maar gillen. Ik voel hoe mijn adem versnelt. Niet nu, alsjeblieft niet nu. Rustig ademhalen. Adem in,Adem uit. Niks lijkt te werken. Ik voel me licht in mijn hoofd. In de verte hoor ik nog wat mensen schreeuwen 'Niall! '' ''Omg Niall!'' ''Niall hierzo!''  en dan wordt alles zwart...

badammmmmmmmmm.

random opdrage vooor : 

selcannx

thanks voor alle reads bby's!

Ik ga nu alle vragen van de Q/A beantwoorden en dan komt dat vanavond (?)

Loveyouuuuuuuuuuuuxxxx

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Where stories live. Discover now