epic fail.

897 38 9
                                    

Jeg kastede mig ind af døren til klasselokalet og blev med det samme mødt af alles blikke. Professor Connigan løftede det ene øjenbryn og smilede. 

"Du ser ud til at have haft en travl morgen, værsgo at tage plads." Et øjeblik stirrede jeg undrende på ham. Skulle jeg ikke have en hel forlæsning om hvor forkert det var at komme for sent? At man ikke skulle brase ind af døren? Og at et undskyld var på sin plads? Jeg rystede mig selv ud af mine tanker og begav mig over på min plads, mens Professor Connigan fortsatte undervisningen. Jeg undrede mig over hvor Tris var og tjekkede min mobil for om der var nogen beskeder. Der var en fra Tris, heldigvis.

Jeg er på skolens wc, spørg mig ikke hvad jeg laver.. 😏 👉🏼👌🏼og lagde mobil fra mig og så at der kort efter kom endnu en besked ind fra Tris. Det starter med B og rimer på Roller😁

Hvem eller.. hvad er det denne gang? Skrev jeg tilbage og skævede ned til Connigan, der netop havde sprugt hvem der kunne løse ligningen han havde skrevet på tavlen.

Will! 😃👍🏼 6-pack!!!!😭😍 Jeg rullede med øjne og svarede.

😐🔫 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

😐🔫 

Andet gad jeg ikke svare. Hvorfor skulle hun tvære det ud i hovedet på mig, at hun var sådan en runde trunte? Og jeg kunne sagtens sige sådan! Jeg havde kun været i seng med Blake, min første og åbenbart den sidste. SHIT! Jeg kommer til at dø som en gammel liderlig kælling!

Inden pausen bad Connigan os om at aflevere vores opgaver, så han kunne rette dem i frikvarteret. Han smilede til mig og hold øjenkontakt lidt for længe, da jeg gik forbi kateteret og afleverede min opgave i den bunke der var lavet til det. Jeg havde siddet længere på min plads end de andre, mest for at løse de sidste opgaver i al hast. 

Connigans øjne faldt på stedet med mit navn og smilede.
"Frk. O'Malley?" Jeg vendte mig og fik samtidig blikke fra nogen af pigerne i klassen. Det var som om de lige skulle måle mig med øjne og bedømme om jeg var en trussel.
"Ja, professor Connigan?" Han kom over til mig og sænkede stemmen.

"Jeg ville bare informere dig om, at du har lidt blæk på din ene kind." Smilede han kejtet, som  havde han lige sagt at man kunne se igennem min bluse. Uden at tænke mig om, udbrød jeg:

"Typisk!" Og vendte mig for at fare ud på skolens toilet.

Jeg smed min taske på gulvet og lænede mig hen til spejlet. Suk mand!! Jeg havde algebra smurt ud over den ene kind. Man kunne oven i købet både se et 6 tal og flere X'er. Jeg tænkte ved mig selv, at det sikkert var fra min nat oven på matematikken. Gid det betød noget frækt!

Men næææh nej! Det betød faktisk bare at jeg var faldet i søvn og ligget og savlet oven på min matematik aflevering

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Men næææh nej! Det betød faktisk bare at jeg var faldet i søvn og ligget og savlet oven på min matematik aflevering. Sikke en frækkert, hva? Et øjeblik stirrede jeg på mit eget spejlbillede og tænkte på hvor meget en fejl jeg var. De våde øjne truede endnu engang, men jeg bed det i mig og plaskede vand i hovedet.

Resten af pausen gik med at høre om Tris' oplevelse med Will og hvor fantastisk det havde været. Jeg kan godt se at det er en mega fed oplevelse at have sex på skolens toilet, mens der sidder en i båsen ved siden af og cremer en burrito fra dagen forinden. Suk mand! Hvor skiiiiide romantisk!

 Suk mand! Hvor skiiiiide romantisk!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Hey! hey! heeeey!!!👋🏼👋🏼

Håber i kunne lide dagens kapitel og at i vil give mig et lille like, måske en kommentar? 😁

Husk at du kan følge mig på de sociale medier: 

Instagram: r.poetsch

Twitter: PoetschRikke 

Samt på Spotify hvor der lige nu ligger en rigtig fin fin fin playlist til Totalt Modsat! 

Du skal bare søge R.Poetsch eller Totalt modsat i søgefeltet 😜

❤️

✨Hav en rigtig dejlig dag ✨

Knusser kram 

R.Poetsch🎀

⇝𝕋𝕠𝕥𝕒𝕝𝕥 𝕄𝕠𝕕𝕤𝕒𝕥⇝Where stories live. Discover now