after the date.

447 22 33
                                    

Han kørte mig hjem efter vores vidunderlige date. Jeg var så forelsket i ham, at jeg dårligt vidste hvad ben jeg skulle stå på. Som altid fulgte han mig op til min dør. På vej ned af gangen imod min hoveddør, veg han ikke fra min side et eneste sekund. Han enten flettede sine fingre ind imellem mine eller holdt om min talje, mens vi grinede som fjollede teenagere. Jeg vidste ikke helt hvorfor vi grinede, vi var vel bare glade for at være sammen på den her måde, hvilket jeg elskede hvert minut af.

Med et skubbede jeg ham op af væggen og mødte hans mund længselsfuldt. Jeg kunne dårligt styre mig. Selvom det måske havde været en underlig og overilet måde at gøre det på, kyssede han mig alligevel igen, og lagde sine arme omkring min talje mens han skubbede mig ind til sig. Han begyndte at grine charmerende da jeg flyttede mine kys til hans hals.

"Du er godt nok ivrig.." Grinede han skævt ned til mig. Jeg kiggede op på ham og blev mødt af hans altid søde og varme øjne, der fik mig til at brande endnu mere indvendigt end jeg allerede gjorde. Jeg anede ikke hvordan han kunne få mig til at føle mig så fæstet på jorden, og alligevel så højt oppe over skyerne.

"Kom.." Smilede jeg flirtende til ham og tog hans hånd, mens jeg trak afsted med ham. Han fulgte bare med, som havde han en snor om halsen og sagde muh.

Mens jeg var ved at finde mine nøgler frem til min lejlighed, fortsatte han hvor jeg havde sluppet ved at kysse mig i nakken. Et øjeblik, måtte jeg tage mig sammen for ikke at vende mig om og flå tøjet af ham og råbe "TAG MIG DADDY!!" Mest fordi det nok ville vække samtlige naboer, men også af sådan.. Ja, han skulle jo nødig tro at jeg var helt fra den. Jeg lukkede i stedet øjne og skød nakken op så han bedre kunne komme til, mens jeg nød hver lille berøring han gjorde. 

Da jeg endelig fik åbnet døren, vendte jeg mig om imod ham og smilede flirtende op til ham, mens han lagde sit hoved ind imod dørkarmen og smilede sagligt, som havde han intet andet i hovedet end glade små pjuskede kaniner

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg endelig fik åbnet døren, vendte jeg mig om imod ham og smilede flirtende op til ham, mens han lagde sit hoved ind imod dørkarmen og smilede sagligt, som havde han intet andet i hovedet end glade små pjuskede kaniner.

"Vil du.." Jeg pegede ind over min skulder og smilede så flirtende og samtidig uskyldigt til ham som jeg kunne. "..med ind?" Han slog blikket ned i jorden med et forsigtigt grin. Før han mødte mine øjne og nikkede.

"Hvis ikke du føler det er for underligt..?" Jeg stillede mig på tær og kyssede ham, han fulgte en smule med da jeg igen fjernede mine læber fra hans, nærmest som om han længdes efter dem i så høj grad, at han ikke ville være adskilt fra dem i længere tid end nødvendigt.

"Jeg føler ikke det er underligt overhovedet.." Smilede jeg slesk og forsøgte at tirre ham med øjne. Jeg kunne se det gav pote, for han fulgte efter mig ind i lejligheden, som en helium fyldt ballon i en snor. Dørens forsigtige klik lyd, da den lukkede bag ham, fik mine sommerfugle til at vimse rundt i maven på mig som en gang faldskærmsudspringere der netop var hoppet.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
⇝𝕋𝕠𝕥𝕒𝕝𝕥 𝕄𝕠𝕕𝕤𝕒𝕥⇝Where stories live. Discover now