skolefesten pt. 4

456 26 28
                                    

I et godt stykke tid, dansede vi i stilhed. Det føltes så befriende, at jeg ikke skulle stå på et larmede dansegulv og danse med en klam fyr, der nærmest kun lavede bolle bevægelser og af og til valgte at dry-humpe mig bagfra.

Det her var noget helt andet. Jeg følte mig hverken uartig, luderagtig eller som en narrefisse, når jeg senere skulle sige nej. For der var ikke behov for at sige nej. For engangs skyld, følte jeg mig som en prinsesse. Sådan en fra et eventyr, svajende i sin skønne prins' arme parat til at ride bort i solnedgangen. (Okay.. du godeste hvor cheesy.. Men det var altså sådan hun havde det.. sue me!)

Jeg havde svært ved, at styre min egen overstadige lykke. Det var så ubeskriveligt vidunderligt. Uden at tænke synderligt over det, lagde jeg mit hoved ind imod hans bryst, hvorefter dansen gjorde et langtrukkent stop. Jeg så op og mødte hans øjne. Med et stod alt stille mens det samtidig snurrede. (Giver det mening? I dont know.. Moving on..) Hans øjne sagde mere end ord nogensinde kunne, og før jeg vidste af det, mødte han min mund i et fortryllende kys.

Jeg forstod ikke hvordan vores kys kunne føles som det første, og sidste på samme tid. Men i stedet for at spekulere for meget i det, lagde jeg afslappet mine arme op langs hans hals og forsigtigt kørte et par fingre nussende i hans nakkehår. De stive korte hår, kildede mine fingrespidser sammen med tanken om at jeg lige nu stod og kyssede med min vidunderlige professor. Hans hænder fandt vej til min talje, hvorefter han pressede mig ind til ham. Et smil jeg ikke kunne undgå, foldede sig ud på mine læber. Jeg dristede mig til at bide ham blidt i læben, hvilket han belønnede med et forsagt støn. Vores kys blev dybere, mens jeg skubbede ham blidt op af en reol. Pludselig brød han kysset, og kiggede på mig. Hans øjne studerede mig for en stund, før han lod et skævt smil folde sig ud på sin mund.

"Hvad?" Hviskede jeg.

"Du gør mig helt svimmel.." Jeg grinede forelsket op til ham. "Se! Nu gør du det igen.." Blev han ved, og kørte stor smilende, sin næse imod min. Jeg kunne ikke undgå at rynke på næsen og samtidig bide mig i læben. Det her var for dejligt til at modstå. Jeg var ved at eksplodere! Forsigtigt fandt min mund hans igen i lette bløde kys, der fik alt i mig til at bruse. Hans hænder, var altid placeret de rigtige steder, men det bedste var, at han fik mig til at føle mig som en kvinde. I hans arme var jeg ikke en lille genert skolepige, for han gjorde mig ikke til det på noget tidspunkt. Han behandlede og talte til mig, som var jeg hans ligemand. Hvilket der ikke var mange af drengene fra skolen, som kunne finde ud af.

Med et flyttede hans mund sig fra min igen, og fandt vej til mit øre. Han kyssede mig blidt på øreflippen, hvorefter han dryssede lette forsigtige kys, hele vejen ned langs min hals og videre til mine bare skuldre. Min krop reagerede med det samme med gåsehud, og jeg skulle i den grad, tage mig sammen, for ikke at fnise tøset af den kildende følelse, hans læber og ånde, efterlod imod min hud. I stedet, kom jeg til at stønne lykkeligt, hvilket fik ham til at møde mine øjne.

"Kan du lide det?" Hviskede han og kørte sin næse imod min igen.

"Mhmm.." Smilede jeg. For ja! Jeg kunne virkelig godt lide det! Please dont stop!!! "Hvad er der ikke at kunne lide?" Det var tydeligt at mine øjne tirrede ham voldsomt. Med et svang han mig rundt, så jeg nu stod med ryggen op af reolen. Han kyssede mig igen, denne gang med endnu mere passion end før. Let som ingen ting, løftede han mig op. Hans hænder greb om mine lår, og per refleks viklede jeg mine ben om ham, mens han pressede sig ind imod mig. Instinktivt pressede jeg mit underliv imod ham. Jeg ville have ham! Og han skulle ikke være i tvivl! Jeg fornemmede på hans kys, at han blev mere og mere vild efter mig. Og jeg efter ham.. Fuck! Har jeg et kondom? Han begravede igen sit ansigt ved min hals. Ej!.. UH! Du godeste Andrew.. VENT!.. Pis! Hvorfor tog jeg ikke et med? Du stod oven i købet med pakken i hånden din dummernik!! Aargh!!
Pludselig brød han vores kæleri.

"Er du okay?" Han smilede spørgerne til mig, mens jeg mærkede hans varme hænder imod mine lår.

"Mhmm.. Meget okay!" Smilede jeg flirtende, og skulle lige til at møde hans mund igen, da vi hørte nogle fumle ved døren ind til biblioteket. Uden at tænke to tanker, rev vi os løs fra hinanden og så begge imod døren, hvorefter vores øjne mødtes. Før døren blev åbnet, nåede vi at gemme os inde på en af rækkerne med bøger på hver side.

"Will.. hold nu op.. Jeg er ikke interesseret i at du gror et overskæg.. Jeg sagde det bare i sjov.." For helvede Tris!

"Men jeg kan godt! Min far har et!" Jeg kunne høre at hun kyssede ham og mumlede et eller andet i en kærlig tone, og pludselig blev jeg klar over, hvad hun havde tænkt sig at lave på det, hun troede, var et tomt bibliotek..

⇝𝕋𝕠𝕥𝕒𝕝𝕥 𝕄𝕠𝕕𝕤𝕒𝕥⇝Where stories live. Discover now