11. Rész -Miért

5.6K 395 34
                                    

Még mindig kitágult pupillákkal meredtem rá, de kezem automatikusan tettem rá izmos mellkasára. Pár centi volt köztünk ismét, pont úgy mint reggel, csak most ő is ébren volt és arcán ott virított egy félmosoly. Hirtelen cselekedett, ami miatt nem is tudtam gyorsan reagálni, annyira lefagytam. Ott ültem az ölébe, míg az ő karjai körülfonták csípőmet és ő meg szorosan ölelt magához, már amennyire a sebei engedték. Ha lehetséges szemeim még jobban kikerekedtek, majd mikor észbe kaptam igyekeztem a hátára csúsztatni óvatosan a kezem. Finom menta illata volt a srácnak, amit előszeretettel szívtam az orromba. Ő pont úgy bújt hozzám, mint egy pici koala maci, de testéből szinte áradt a hála.

-Kookie? Minden oké? -kérdeztem meg halkan miután már vagy tíz perce ücsörögtünk úgy. Félő volt, hogy esetleg elájult vagy, hogy elaludt rajtam, de nem nehezedett rám egész testével így volt rá esély, hogy tévedek.

-Olyan finom az illatod. -motyogta a hajamba.

-Uhm... köszönöm?! -mosolyodtam el kijelentése hallatán. Lassan hajolt el tőlem, végig húzva nyakamon az orrát, amibe beleborzongtam, majd még mindig pár centis távolságról hajolt az arcomba és kezdte el fürkészni a szemeimet. Én azt se tudtam hova nézzek az elején, de egy picit később már sikerült "visszanéznem". Most közelről megfigyelve az íriszei teljesen megbabonáztak. Pilláival körülölelt szeme, kicsit jobban kitágult pupillája és az a gyönyörű fekete-barna tónus, amit szemszíne kapott megspékelve egy kis extra csillogással, teljesen elvette a valóvilágról az eszem.

-Szépek a szemeid. -mondta hirtelen, mire majdnem megugrottam. Mosolyogva tenyereltem arcába, miközben ő nevetni kezdett.

-Yah! Mi van veled? Mit bókolgatsz itt nekem. -szálltam ki az öléből, de ő visszahúzott így sikeresen huppantam most háttal az ölébe.

-Ezt most miért? -nyafiztam, de ő csak kuncogott rajtam. -És még ki is nevet... aigoo ez a gyerek... nem fáj legalább az ha így magadra rántasz? -fordultam picit hátra a fejemmel, de azonnal meg is bántam, mert így a szánk csak pár ezredmilliméter választotta el. Éreztem ajkaimon a forró leheletét és tekintete szinte égette a testem. Szívem kihagyott egy ütemet, hogy utánna meg undok módon gyorsabban kezdjen verni, de ezt nem akartam. Az is idegesített picit, hogy ő miért nem húzódik el. Miért lett ilyen aranyos velem szemben és miért találom egyre.... vonzóbbnak a tökfejét.

Hirtelen szólalt meg a telefonom így gyorsan pattantam ki az öléből, mielőtt még megakadályozhatott volna. Kezembe vettem a telefonom és Yury arcával találtam szembe magam.

-Haló? -szóltam bele, mire ő visszaordított.

-Hali csajszi!! Mizújs veled? Nem válaszoltál az üzeneteimre és így azt hittem valami gond van. -hadarta le nekem egy szuszra az egészet míg én Jungkook felé fordultam, aki kíváncsi szemekkel nézte épp telefonáló lényemet.

-Nem.. minden oké. Csak nem volt időm felmenni a közösségi oldalaimra. -válaszoltam.

-Nem volt időd? Még is mit csináltál, hogy nem volt időd? -kérdezte felháborodva.

-Nya! Nyugi van. Nem volt a közelembe a telefonom így jó? -mosolyodtam el. Hogy miért nem mondtam el neki Kookot? Nos attól, hogy legjobb barátnőm, van egy ilyen blogja ahova előszeretettel írja le az én életemet is. Pár sulis követi így tuti biztosan hétfőn már mindenki rajtunk csámcsogna, ha ő ezt megtudja.

-Haj.... Te lány. Igen most megelégszem vele, mert fáradt vagyok. De suliban kivesézlek. -mondta fenyegetően.

-Oké... azt, majd megnézem. -kuncogtam fel. -Na menj inkább aludni. -mosolyogtam ismét a telefonba.

-Oké zsoké, Seo bébi. -nevetett ő is bele a készülékbe, majd bontottuk a vonalat. Kifújva a levegőmet fordultam ismét Kook felé, aki egy felvont szemöldökkel és egy eszméletlen mosollyal az arcán nézett rám.

-Seo bébi? -röhögött ki, mire majdnem arcon vágtam magam. Hallotta az egészet. De jó nekem.

-Akkor ezentúl én Seo babának foglak hívni. -mosolygott rám győzedelmesen.

-Komolyan? Nem vagy valami jó becenevekben. -ráztam meg a fejem.

-Miért?! Te jobbat tudnál adni nekem? -kérdezte jobban felülve.

-Persze... főleg olyat, ami felvinné az egod egy csomó szinttel. -sétáltam mellé és segítettem neki felállni az ágyamról.

-Mielőtt kérdeznéd, lemegyünk a földszintre. -vágtam minden kérdése elébe, egyet kivéve.

-Na és mi az? -vigyorgott rám nyuszi fogaival.

-Azt nem mondom el. -kacsintottam rá, mire ő lebigyesztette ajkait. Olyan édes volt... várj, mi?

-Olyan gonosz vagy. -durcizott továbbra is mire megtorpantam.

-Tudod mit. Először fürdés. -toltam be inkább a lépcső melletti szobába. Kicsit megszeppenve nézett körül, majd mikor megakadt szeme a tükrön közelebb ment hozzá, hogy lássa magát.

-Jesszus.... ez borzalmasan sok. Mint, akin végig ment egy sajtreszelő. -érintette arcbőréhez a kezét, de én csak mellé álltam.

-Ha minden igaz akkor a csajok buknak erre, szóval én nem akadnák ki. -vigyorogtam rá a tükörből.

-És neked is bejön ez, baba? -fordult felém egy fölényes mosollyal. Már megint azok a fránya milliméterek.

-Haj... hagytalak volna inkább ott. -mondtam drámaian és megindultam az ajtó felé, de még visszaszóltam.

-A szekrényben van egy fehér törölköző. Ruhát, majd hozok, de boxert nem tudok adni. -azzal bezártam az ajtót, s ruha felfedező útra indultam. Mivel este is apum egyik régi, már nem használt ruháját adtam neki, így most is az ő szobájukat vettem célba. Ismételten egy fehér póló volt a választásom, de a mackó nadrág most szürke volt. Dudolászva mentem vissza a fürdőhöz és kopogtam kettőt, ugyan is nem hallottam, hogy menne a víz.

-Kookie!? Kész vagy már? Minden oké? -kérdeztem hangosabban.

-Persze. Gyere csak be. -mondta, mire én naiv benyitottam. Arcom megcsapta a párás, meleg levegő. A tükrök homályosak voltak és a falról is néhány csepp víz folydogált, de a figyelmem természetesen nem ez vonta fel. Hanem a félmeztelenül álldogáló Jeon Jungkook a fürdőszobámban. Derekára a törölközőt terítette míg felső testén csillogtak a vízcseppek. Borzalmasan jól nézett ki és még a karcolásai is jól mutattak rajta. Fogalmam sem volt mit érzek, de valahogy.... számomra ismeretlen "leteperhetnékem" volt.

-Csugd be a szád Babe. -mosolygott rám miközben közelebb lépve elvette a kezemben tartott ruhadarabokat. Kezei végigsimítottak enyémeken míg átvette őket így apróbb libabőrök keletkeztek a karomon. Kicsit elpirulva néztem még mindig magam elé, azaz a testére.

-Meg akarod fogni? -vigyorgott még mindig eszeveszetten. Teljesen lesokkolt, amit kérdezett így nem tudtam arra se reagálni mikor megfogta gyengéden a kezem és elkezdte a teste felé vezetni.

What the...?

Ayo Kookies! Nagyooooon köszönök mindent. A vote-okat, a kommenteket, a nézetséget. Szuperek vagytok!!! 😍😍😍
Remélem ez a rész is tetszett. (Írjátok meg kommentben)

Jó éjt💖🌸💓💗

Sunny

BAD LOVE - Jungkook ff. [~Befejezett]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum