30. Rész - Epilogue

6.2K 390 194
                                    


-Drágám! Nem láttad véletlenül az új ingemet, amit tegnap vettem? -kiabált ki feltehetőleg a nappaliból Jungkook miközben én a konyhában csináltam az ebédet.

-De. Ott van a kivasaltak között. Ha minden igaz fogasra is van téve. -kiabáltam vissza neki, majd visszafordultam és megkevertem az ételt, ami a lábasban főtt.

-Meg van! -mondta tájékoztatásul, majd meg is jelent a kezében a ruhával.

-Hányszor mondtam, hogy vegyél fel valamit! Belátnak a szomszédok. -szidtam, mikor meztelen (és baromira izmos) felsőteste a látóterembe került.

-És abban mi a gond? Rájönnek, hogy milyen bomba pasi a férjed? -karolt át hátulról és kezdett el ringatózni egy picit velem együtt. Nagyot sóhajtva tettem le a fakanalat, majd tekertem lejjebb a gázt, hogy nyugodtan szembe fordulhassak vele.

-Ez itt... -mutattam a mellkasára.
-... mind az enyém és nem vagyok hajlandó más szemekkel osztozkodni rajta. -simítottam végig a kockáin is.

-Aha.... -karolta még mindig át a derekamat miközben nagyon le kellett néznie rám mivel még mindig nem nőttem. Három év nem volt elég rá...

-Mellesleg a szomszéd lány feltűnően sokat van az erkélyen. -karoltam át a nyakát és a plafonra nézve, gondolkoztam el. Kookie kuncogva hajtotta le a fejét és kezdte el puszilgatni a nyakamat.

-Ennyi év után te még mindig ugyan olyan féltékeny vagy mint mikor összejöttünk. -csípte meg a fogával érzékeny bőrömet és érezhetően elmosolyodott.
-És miért nem veszünk függönyöket? -emelte fel ismét a fejét, hogy a szemeimbe tudjon nézni.

-Már elmondtam. Nem szeretném, ha valami meggátolna a kilátástól. Nem véletlen választottam ezt az apartmant. Ha kinézel az ablakon tökéletes rálátásod van a városra és arra az elbűvölő park is. -mutattam ki az ablakon.

-Melyik fontosabb, az hogy kiláss úgy, hogy semmi sem akadályoz meg benne..... vaaagy az, hogy minden nap félmeztelen láss engem? -nyomott egy gyors puszit a számra.

-Had gondolkodjak... -néztem fel a plafonra, mire elképed, majd csikizni kezdett.
-Nyha! -nevettem fel és igyekeztem eltolni magamtól miközben szabályosan csapkodtam.

-Hallani akarom... -morogta a számra, majd mielőtt még válaszolhattam volna egy puszit nyomott a számra.

Mivel a legjobb az, ha szavak nélkül fejezed ki magad (most) ezért előrébb hajoltam és abból a pusziból egy csókot csináltam válaszként a kérdésére.

Kit érdekel a függöny, ha egy félistent bámulhatsz?!

Kezei lecsúsztak a vékony derekamra és ott kezdte el markolgatni a bőrömet, azzal is közelebb húzva magához.

Nagy nehezen sikeredett visszahíznom pár kilót a balesetem után. Nem mondom, hogy nem volt kész szenvedés az elején, de Kook segítette nekem egy csomót.

Kezeimet lassan a fiú hajába vezettem és finoman markolgatni kezdtem azt miközben harapdáltam dús ajkait. Mire sikerült volna elmélyülnünk és az ágyban kikötnünk, csöngettek. Azonnal elszakadtam tőle és lihegve támasztottam homlokom az övének, hogy közelről csodálhassam még egy kis ideig a csillogó szemeit.

-Még folytatjuk Baba. -nyomott puszit az orromra, majd elment, hogy felvegye végre azt az inget. Gyorsan vettem fel egy picit a gázt és miután meggyőződtem róla, hogy biztosan nem fog felrobbanni és már az ajtóhoz is rohantam. Gyorsan fordítottam el a zárat és be is engedtem a vendégeinket.

-Szia Drágám! -nyomott puszit az arcomra anyukám.

-Szia Anyu. Jól utaztatok? -kérdeztem és rohantam is vissza az ételhez, hogy az utolsó simításokat végezzem rajta.

BAD LOVE - Jungkook ff. [~Befejezett]Where stories live. Discover now