20. Rész - A koktél hatása

5.2K 360 92
                                    

Figyelem!!! Fogalmam sincs, hogy ez most hány  plusszos rész vagy hogy egyáltalán plusszos-e, de azért figyelem!!! 😂 Jó olvasást.

🔰

Kiszálltunk az autóból, de érezhető volt rajtam, hogy megváltozott az a felhőtlen jókedvem, amivel még autóba szálláskor büszkélkedhettem.

-Minden oké?! -kérdezte Jungkook miután sikeredett átverekedni magunkat a szórakozóhely előtt álló tömegen és beléptünk a helyiségbe. Nem válaszoltam, hanem megrohamoztam az egyik asztalt, ami még üresen állt két fotellel az oldalán, a terem másik végében volt. Mindenütt táncoló, vonagló, izzadt testek, pia és dohány szag bömbölő zenével. Nem volt nagyon szimpatikus egy hely, de a neon fények tetszettek.

-Seo! Mondtam valami rosszat? -kérdezte nagy szemekkel, de én még mindig nem reagáltam.

-Egy pohárral kérnék a legerősebb koktélból. -mosolyogtam rá a pincérsrácra, aki kacsintva írta fel óhajomat. Kook is leült mellém és miután szúrósan méregette a pasit felém fordult.

-Elmondanád, hogy mi a bajod? -kérdezte enyhén idegesen.

-Semmi. -mosolyogtam rá hamisan, de ő nem hagyta annyiban az egészet.

-Ja, azért akarod leinni magad a sárgaföldig. Egyépként én is egy olyat kérnénk mint ő. -mondta a srácnak, aki ismét csak biccentett egyet és elment, hogy leadja a rendelésünket.

-Nem akarom leinni magamat. Csak elég alkohol kell most ahhoz, hogy felengedjek és épphogy ne legyek részeg. -vontam vállat.

Nem akartam megmondani neki az ideiglenes dühöm okát, hisz nagyon gyerekesnek tartottam magamat és valószínűleg csak rontanák a kapcsolatunkon.

Majd max felírom a könyvembe.

Mióta jóban voltunk Kookal, azóta csak Wozzival tudtam nagyjából beszélni arról, hogy mikor bánt meg. Yurynak nem akartam, hisz akkor azt is a fejéhez vágta volna amikor veszekednek, így nem akartam kockáztatni és egy könyvbe írtam le az összes dolgot ami negatív és Kookal kapcsolatos. Így kiadtam magamból és tudtam ismételten barátként viszonyulni hozzá. Hülyeség tudom, de nekem bevállt.

Kikaptam a koktélomat és szinte egy huzamban húztam le. Kookie csak kikerekedett szemekkel nézett engem, ahogy egy grimaszba folytom el a keserű érzést amivel a lötty végig égette a torkomat.

-Megyek táncolni. -jelentettem ki mikor már ő is pont kikapta az italát.

-Kabátban? -kérdezte felvont szemöldökkel és egy féloldalas mosollyal az arcán.

Akár egy filmben váltott át a zene, mikor lassan elkezdtem kigombolni a kabátomat s fordultam vele teljesen szemben.

Óvatosan hullott le vállaimról a ruha nehéz anyaga, majd landolt a fotelemben, miközben egyenesen a szemeibe néztem. Ajkai enyhén szétnyíltak ahogy megpillantották a kabát alatt rejtőző ruháimat, majd erősen beharapta azokat. Tekintete valósággal égette a bőrömet, ahogy én hátatfordítva neki, vetettem magam a táncoló tömegbe.

Pont úgy álltam, hogy azért lásson, s mivel az ital is hatni kezdett, egyre jobban kezdtem rázni magam. Behajoltam, hullámoztam, dobáltam a hajamat és nem egyszer ráztam meg a csípőmet azzal együtt a fenekemet is, amit különösen kiemelt az apró nadrág. Lopva rápillantva, csak annyit láttam, hogy a koktéljához kapott szívószállal szopogatja az alkoholos italt, miközben minduntalan engem követ tekintetével, akár egy kiéhezett farkas.

Apró mosolyra szökött a szám, de folytattam a táncolást, még akkor is mikor egy kéz rácsusszant a fenekemre és azt kezdte el markolgatni. Tudtam, hogy nem ismerem annak a végtagnak tulajdonosát, de kíváncsi voltam, hogy Kook mit fog lépni, így folytattam a táncomat.

Lassan kúszott fel az illető keze és még kissé illuminált állapotban is kezdtem megijedni, hogy esetleg ott fog megfogni, ahol nem kéne. Mielőtt elérte volna haspólóm alsószegélyét egy hangos torok köszörülés akadályozta meg dolgában. Mindketten a "köhögő" irányába fordultunk, aki egyértelműen Jungkook volt.

-Húzz el innen öcskös. -mondta durván az amúgy fiatal fogdosómnak.

-Nyugi van tesó. Nem a tiéd. -horkantott egyet a szőke gyerek.

-De igen is az enyém, szóval jó lenne ha elhúznál innen köcsög. -lépett egyet közelebb ellenfeléhez, aki csak kéz feltartva oldalgott el onnan. Kook még egy ideig nézte annak távolodó alakját, majd felém fordult elsötétült íriszekkel.

-Óvatosabbnak kéne lenned Seo. -lépett egyet közelebb, miközben én folytattam a vonaglást.

Pont mint egy vízihínár.

-Ugyan már. Gyerek volt és nekem is kijár néha, hogy lányként kezeljenek. -csuktam be a szememet és ráztam meg hajkoronámat, miközben egy apróbb utalást tettem még az alkohol előtti dühöm okára.

Míg én továbbra is táncoltam ő ismét tett egy lépést és derekamra fonta kezeit, aminek az lett a következménye, hogy akaratom ellenére is sikeredett ágyékának nyomnom a fenekemet, s ezért ő morogva erősített szorításán.

-Tudod, hogy nem úgy gondoltam. -suttogta rekedtesen a fülembe, ami miatt megborzongtam. Az előző sráccal ellentétben, az ő érintése hatással volt rám így a szívem szaporábban kezdett verni és a pillangóim is életre keltek.

-Akkor, hogy gondoltad Kook!? -kérdeztem megfordulva és a szemeibe nézve, amik már csillogtak az alkoholtól. Tudtam, hogy neki is kezdett hatni az az egy pohár valami.

-Nem akarok rád nőként tekinteni, mert akkor hatalmas valószínűséggel az együttöltött idők nagy részét a te tapizásoddal tölteném. -lehelte ajkaimra.

-Hajrá. -suttogtam, de ő hevesen csapott le az ajkaimra válasz helyett. Mintha egy villám szaladt volna végig a testemen mikor párnáink érintkeztek. Faltam az övéit nem törődve a levegő hiányommal, hisz tudtam, hogy ki kellett élveznem amíg még ki tudtam. Kezei azonnal vándoroltak le a fenekemre és markoltak bele míg én a hajába túrva húztam magamhoz közelebb. Szinte egyszerre nyögtünk fel a másik tette miatt, de ugyan olyan hevességgel folytattunk az egészet.

Mivel, mint ahogy említettem, már az alkohol is hatott így nem gondolva a következményekre nyomtam neki csípőm az alfelének, ami miatt ő kéjesen nyögött csókunkba és erőteljesen szorította meg a derekamat. Lassan kezdtünk el kibotladozni a tömegből el nem engedve egymást, de Kook véletlen megbotlott az egyik fotelünkbe így magával rántva engem is huppantunk bele az ülőalkalmatosságba.

Egy ideig csak lihegtünk a másik ajkát bambulva, de Kook hirtelen feltett egy kérdést, ami tudtam, hogy mindent megváltoztat.

-Nem megyünk hozzátok? -kérdezte lihegve egy csókot lehelve ajkaimra.

Nem tehettem róla... vagyis igazából nagyon is tehettem róla, hisz megittam, de az alkohol hatása miatt egy kicsit várva vágtam rá a válaszomat, ami nem volt más mint egy hatalmas és határozott:

-Igen... -ezzel is elindítva valami rosszat.

🔰

Ayo Kookies! Íme az új rész.
Annyira aranyos, hogy ennyire vártátok, 💗s pont ezért érzem magam rosszul, hogy nem raktam ki tegnap. 😖
Jelezzétek, hogy hogy tetszett és esetleg azt is, hogy szerintetek mi fog történni. Valamikor ezek a fajta kommentek segítenek a sztori tovább írásában.😘

Pussz: Sunny🌸


BAD LOVE - Jungkook ff. [~Befejezett]Where stories live. Discover now