24. Rész - Hagyj!

4.8K 357 76
                                    

Sose gondoltam volna, hogy lehet valakinek az autóba ültetése olyan nehéz, mint Jungkooké volt akkor. Nem elég a tény miszerint nehéz volt és részeg, de mind-e mellett még meg is nehezítette a dolgomat.

Volt, hogy hirtelen összecsuklott ezzel is beverve a fejét az ajtóba. Volt, hogy hirtelen rájött a ragaszkodhatnék és a derekamat átkarolva sipítozta, hogy ne adjam el az űrlényeknek és volt, hogy mindezt felülmúlni kívánta és elkezdett körbe körbe rohangálni az autóm körül.

-Jungkook! Azonnal szállj be abba a nyamvadt kocsiba! -mutattam rá a járműre egyre dühösebben, mert már kezdtem fázni is.

-Ha nem, akkor kapok valami büntetést? -kérdezte szemöldök húzogatva.

-Már megint kanos...  Yah! -kiáltottam oda neki, mire kissé megtorpant és úgy meresztett rám érdeklődő szemeket.
-Ha jó leszel, akkor kapsz majd valamit, ha hazaértünk. -mosolyogtam rá csábosan és kezdtem el csavargatni az egyik tincsem. Túl hideg volt a további szenvedéshez.

-Oh tényleg? -húzta perverz mosolyra a száját és indult meg a nyitott ajtó felé.

-Nah végre! -sóhajtottam fel, mikor már az ajtó előtt volt, de egy hirtelen mozdulattal változtatott irányt és nyomott egy gyors puszit a számra.

Enyhén sokkolva bámúltam magam elé, de mielőtt még kérdőre vonhattam volna, ő már bent ült az autóba fel-felröhögve. Még mindig kicsit megszeppenve ültem be a kormány mögé és indítottam be a kocsit, hogy utána nem csak el tudjunk indulni, de még a fűtést is maxra tekerjem.

-Seo..... én... mondtam már milyen jól áll a blézer? -fordult felém, mire felsóhajtottam.

-Igen Kook. Mondtad már. -szegeztem a tekintetemet szigorúan elénk.

-Oh.... Kapcsoljunk zenét! -mondta és már be is nyomta a.... nos az ablaktörlőket.

-Jungkook! Rossz gomb. Viszont megköszönném, ha nem nyúlkálnál apám kocsijához. Ja és ide ne merj hányni! -fenyegettem meg, de ugye mi haszna egy totál részeg embernél a mutatóujjamnak. 

-Wow! Fantastic Baby!!! Dance!! -kezdett el szó szerint ugrálni a kocsiba, mire dühösen néztem rá. Ha ez itt nekem forgalmibalesetet okoz én esküszöm, hogy kinyírom.
-Nem... nem akarsz ilyet? Akkor szomorú? -tekerte el egy másik zenecsatornára, ahol pont a "Hello" ment. (Adele)
-Hello.... -csukta le a szemeit szomorúan és emelte a füleihez egyik ujját. Ismét sóhajtva néztem előre, de a refrénnél tényleg majdnem ütköztem..
-So hello FrOm ThE OTHERSIDEEEEEE!!!! -kornyikálta az igazából szép hangú Jungkook és kezdett el bőgni, miközben engem rángtatott.

-Te Jóságos ég! Jungkook! Most azonnal hagyod abba! -kapcsoltam ki dühösen a lejátszót és löktem vissza a helyére őt. Egy ideig csak a szipogását lehetett hallani, de azt is megelégelve inkább hozzávágtam egy csomag zsepit.

-Aucs! -jajdult fel.
-Ezt miért kaptam? -kérdezte az arcához kapva.

-Csak. Mindenért! -puffogtam, majd lassan lekanyarodtam a házunkhoz és leállítottam a motort.
-Ha zajt csapsz, lelöksz valamit vagy felébreszted anyáékat halott vagy. -böktem meg az arcát, mire megint csak "aú"-ozott egyet.

-Anyudék mióta vannak itthon. -kérdezte már kicsit józanabbul miközben összébb húzta a kabátját.

-Már vagy egy-két hete. -morogtam magamban és gyorsan kinyitottam a lakást, ahol sötétség honolt.

-Oh... akkor beköszönök nekik. -indult meg, de én meggondolatlanul és azonnal utánanyúltam.

-Nem! -suttogtam halkan még is kiáltás szerűen, de a rántás miatt őt sikeredett egyenesen magamra húznom, ami következtében a földön kötöttünk ki. Én alul, ő rajtam természetesen.

BAD LOVE - Jungkook ff. [~Befejezett]Where stories live. Discover now