. Yenilmek.

4K 297 399
                                    

#Umarım güzel olmuştur. Pek emin olamadım kararı size bıraktım (: şimdiden teşekkürler sevgili okurlarım. Tabi böyle nasıl gidiyor öneriye açığım. Doğan ile taşkın arasında ya da tolgaya yazık mı ediyorum yorumlarda belirtirseniz sevinirim :D  -_-❤️

Dudakları özlem duyduğu dudaklara kapanınca sonunu hiç düşünmedi genç adam. Kim bilir ne zamana kadar bu anın gelmesini bekliyordu. Altındaki çocuğun tepkisi hala yoktu. Taşkın daha sert öpmeye başladığında kendini toparlayıp üzerinden kaldırdı ve yana itti kısa olanı. Ağzını silip ona ölümcül bakışlar atıyordu ki taşkın ağlıycak gibi olmuştu. Gözleri dolduğunda birkaç damla süzüldü yanaklarından. Doğan çatılmış kaşları ve alnında beliren çizgiyle ayağa dikilmiş sağ elini sertçe sıkmıştı.

"Napıyosun!! "

Taşkın korkudan ne diyeceğini bilemedi kalkmak ister gibi oldu ama bacakları titriyordu.

" Doğan özür dilerim"

"Bunu gerçekten yaptın. "

" Doğan böyle olsun istemedim özür dilerim. "

" Bu zamana kadar benden hoşlanıyordun yani tuğçenin dediği doğruydu. Buna inanmak istememiştim"

" Doğan açıklamama izin ver"

"Neyi açıklaycaksın. Beni bu hale getiren sensin. Bu zamana kadar bu anın gelmesini beklemene gerek yoktu. Bana  söyleyebilirdin. Neden yüzüme bakıp beni kandırmayı seçrin haa!! Neden? Neden yaptın, neden yaptın bunu?"

Doğan kısa olanı yakasından tutup kaldırınca. Birkaç saniye ayakları yerden kesildi, şuan ona aşırı kızgındı ve bunu gözlerindeki öfkeden anlayabiliyordu. Dişlerinin arasından çıkan her söz taşkının kalbine bir ok gibi saplansada söyleyecekti artık dayanamıyordu.

"Bana cevap ver? Öylece susma!! Senin farklı olduğunu sandım. Beni üzmeyeceğini sandım"

" Seni seviyorum doğan çok seviyorum ilk gördüğüm günden beri sana aşığım ben. Şimdi bana vur, kır, öldür istediğini yap ama sakın bana ibne deme lütfen bana ibne deme senden hoşlanmam beni ibne yapmaz. Aptal homofobiklerin tabirini sakın kullanma bana "

"Sana ibne demiyorum, gözümde bir ibne olamazsın zaten.Taşkın artık seninle görüşmek istemiyorum. Gözümün içine bakarak bana yalan söyledin sen. Duygularını ifade edemeyecek kadar aciz daavrandın. Belki de şimdi böyle olmak zorunda kalmazdık."

Yakasından yavaşça indirdi ellerini taşkın şuan ona öyle bir sarılmak istiyordu ki göz yaşları tişörtünü ıslatmaya bile başlamıştı

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.


Yakasından yavaşça indirdi ellerini taşkın şuan ona öyle bir sarılmak istiyordu ki göz yaşları tişörtünü ıslatmaya bile başlamıştı.

"Ağlama karşımda! "

" Doğan neden bu kadar gaddarsın? Neden duygularımı kırmakta ustasın? Ağlatma o zaman bende ağlamayım.Seni seviyorum doğan, bana bir daha görüşmeyelim deme sakın nasıl siliyim bende ki yerini. Ayrıca itiraf etsem ne olacaktı. Beni yanına yaklaştırmayaktın"

ARADIĞIM ADAM(GAY)- Tamamlandı-Onde histórias criam vida. Descubra agora