FİNAL

2.4K 132 23
                                    

Saçlarının kokusunu içimde hissederken tek düşündüğüm şey onu affedebilir miyim denen o meçhul soruydu.Bir yanım ona kırgındı fakat diğer yanım onu böyle görmeye dayanamıyordu.Biraz daha sokulurken yanıma beni sevdiğini tekrarladı dizlerimde. Sanki gitme der gibi sardı kollarını.

"Korkuyorum doğan. Yine beni bırakıp gitmenden korkuyorum. Güvenemiyorum sana, yaptıklarınla beni yok edip gittin. Şimdi korkuyorum ya tekrar gidersen."

Gözümden akan bir damla yaş yüzüne  düştü bana bakarken. Onun beni teselli etmesini ya da özür dilemelerini istemiyordum. Tek isteğim bana güven verdiğini kanıtlamasıydı. Yüzümü avuçlarının içine aldığın da yattığı yerden yavaşça kalktı. Başımı kaldırmak istiyordu, ona bakmamı,ama yapamıyordum.

"Bana hiç bir zaman güvenemeyeceğini biliyorum. Bunu sana sağlayamadım.Şuan senden tek bir isteğim var."

Yüzümde biriken yaşları sildi ağırca. Ellerinin sıcaklığını bulaşırken tenime ona sarılmayı özlediğimi farkediyordum.

"Benimle yaşa taşkın."

Beni kendine çekip göğsüne bastırdığın da tüm sıcaklığı benim olmuştu şimdi.

"Beraber bir hayat kuralım.Sonsuza dek benim ol.Gidelim burdan inan hiç kimse umrumda bile değil"

"Nereye gideceğiz?"

Biraz daha sokuldu bana. Kaybetmek korkusu olan bir adamın sarılması gibi.

"Sen yanımda ol sadece, seninle her yere giderim."

Başımı yasladığım omzundan kafamı kaldırıp ıslak mavilerine baktığım da bana gülümsüyordu.

"Bana sarılmanı özledim, bana sevgi dolu gözlerle bakmanı. Kısaca seni özledim doğan,seni çok özledim."

Kendini benden ayırdığın da merdivenin basamaklarında bekledi. Eğilip beni kaldırmak için elimi tuttuğun da kalbimde hissettiğim basınç nedeniyle tüm vücudum heyecanın etkisi altına girdi.O bakışlarda gördüğüm gülümseme tüm yüzünü kaplarken kendiminde ona karşılık verdiğini bile göremiyordum. Yaklaşıp dudaklarıma kısa ama tatmin edici bir öpücük bıraktı. Gerisi sadece avcumda tuttuğum ellerinin hissettirdiği mutluluktu. Şuan ne yapacağımızı, nereye gidebileceğimizi bilmiyordum.

"Seni dünyanın en güzel şehrine götüreceğim. Orada ikimiziden başkası olmayacak. Şimdi benimle geliyor musun sarışın?"

Beni istekli bekleyişinin ardından ona son bir adım atıyordum. Bana yaptığı fedekarlık karşısında susup onu bırakmak ikimizi de yıkardı biliyordum.

"Bir virüs gibi bulaşıcısın sen be adam!Ama seni nedense yok etmek içimden gelmiyor,daha çok bağlanıyorum sana. Bana ne yaptığın böyle anlamıyorum, çok değiştim. "

"O zaman kaybetme, sana sahip olmama izin ver.Buna aşk deniyor"

Buna aşk deniyor"

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Şuan ki ruh halim. Doğanın bu halini görmeyi her zaman istemişimdir.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#Evet, finalde yaptığımıza göre. Aradığım adam 2 yi yazmayı düşünüyorum. Orada anlatılanlar doğan ve taşkının birlikte yaşadığı zamanlar olacak. Tabi diğer karekterleri de unutmadım belki onlarada ayrı bir kitap yazabilirim. Okuyup emek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hepiniz benim için değerlisiniz. Sizleri seviyorum.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️





ARADIĞIM ADAM(GAY)- Tamamlandı-Where stories live. Discover now