[24] - 2017/ÖZÜR DİLERİM/

2.2K 103 46
                                    

Merhaba.

Öncelikle başka hiçbir şey söylemeden önce ELEMENT'i şimdiye kadar okumuş ve destek vermiş herkese hem hikayeye gösterdikleri ilgi ve yorumlarından dolayı teşekkür etmek, hem de en içten şekilde özür dilemek istiyorum. Biliyorum ki çok fazla insan benim ve profilim hakkında ELEMENT sayesinde bilgi sahibi oldu ve çoğu da sıkı takipçilerdi. Özür dilerim sizleri yarı yolda bıraktığım ve hikayeyi hiçbir zaman bitirmediğim için.

ELEMENT'i ilk yayınlamam 2014 yılının Eylül ayına denk geliyor ki bu tarihte daha on dört yaşına yeni girmiş olduğumu unutmamak lazım. Şu an neredeyse bir ay içinde bu dünya üzerindeki on yedinci yılıma gireceğim. Emin olun ki farkındayım bu hikayenin yazım yanlışları ve mantık hataları ile dolu olduğu gerçeğinin. Takdir edersiniz ki hikayenin bir anda kazandığı popülaritenin de varlığı ile on dört yaşındaki Özgür o zamanlar elinden geldiği kadar yazmaya ve hikayeyi devam ettirmeye özen gösterdi. Bu hataların hiçbirini değiştirmeme kararı aldım çünkü on yedi yaşına gelmiş, bu cümleleri kaleme alan ben ELEMENT'in ve diğer hikayelerimin yeni Wattpad üyeleri ve takipçiler için on dört yaşındaki Özgür'ün yazdığı şekilde kalmasını istiyorum içtenlikle. On dört-on beş yaşları arasında bu sitede eleştiri kabul edemeyen, daha düzgün yazmayı bilmemesine rağmen her akşamını laptop'u önünde kamburca oturarak bu siteye yormuş olan Özgür'ün elinden çıkan hiçbir kelimeyi ya da cümleyi değiştirmeyeceğim. Hem yeni gelen ya da hikayeye yeniden bir göz atmak isteyen takipçiler hem de bir gün bu hikayeleri okuyup duygulanacak olan benim de o anda o heyecanla yazı yazan on dört yaşındaki çocuğun cümlelerini ilk paylaştığı şekilde okuyabilmesini yeğlerim.

Hikayeye yaptığım en son ekleme ve güncelleme sitedeki 'Oluştur' kısmından gördüğüm kadarıyla 2015 yılının ağustos ayına denk gelmiş ki bu bir yıl boyunca Ayırıcı Savaş'tan sonrası hakkında yirmi üç bölüm yazmış olduğum anlamına geliyor, ki bu süreçte İLK AÇLIK OYUNLARI gibi diğer hikayelere de odaklanmış olduğumu unutmamak lazım. Bir birey olarak o kadar büyüdüm ve geliştim ki kendim bile inandığımı söyleyemem.

Bu bölümü yayınlama amacım eğer tüm bölümleri bitirerek on dört yaşındaki Özgür'ün hayal gücünün ve heyecanının bir parçası olmuşsanız hem umarım iyi vakit geçirmiş olduğunuzu unmak ve hikayenin neden yarım kalmış olduğunu açıklamaktır. Eğer Wattpad profilime bakınca eğer hala yazıp yazmadığımı merak ediyorsanız sizi temenni ederim ki evet, hala yazıyorum ve umarım bir gün bir yetişkin olarak yayınlayacaklarım bana on dört yaşında bir çocuk olarak yazı yazmak konusunda özgüven sağlayan ve destek çıkan ellerinizde biter ve o zaman da sizi mutlu eder.

Chris'in ve benim hayatlarımızın bu bölümünün bir parçası olduğunuz için size en içten şekilde teşekkür ederim.

- Özgür D. Koldaş / 10 Haziran 2017

ELEMENTDär berättelser lever. Upptäck nu