Hoofdstuk 129

11.3K 401 89
                                    

Jessica's POV

'Meer vampiers?' Vraag ik.

'Het kan niet. Er zijn niet meer vampiers dan wij. Toch?' Zegt hij. Ik haal mijn schouders op.

'Shit..' Zucht hij. Hij gaat met zijn vingers over zijn kin. Dan kijkt hij op. 'Mijn vader. Het moet mijn vader geweest zijn.'

'Je vader is toch dood?' Vraag ik. Ik frons mijn wenkbrauwen. Hij vertelde het me zelf, waarom zou zijn vader nu weer leven?

'Ik moet gaan.. Roep me als er iets is.' Een windvlaag schiet langs me af en Liam verdwijnt door het openstaande raam.

Ik laat alle lucht uit mijn longen lopen en adem door mijn neus diep in. Als Noah plots weer begint te huilen doe ik met hem mee. Ik neem zijn kleine handje in de mijne en aai de haartjes op zijn hoofd, de haartjes die precies dezelfde kleur hebben als die van-

'Harry!' Hoor ik zayn roepen. 'Kom terug!'

Het komt van buiten. Ik droog snel mijn tranen af en kruip uit het bed richting het raam. Ik zie Harry in de verte weglopen van huis terwijl zayn vanaf de voordeur aan het schreeuwen is dat weglopen niet de oplossing is. Normaal zou ik me nu zorgen maken, maar ik ben boos, nee woedend op hem en die bitch van een Katy.

Als ik haar zie ruk ik al haar paarse haren uit haar hoofd.

Ik schuif het raam dicht en kruip weer in bed. Naast Noah val ik in slaap.


Als ik mijn ogen open zie ik Niall in de hoek van de kamer staan. Hij is bezig met een wit baby bedje. Hij is prachtig, ik bedoel het bedje..

'Ben je wakker?' Vraagt hij zonder op te kijken. Hij draait de laatste schroef erin en dan staat hij er, een bedje voor-

'Waar is Noah!' Roep ik. Het bed naast me is leeg en hij is nergens te bekennen.

'Geen zorgen. Louis geeft hem borstvoeding.' Grinnikt hij. Als ik niet doodmoe en ongelukkig was zou ik om die grap gelachen hebben.

'Noah krijgt melk van de supermarkt, maak je maar geen zorgen. Hij krijgt geen bloed.'

Ik hoor mijn maag rommelen. Ik gooi mijn benen over de rand van het bed en sta kreunend op. Mijn ribben branden en ik voel een pijnlijke steek in mijn buik. In een windvlaag staat Niall voor me. 'Ik haal wel eten voor je.' Hij wil mijn arm vastpakken, maar ik ben hem voor en grijp zijn hand.

Zijn knokkels zijn kapot, opgedroogd bloed bedekt zijn hand. Ik kijk hem aan, hij zucht. Ik schuif de mouw van zijn sweater omhoog. 'Oh mijn god. Je armen.. Ze zijn helemaal blauw.' Ik ga met mijn vingers over zijn arm.

'Het is niks.' Hij trekt zijn arm weg.

'Harry heeft dit gedaan.' Zeg ik. Ik schuif zijn andere mouw omhoog en vind dezelfde wondjes en blauwe plekken. 'Ik dacht dat vampiers niet gewond konden zijn.'

Ik kijk in zijn blauwe ogen, hij staart me aan. 'Het kan. We genezen wel sneller dan normale mensen.'

'Dit is vreselijk.' Zonder na te denken trek ik zijn sweater een stukje omhoog. Mijn hart slaat over als ik de enorme blauw plek op zijn buik zie. 'Heeft hij je geslagen?'

'Ik heb hem geslagen.' Zegt hij. Hij weet wat ik denk, hoe komt hij dan aan die blauwe plekken?

'Harry is sterker dan mij..' Zegt hij. 'Hij heeft me geschopt tegen mijn borstkas.'

'Hoe hard heeft hij je wel niet geraakt.' Als ik opkijk zie ik hem blozen. Meteen trek ik zijn sweater weer naar beneden en voel mijn eigen wangen ook rood worden.

'Heel hard.' Geeft hij toe.

'Het spijt me zo. Het is allemaal mijn schuld, het spijt me dat je in deze situatie zit en het spijt me dat hij je gestompt heeft.' Ik barst in snikken uit. Het is genoeg met dat groot houden, ik wil nu alleen nog maar in bed kruipen en huilen.

'Hè, natuurlijk is het niet jou schuld.' Zegt Niall. Hij slaat zijn arm om mijn schouder. 'Het is Harry's schuld.'

'Ik kan gewoon niet geloven dat hij vreemd is gegaan. Ik dacht.. Ik dacht echt.' Ik haal een keer diep adem tussen mijn snikken door. 'Ik dacht dat dat alleen bij andere gebeurde en nu..' Ik stop met praten door nog een huilbui.

Niall trekt me tegen zich aan en gaat met zijn hand over mijn rug. 'Hoe klote het ook is. Nu weet je wel hoe hij echt is.' Hij laat me los en kijkt me aan. 'Zo ben ik niet. Ik zou dat echt nooit-'

'Niall.. Alsjeblieft, niet nu. Maak me niet nog meer in de war dan ik al ben.' Smeek ik. Hij knikt en trekt me weer tegen zich aan. Zo blijven we staan net zolang tot mijn tranen op zijn en ik bijna in slaap val in zijn armen.

'Heb je veel pijn?' Fluister ik.

'Nee. Niet meer als jij.' Zegt hij. 'Ik snap niet hoe je het doet.'

'Wat doet?' Vraag ik.

'Gewoon. Alles. Je hebt net een kind gekregen van een vampier. Hij staat vervolgens te zoenen met-' Ik begin weer te snikken. 'Sorry, dat was dom.' Zegt hij.

'Nogal.' Geef ik toe.

Ik laat Niall los en neem plaats op het randje van het bed. Niall blijft op dezelfde plek staan met zijn handen in zijn zakken. 'Hoe is het eigenlijk met je bloedarmoede?' Vraagt hij.

Ik denk na. Heb ik er nog veel tijd aan besteed? De tijd dat ik wakker was voelde ik me lusteloos en moe, maar ik gaf het ongeluk de schuld. 'Ik moet misschien weer beginnen met het slikken van dat medicijn.' Zeg ik.

'Jessica, ik ben er klaar voor.' Louis komt de kamer binnen met een vol baby flesje. 'Tenzij je het liever zelf doet?' Glimlacht hij.

Verward kijk ik Niall aan. 'Je was er toch al klaar mee?' Vraagt hij.

'Nee? Noah was hier. Ik ben nu pas klaar om te beginnen.' Hij schud nog een keer met het flesje.

Paniek gaat door me heen. 'Noah is niet hier.' Zeg ik. Ik sta op van het bed. 'Niall zei dat hij bij jou was!' Roep ik.

'Ik dacht dat hij bij jullie was? Waar is hij dan.' Vraagt Louis.

Ik kijk weer richting Niall voor een antwoord, maar hij weet het ook niet. Ik denk niet na en begin te rennen. Ik ren de trap af, naar de woonkamer terwijl ik de pijn in mijn lichaam negeer. 'Zayn!?' roep ik.

'Hij is op de zaak met Liam, ze zijn net weg en natuurlijk hebben ze Noah niet.' Zegt Louis die achter me aan komt gerend.

Mijn maag draait om en ik voel de kamer opeens draaien. Ik grijp de bankleuning vast en ga met mijn hand naar mijn voorhoofd. 'Harry.' Zeg ik.

'Wat?' Vraagt Louis.

'Harry is er vandoor met Noah.'

__________________________

Heeeyy,

Ik moet even iets kwijt ;))

1: Laatst typte iemand. 'Een vampier bloed niet.' Of 'Een vampier drinkt geen bier.' Al geef ik ze een roze tutu aan, dat kan zelfs! Het is mijn verhaal en dingen verzinnen is juist het aller leukst. Dus ja, alles kan!

2: Natuurlijk moet je de echte Harry niet gaan haten om dat mijn Harry Jessica heeft laten zitten. Dat bedoelen de lezers ook niet met. 'Harry is een klootzak'

3: Sorry voor dit lange bericht. Ik moest het even zeggen. Hahaa x

4: Bedankt voor alle reads/votes/comments en jullie meeleven. Het is echt super fantastisch van jullie!! Love

XLizz

Bad 2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu