2. Varasatuhahmo

3.7K 64 9
                                    

Tiiviisti:
Genre: Fantasia, romantiikka (?), komedia
Päähenkilöt:
- Henkilö A, joka joutuu ottamaan onnettomuuden jälkeen satuhahmon paikan lastensadussa
- Henkilö B on koulutettu satuhahmoksi. Hän on sadussa A:n vastapari (vrt. Kaunotar ja Hirviö, Prinssi ja Lumikki etc.). B ei ole tietoinen A:n taustasta

Juoni:
Henkilö A on vihdoin valmistunut lukiosta ja on valmis viettämään välivuoden ennen opiskeluiden jatkamista. A:n elämä muuttuu kuitenkin täysin kun hän ajaa vahingossa vanhan luokkakaverinsa yli.
A saa poliisin lisäksi kimppuunsa Satuneuvoston, jonka kautta A saa tietää, ettei hänen vanha luokkakaverinsa ollutkaan aivan tavallinen kaduntallaaja vaan Satujen maailmasta karannut satuhahmo. A joutuu rangaistuksekseen ottamaan vanhan luokkakaverinsa paikan sadussa.
Satuhahmot saavat aina asian mukaisen koulutuksen suoriutuakseen sadusta yhtä hyvin kuin edeltäjänsäkin. Kun kouluttamaton A joutuu satuun ja joutuu teeskentelemään muille, että hän osaa kaiken tarvittavan, mitään hyvää ei voi tapahtua.

Pieniä lisiä:
- Henkilö A voi joutua mihin tahansa satuun. Miten olisi vaikka Kaunotar ja Hirviö tai Lumikki?
- Henkilö A voi olla täysin toivoton sadussa ja tehdä asiat täysin väärin. Hän voi myös osoittaa tietoisuuttaan sadun kulusta ja pyrkiä nopeuttamaan satua toimimalla sen mukaan miten tietää sadun etenevän.

Juoni-ideoita ja muuta inspiroivaaWhere stories live. Discover now