Inspissetti #4 - Romance

1.2K 33 11
                                    

Nyt pyöritäänkin mulle tutummilla alueilla, romantiikkaa nimittäin! Oon itse vedenkestävä romantikko. Kun luen kirjaa tai katon jotain sarjaa, mulla on pakko olla joku paritus, vaikkei romantiikkaa edes koko teoksessa esiintyisikään :"D Ja koska oon vahvimmillani koen voivani myös tarjota teille kivasti ideoita tästä aiheesta c: Hankaluus tässä kuitenkin on koittaa välttää niitä kliseisimpiä ideoita, koska niitähän on ihan kivasti tässä genressä :"D

Päädyin muuten siihen tulokseen, että alan tekemään inspissettejä myös muistakin aiheista kuin Wattpadin genreistä. Aiheita voi ehdottaa kommentoimalla tai pistämällä mulle viestiä. Aiheita voivat olla esimerkiksi koulu, ystävyys, muutto, valheet, unelmat tai petos. Kaikista näistä ei saa paljoa ideoita, koska osa voi olla hyvinkin suppeita. Tällaisessa tilanteessa käyn useamman aiheen samassa inspissetissä c: Eikun ehdotuksia tulemaan!

-

Juoni-ideoita
Marked - Merkatut
A on syntynyt valtavan punaisen merkin kanssa. Hänen selässään on punainen kirkas merkki. Jollakulla toisella on samanlainen ja se joku on hänen tulevaisuuden kumppaninsa. Rakastuessaan B:hen A luulee löytäneensä sen oikean. Mutta kun B:llä ei olekaan merkkiä?

Vuokrarakkautta
A on aina ollut hyvännäköinen. Varoilla häntä ei kuitenkaan ole siunattu. Muuttaessaan omilleen hän saa onnekseen vuokrattua kohtuu hintaisesti B:ltä asunnon. Kauppaan sisältyy kuitenkin kummallinen ehto. A:n on seurusteltava B:n kanssa vähintään kuukauden ajan. Ja kun B on vielä niitä vastenmielisimpiä ihmisiä, joita kukaan voi koskaan tavata

Sydänkoru - Sydän kahtena
A ja B pitävät toisistaan kovasti. He ovat aina yhdessä ja vaikka tunteet ovatkin molemmin puoliset, ei niistä ole toiselle kerrottu. A saa kuitenkin mainion idean. Hän antaa sydänkorun puolikkaan B:lle ja pitää itsellään toisen puolikkaan. Asia, jota A ei korua hommatessaan äkännyt, oli korujen sivuilla oleva teksti "Best Friends Forever/ Parhaat kaverit ikuisesti". Friendzonatuksi itsensä kokeva B on aivan maansa myynyt, siinä missä A ihmettelee B:n nopeaa luonteen muutosta ilman hajua siitä, mistä on kyse.

Vastahakoista
Kun A on vihdoin päässyt pois alalta, jolla hän on työskennellyt vuosia, tapaa hän B:n joka tavoittelee kovasti töitä kyseiseltä alalta. B anelee A:ta auttamaan, ja A suostuu, vaikka se tietääkin A:lle vain paluuta sinne, mistä hän kauan pyrki pääsemään pois.

Uudelleen syntyneet
Kun A ja B vanhoina kuolivat, he lupasivat tapaavansa toisensa taivaassa. Taivasta ei kuitenkaan ollutkaan ja asiat monimutkaistuivat. Kuoleman jälkeen ihmiset syntyvät uudelleen. He unohtavat vanhan elämänsä, mutta voivat saada siitä myöhemmin vihjeitä unien kautta. Kun A uudelleen syntymänsä jälkeen on nähnyt usein unia samasta henkilöstä alkaa hän tutkia asiaa. Hänelle tulee pakkomielle ja hänen on löydettävä unissaan esiintyvä B, vaikka se olisi kuinka haastavaa.

Lentäviä pätkiä
Painaessaan huulensa B:n huulille A oli jo unohtanut kirouksensa ja kaiken sen pahan mitä viaton suudelma tulisi B:lle tekemään.

A ei ollut koskaan rakastanut niin kovasti kuin nyt. Kova rakkaus tosin tuotti hänelle vain kovaa kipua.

Tuntuu olevan luonnonlaki, ettei kukaan voi olla täydellinen. Hän rikkoi kaikkia muitakin lakeja, joten äskeisen rikkominenkin oli hänelle kuin lasten leikkiä.

Nimiä tarinoille

Ihan tavallinen rakkaustarina - Just an ordinary love story

Kun putoan, ota kiinni - When I'm falling, please catch me

Juoni-ideoita ja muuta inspiroivaaWhere stories live. Discover now