Inspissetti #1 - Fantasy

2.7K 44 28
                                    

Uusi sarja tässä kirjassa alkaa nyt! Inspisseteissä on tarkoitus käydä kaikki Wattpadin kategoriat ainakin kertaalleen läpi ja tuoda jokaiseen noin 50 inspiroivaa asiaa per luku. Nämä inspiroivat asiat ovat pikku inspiksistä tuttuja asioita, esimerkiksi reploja, ekoja lauseita, hahmoideoita, kuvia, musiikkia... Se, missä suhteessa mitäkin on, tulee vaihtelemaan genren perusteella hyvinkin rajusti.

Vielä muistutaan, että Inspisseteissä tullaan käymään kaikki genret läpi. Se missä järjestyksessä genret tulevat, on osittain teidän vaikutusvallan alla. Kommentoi tähän mistä genrestä haluaisit seuraavaksi inspissetin!

Juonia

Unelmajahti
A:lla on tärkeä tehtävä. Hän vastaa ihmisten unelmista. Hänen vastuualuettaan on varmistaa, että kaikilla on vähintään yksi saavutettavissa oleva unelma, sekä avata mahdollisuuksia sen saavuttamiseen. Hänellä ei kuitenkaan itsellään ole unelmaa, joten hän lähtee etsimään sitä, samalla jättäen kaikkien muiden unelmat ja oman työnsä taakseen.

Puut pois? STOP!
A on metsänhenki, joka elää normaalien ihmisten joukossa. Kun läheisen metsän kaatamista aletaan suunnittelemaan, A:n on suojeltava metsää. Hankalaa on kuitenkin pitää oikea identiteetti salaisuutena ja koittaa samalla salaa sabotoida metsänkaatoa.

Piilosta
Taikaolioita työkseen pelastava A muuttaa uudelle paikkakunnalle, jossa tietää useiden taikaolioiden piileskelevän. Hänen tehtävänään on viedä ne pois normaalien ihmisten joukosta, ennen kuin salametsästäjät ehtivät napata ne. Entä jos pahin salametsästäjä onkin A:lle hyvin läheinen?

Not so basic - Ei niin tavis
A on maailman keskiverroin ihminen. Hän seurustelee ja on juuri saanut opintonsa loppuun. Hänen seurustelukumppaninsa B ei kuitenkaan ole niin keskiverto. Itseasiassa hän salaa A:lta olevansa yksi fantasiamaailman johtohenkilöistä. Kun A napataan keskelle fantasiaseikkailua, asiat mutkistuvat entisestään eikä valheiden verkon kiristymistä voi estää.

Taakka
A törmää kadulla sattumanvaraiseen ohikulkijaan. Vaikka törmäys on nopea on sillä kuitenkin valtavat seuraukset. A huomaa myöhemmin saaneensa yliluonnollisia voimia. Voimista on kuitenkin haittaa hänen elämälleen ja A joutuukin tuskailemaan koittaessaan keksiä keinon, jolla pääsisi voimistaan eroon.

Henkilöitä

Henkilö, joka osaa lentää ilman siipiä

Henkilö, jonka tunteet on varastettu ja joka ei tämän vuoksi pysty kokemaan aitoja tunteita

Henkilö, joka sulaa kastuessaan

Henkilö, joka on vangittu elämään jonakin esineenä (esim. astiat, pehmolelu, soittimet...)

Henkilö, jonka mieliala vaihtelee hyvinkin vahvasti sään mukaan

Henkilö, joka pystyy matkustamaan ajassa

Henkilö, joka näkee maailman eri tavalla kuin muut

Nimiä hahmoille ja paikoille
Moni fantasiatarina tarvitsee joko paikalle tai henkilölle nimen, joka ei tarkoita mitään järkevää. Tässä muutama sellainen listattuna.

Carifeia

Fendophia

Garomes

Hyreia

Jugara

Karmanos

Mehina

Namoe

Juoni-ideoita ja muuta inspiroivaaWhere stories live. Discover now