Sekalaisia juoni-ideoita

943 36 39
                                    

Hei! Selvisin kirjoituksista ja nyt mulla on aikaa myös Wattpadille. Tän kunniaksi vajaat 30 sekalaista juoni-ideaa ihan vain teitä varten!

Huhtikuusta ei muuten ideoita puutu, tätä kirjaa tullaan nimittäin päivittämään vähintään 3 kertaa viikossa! Lisäksi multa ilmestyy piakkoin myös toinen kirjoittajien auttamiseen tarkoitettu kirja nimeltään Taustatietoa ja muuta apua kirjoittajalle. Siitä lisäinfoa vielä myöhemmin lähempänä julkaisua.

Nauttikaas ideoista ♡!

~

365/366
Romance, drama
A on luvannut rakastavansa B:tä 365 päivää vuodessa. Karkausvuodet ovat kuitenkin mainio tilaisuus ottaa suhteesta hieman etäisyyttä. Yhden vuorokauden ajan A:lla on lupa hullutella ja olla niin epäuskollinen kuin hän vain haluaa. Mutta entä jos vapaapäivän aikana löytyneen C:n seuraa ei jaksa odottaa seuraavaan karkausvuoteen asti?

Maailman viisaimmat
Romance, humor, drama
A:n koulukirjat ovat kyllästyneet siihen, ettei opiskelusta vähääkään välittävä A jaksa avata niitä edes kerran viikossa. Huonoihin tuloksiin kylästynyt A puolestaan toivoo, että kirjat kertoisivat kaiken tietonsa hänellä, lukeminenhan on niin turhauttavaa. Mystisesti koulukirjat muuttuvat ihmisiksi kesken yötä. Niillä on vihdoin mahdollisuus käyttää potentiaaliaan ja edistyä tieteen saralla. A:lla sen sijaan on ongelmia kymmenien ihmisten koittaessa majoittautua hänen pienessä opiskelija-asunnossaan. Entä kun A rakastuukin koulukirjaansa?

Lumivaara
Maailmanloppu, action, adventure
Lumi on kaikessa eksoottisuudessaan noussut öljyäkin tärkeämmäksi raaka-aineeksi. Päiväntasaajalle viedyt lumivarat alkavat kuitenkin sulaa hirveää vauhtia ja tästä aiheutunut vesimassa vie kaiken mukanaan. Kuka selviää?

Kauniit valheet
Draama, ihmissuhteet, romatiikka
A ja B seurustelevat. Rikkaan perijän A:n vanhempi C ei kuitenkaan hyväksy tätä vaan koittaa naittaa A:n D:lle. A ei ehdi kertoa tilanteesta B:lle ja B kohtaakin suuren järkytyksen nähdessään A.n ja vieraan D:n treffeillä. B purkaa tunteitaan A:n kartanon vastuupuutarhurille E:lle. E:stä tulee pian B:lle enemmänkin terapeutti kuin seurustelukumppanin perheen puutarhassa työskentelevä puutarhuri. E on kuitenkin oikeasti C:n vanhin biologinen lapsi, jota C ei kuitenkaan koskaan hyväksynyt osaksi perhettään. A ei ole tietoinen siitä, että hänen ja E:n välillä on minkäänlaista sukulaisuutta. E on pahasti riippuvainen uhkapeleistä ja tämän seurauksena hän varallisuustilanteensa ei ole kovinkaan hyvä. Hän murhaa C:n siinä toivossa, että voisi saada osuuden tämän perinnöstä. C:n kuoltua E kertoo biologisista vanhemmistaan, mutta kaikkien järkytykseksi C olikin tehnyt testamentin, jonka mukaan omaisuus siirtyisi A:lle mikäli tämä naisi vuoden loppuun mennessä D:n, muuten kaikki varat siirtyisivät F:llä, joka on myös yksi hänen biologisista lapsistaan, joita hän ei ole ennen hyväksynyt. E:tä ei testamentissa mainittu lainkaan. E on kuitenkaan enemmän järkyttynyt testamentissa mainitusta F:stä, jonka kanssa hän on seurustellut useita vuosia. He ovatkin sisarpuolia tietämättään. Tarinasta saat monipuolisemman lisäämällä lisää hahmoja, kuten B:n sairaalassa kadonneen lapsen G:n, sokean ja liikaatietävän H:n tai naamioitumisessa taitavan katukauppias I:n. Kommentoi omat ideasi tähän suhdesoppaan ja auta kaveria kehittelemään lisää hahmoja! Millaisia olisivat esimerkiksi J, K, L, M, N, O, P, Q, R ja S ja miten heidän avullaan suhdesopasta saisi entistä mausteisemman?

Tärkätyt kengännauhat
Humour, sota
A ei koskaan pitänyt B:stä, joten päätti tärkätä kaikki tämän kengännauhat. Mitä B tekee, kun hänen onnenkengännauhansa on tärkätty käyttökelvottomiksi pötköiksi?

Juoni-ideoita ja muuta inspiroivaaWhere stories live. Discover now