Ideoita ihmissusitarinoihin

2.1K 39 8
                                    

Tämä tuli mulle ehdotuksena, joten tässä muutama idea sitä toivoneille. Mikäli teillä on muun tyylisiä teemoja joihin haluaisitte ideoita tai haluatte tästä aiheesta lisää ideoita, laittakaa ihmeessä kommenttia siitä :)!
Tarinaideat tulivat nopeasti mieleen, joten niille ei ole vielä nimiä. Tämän vuoksi ne ovat numeroin nimettynä. Yritin myöskin välttyä ihan niiltä kliseisimmiltä ihmissusitarinaideoilta, mutta taisi muutama sellainen silti vahingossa tulla mukaan, uppista.
---
Juoni-idea 1
Genre: Romantiikka, ihmissusi
Taustalla:
Tarina perustuu ajatukseen siitä, että ihmisutena oleminen on taakka ja kirous, jotain mistä ei pidä olla ylpeä. Mikäli muutut ihmissudeksi siirrät kyseisen taakan mieluummin kenelle tahansa, sillä ihmissusius haittaa omaa eläämäsi.
Tarinassa henkilö voi vapautua ihmissudeuden kirouksesta suutelemalla jotakuta, joka rakastaa häntä. Tällöin suudellusta henkilöstä tulee ihmissusi.
Juoni:
A oli pitkän harkinnan jälkeen uskaltanut kertoa C:lle tunteistaan C:tä kohtaan. Iloisena yllätyksenä A:lle tuli C:n halu viettää aikaa hänen kanssaan. Tunteet kasvoivat ja A tunsi olevansa enemmän kuin ihastunut. Kun ensimmäinen suudelma C:n kanssa viimein koitti, A joutui järkyttymään. Hän muuttui ihmissudeksi. C oli käyttänyt häntä vain hyväksi, siirtääkseen kirouksen pois itsestään.
Nyt murtunut A on pitkään yrittänyt etsiä jotakuta johon voisi kirouksen siirtää. Kun hänen elämäänsä mukaan tulee viimeinkin henkilö B, joka vaikuttaa helpolta uhrilta, A kokee tilaisuutensa tulleen.
Vaihtoehtoisia tapoja jatkaa juonta:
1) A on lähentynyt B:tä niin paljon, ettei enää halua muuttaa tätä ihmissudeksi, vaikka se hänen omaa elämäänsä helpottaisikin. B:lle kuitenkin selviää, että A on ihmissusi, mikä aiheuttaa sekaannuksia, B:n kuvitellessa A:n käyttävän häntä vain hyväkseen saadakseen kirouksen pois.
2) A:lle selviää, että myös B on ihmissusi, joka on vain yrittänyt käyttää A:ta hyväkseen. Mikäli haluat käyttää tätä ideaa, voit viedä tarinaa suuntaan, jossa A ja B yrittävät yhdessä etsiä joitakuita, joihin voisivat siirtää kirouksensa saadaakseen yhdessä normaaliin elämän. Tähän voi liittyä myös mustasukkaisuuden tunteita, kun A ja B tapailevat toisia (edellyttäen toki sen että A ja B ovat jotenkin kiinnostuneet toisistaan)
3) A ja B ovat suhteessa, jota A ei halua rikkoa vain ihmissuteutensa takia. B haluaisi kovasti kuitenkin edetä suhteessa, mutta A kieltäytyy jatkuvasti suutelemisesta, jottei siirtäisi kirousta vahingossakaan B: hen.
--
Juoni-idea 2
Genre: Ihmissusi
Juoni:
A joutuu onnettomuuteeen ja haavoittuu pahasti. Sairaalassa löydetään keino, jota ei ole koskaan ennen kokeiltu, mutta joka voisi toimia. Tilanteen ollessa kriittinen ei ole aikaa epäröidä ja A:n geeniperimää muutetaan lisäämällä siihen pala suden geeniä. Tämä vahvistaa häntä ja tekee hänestä kestävämmän, jolloin myös onnettomuudesta aiheutuneet ongelmat tuntuvat vain pieniltä murheilta. Suden geeni tekee kuitenkin A:lle jotain odottamatonta ja muuttaa hänet ihmissudeksi. A joutuu sopeutumaan uuteen elämäänsä tietoisena siitä, ettei hän voi enää saada vanhaansa takaisin, sillä suden geenin poistaminen olisi liian vaarallista.
--
Ideat, joita voit itse miettiä pidemmälle:
1) Itsetuhoinen ihmissusi, joka haluaa kuolla, koska ei kestä ihmissutena olemista. Ongelmana on kuitenkin se, että ihmissusi ei voi tappaa itseään/on kuolematon.
2) Henkilö, joka on luvannut tuovansa asuinpaikkaansa uhkaavan ihmissuden pään johtajalleen, mutta jolle paljastuu, että kyseinen ihmissusi onkin oikeasti joku, josta hän todellakkin välittää (rakastettu/lapsi/ystävä/...)
3) Henkilö, joka luulee olevansa ihmissusi ja on sen takia ihmissusilauman mukana, vaikka todellisuudessa hän onkin vain tavallinen ihminen
4) Ihmisusi yhteisössä, johon hän ei kuulu (ihmisten seassa, väärässä laumassa...)
5) Ihmisusien lauman väliset valtataistelut johtopaikasta
6) Laumojen väliset taistelut
7) Koulu täynnä ihmissusia

Ideoita voi soveltaa ja yhdistää toisiin tai omiin ideoihisi :)!

Juoni-ideoita ja muuta inspiroivaaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن