3. Veto

3.2K 58 15
                                    

Tiiviisti:
Genre: Romantiikka

Henkilö A on kuningasperheen vanhin lapsi. Hän on kyllästynyt elämäänsä palatsissa ja erityisesti siihen, että hänen elämänsä suunnitellaan hänelle valmiiksi. Viimeinen tikki tulee kun perhe keksii järjestää A:lle vanhanaikaisen järjestetyn avioliiton. Hän päättää perheensä suostumuksella lähteä kokeilemaan normaalia elämää. Henkilö A pääsee yhden lukuvuoden ajaksi opiskelemaan maaseudulle sisäoppilaitoksen. Hän on hyvin innoissaan uusista mahdollisuuksistaan ja aivan uudesta elämästään. Sisäoppilaitos ei kuitenkaan ole siitä helpoimmasta päästä, varsinkaan kun suurin osa nuorista rikkoo jatkuvasti sääntöjä tai yrittää karata oppilaitoksesta.
Henkilö A tutustuu kuitenkin henkilöön B ja A saa hyvän syyn jäädä oppilaitokseen.

Muita ideoita juoneen:
- A voi lyödä perheensä kanssa vetoa siitä että kestää koko lukuvuoden sisäoppilaitoksessa. Tämän vuoksi A:n perhe laittaa hänet niin villiin oppilaitokseen. Vedossa panoksena voi esimerkiksi olla A:n vapaus ja itsemääräämisoikeus. Mikäli A kestää koko lukuvuoden, hän saa enemmän päätösvaltaa omasta elämästään. Mikäli ei, perhe saa päättää hänen tulevaisuudestaan ja tulevasta puolisostaan.
- Mitä tälläinen tarina olisi ilman kunnon muodonmuutos lukua ;)? Ei mitään tietenkään! A yritetään saada näyttämään mahdollisimman tavalliselta. Kukaan koulussa, rehtoria lukuunottamatta, ei tiedä A:n oikeaa henkilöllisyyttä.
- B:n ja A:n suhde voi olla hyvinkin syvä.
- Tarinan loppupuolella A voi kuulla/nähdä, että B pettää häntä. Tästä suuttuneena A lähtee pois oppilaitoksesta vaikka häviäisikin vedon perheensä kanssa.

Juoni-ideoita ja muuta inspiroivaaWhere stories live. Discover now