2k spesiaali - Superisti inspistä

1.8K 48 143
                                    

2k näyttökertoja! Näitä superisti pikkuinspistä -lukuja tulee aina 5 000 näyttökertaan asti 1000 näyttökerran välein. Kun 5000 näyttökertaa on saavutettu, tsekataan miten nopeasti näyttökertoja tulee ja päätetään miten jatketaan.

Tällä kertaa kaikkea inspiroivaa on jopa enemmän kuin viimeksi, noin 300 kappaletta, wouh!

Pari sanaa: Tän kirjan lukijat, tykkääjät ja kommentoijat on ihan parhaita ♡ Tosi moni on kiitellyt mua näistä ideoista ja nää ihanat sanat on oikeesti luonut mulle itsetuntoa. Ehkei mun ideat sittenkään oo aina vaan sitä superkliseistä pohjasakkaa, joka pitäisi polttaa ennen kuin on edes ylöskirjoitettu. Ei sillä oon aivan rakastunut teidän kirjoituksiin ja musta on ihanaa nähdä, miten ootte saaneet inspistä aivan pienistäkin asioista. Oon kerännyt 💞💞-listalle kaikki tän kirjan ideoihin pohjautuvat tarinat, joista mulle on kerrottu. Ne kaikki on aivan kultaisia, joten tsekatkaa ihmeessä!!

-----

Juonen raakileita

Aikavarkaat
Inspiroitunut viime spessussa olleesta "Aikavarkaat ovat palanneet" -replasta
Fantasia
Ajalla on aina ollut vain yksi tehtävä, edetä tasaisesti eteenpäin vakionopeudella. Ajan kulku on pyhää eikä sitä saa häiritä tai keskeyttää.
On kuitenkin olemassa ihmisiä, joilla on kyky hallita aikaa. He eivät välitä ajan tasaisesta nopeudesta. He pystyvät matskustamaan ajassa, poistamaan päivästä useitakin hetkiä ja pysäyttämään ajan. Ajan kanssa leikkiminen on kuitenkin vakavaa, se on jotain mikä voi pahimmillaan vaarantaa kaikki. Näin ollen aikaa hallitsevat ihmiset julistettiin lainsuojattomiksi. Heidät häädettiin maastaan eikä heidän haluttu koskaan enää palaavan takaisin. Vuosikymmenten kuluessa he saivat muiden keskuudessa nimen "aikavarkaat", olivathan he rikkoneet ajan pyhää lakia ja muun muassa varastaneet muiden kallisarvoista aikaa nopeuttamalla päivänkulkua. Kun aikavarkaat kuitenkin palaavat kaikesta huolimatta takaisin alkuperäisille asuinseuduilleen, kohtaavat he lähinnä vihaa ja inhoa. Hehän ovat muiden silmissä vain pahoja varkaita, joissa ei voi olla mitään hyvää.

Love Café
Romance, draama
A on saanut töitä kahvilasta, jossa hänen työnkuvaansa kuuluu esittää asiakkaiden iloksi erilaisia hyvinkin läheisyyttä vaativia kohtauksia vastanäyttelijän kanssa. Tunteet tuntuvat kuitenkin muuttuvan näytelmästä aina vain realistisemmiksi.

After happy ever after - Onnellisen lopun jälkeen
Draama, yliluonnollinen
A on vihdoin saanut onnelisen loppunsa. Vaikka hän kuolikin nuorena, tekee loppu hänet silti onnelliseksi. Hän oli rakastettu, menestynyt ja uskoi itseensä loppuun asti. Kuoleman jälkeinen elämä ei kuitenkaan ole enää samanlaista ruusuilla tanssimista kuin mitä elämä oli vielä elossa ollessa. Elämä muuttuu raskaaksi työn raatamiseksi. Kuoleman jälkeen vain raskaasti töitä tekevät pysyvät olemassa olevina, laiskottelijat hävitetään olemattomiin. A haluaa vielä kerran nähdä rakastamansa perheen ja puolisonsa, vaikka joutuisi raatamaan vuosia sen eteen. Raataminen ei kuitenkaan ole kovinkaan helppoa

Text that you love me - Tekstaa, että rakastat
Romantiikka, huumori
Nykyteknologia mahdollistaa kaukosuhteetkin. A ja B ovat jo pitkään olleet suhteessa, vaikkeivat koskaan ole toisiaan nähneetkään. Kun toinen heistä varaa itselleen lennon toisen luokse, käynnistyy molemmin puoleinen panikointi. Mitä jos toinen ei olekaan sellainen kuin on niin pitkään ajatellut?

Tiedenörtti valepuvussa
Draama, huumori
Jos olet fiksu, olet täysin sen ominaisuuden leimaama. Mitään muuta et tule koskaan olemaankaan. Fiksu A haluaa käyttää koulunvaihdon luomat mahdollisuutensa. Hän ei enää olisi vain tiedenörtti, hän todellakin yrittäisi parhaansa mukaan olla niin kuin muut keskiverrot ikäisensä. Mutta voiko itsensä muuttaminen koskaan mennä kunnolla?

Juoni-ideoita ja muuta inspiroivaaWhere stories live. Discover now