Part 4

26.9K 898 30
                                    


Budim se u mraku, oči mi se polako privikavaju na tamu dok skreniram nepoznato okruženje. Sama sam u krevetu i gola. Na sekund mi se učinilo da sam sanjala ali samo na sekund. Obmotala sam svileni čaršav oko sebe i polako i nesigurno krenula ka vratima. Tiho sam ih otvorila i u sobu je ušla prigušena svetlost iz valjda predsoblja? Kako sam tiho koračala čula sam Oliverov glas, govorio je tiho na engleskom jeziku. Koliko sam razumela neka devojka je imala problem sa nekom mušterijom "Pijani drkadžija", tako ga je Oliver nazvao. Govorio je nekom preko telefona da mu da trojku, šta god to značilo? Možda je neki pijani gost, spomenuo mi je ranije da se bavi klubovima. Ponovo, šta god to značilo? Još nekoliko koraka i ugledala sam ga. Gledao je kroz prozor meni okrenut leđima, sa telefonom u jednoj ruci dok je drugom prolazio po prekratko ošišanoj kosi. Od pojasa naviše je go a dole nosi pidžame. Moram priznati da mu je torzo neverovatan, široka ramena, uzak struk. Trebalo bi ga zakonom zabraniti. Ili ga ograničiti samo na mene?

Glasno sam pročistila grlo i okrenuo se ka meni. Jao, telo mi samo reaguje na njega.

- Nastavićemo sutra - rekao je u slušalicu i prekinuo vezu. Zatim je spustio telefon na sto i krenuo ka meni.

- Ne spavaš?

- Nepoznato okruženje - stežem čvrsto čaršav na grudima.

- Uostalom trebalo bi da se vratim kući. Koliko je sati?

- Skoro dva, ostani još malo - spušta ruke na moja ramena i ljubi me. Nežno, zavodljivo i nenapadno kao da očekuje poziv.

- Da li si spavao?

- Ne, radio sam.

- U dva noću? Tada ljudi spavaju.

- Moji klubovi rade noću.

- A da klubovi, rekao si mi. Žedna sam.

- Šta želiš da popiješ?

- Čašu vode - usta su mi se osušila.

- Doneću ti - nestao je nekud iza mene a ja sam sela na ogroman četvrtasti nizak sto koji se nalazio na sredini sobe zato što sam htela da gledam kroz prozor. Sva ta svetla u daljini deluju nekako opijajuće.

- Izvoli - Oliver je kleknuo ispred mene i pružio mi čašu. Bili smo u istoj ravni.

- Hvala ti - popila sam pola i vratila mu. Nasmešio mi se ne znam zašto i ispio ostatak.

Gledala sam opčinjeno kako sklanja čašu u stranu, što dalje od nas isto je uradio i sa mobilnim telefonom koji se nalazio sa moje leve strane.

Osećam več poznato grčenje u stomaku i nesvesno stežem prepone.

Koncetriše se na moje oči i polako ustaje naginjajući se ka meni, kako se on približava tako se ja udaljavam. Osećam tvrdu površinu ispod sebe, ležim na stolu i dalje ga gledajući u oči. Trenutak pre nego što me je poljubio iskrivio je usne u smešak.

Automatski sam pustila čaršav i moje ruke sa same poletele ka njegovim leđima. Podižem desnu nogu i spuštam stopalo na sto, dve sekunde kasnije njegova ogromna šaka je na spoljašnjoj strani moje butine a druga mi je naslonjena na sto pored moje glave. Sklapam oči uživajući u njegovom dodiru.

Odvojio se od mene i da bi se skinuo i ispetljao me iz čaršava.

- Pretpostavljam da ne piješ ništa za zaštitu?

- Ne, nisam planirala da imam seks.

Nasmešio mi se i spustio usne na moju bradavicu, nežno je ugrizao.

Pokušaj da zaboraviš 🔚Where stories live. Discover now