Egy kis vélemény kifejtést...

6.2K 185 16
                                    

Nem akarom sokáig rabolni az időtöket és nem szeretnék nagyon belebonyolódni ebbe a dologba, de muszáj megjegyeznem, mert nagyon zavar . Kérlek olvassátok végig. 
Úgy érzem, hogy akik az elejétől kezdve velem és a történettel tartottak, azok megértették, hogy mi köré épül a történet. Macy - a főszereplő lány - elvesztette a szüleit, majd visszatér az emlékkel teli városba, házba. Majd, ahogy folytatódik a történet a nagymamájával is adódnak bonyodalmak. SZERINTEM és, most tényleg ez csak az én véleményem és mindenkinek joga van mást gondolni, ez nem egy vidám dolog. Már az elejétől érezhető ez a kicsit szomorú légkör a történet, a szereplők és a helyszínek körül. 
Szóval igazából csak arra akarok kilyukadni, hogy értem én, hogy van, akinek nem tetszik, hogy sok részen keresztül a főszereplő lány nem vidám és gondtalan, hanem szomorú és sok sírós rész kerekedett ki a dologból. Próbálom életszerűen megírni, hogy ne azt kelljen olvasnotok, hogy az egyik lehetetlen dologtól a másikig minden megtörténik. Úgy gondolom a történet megkívánja, hogy ugyanannyi szomorú rész legyen, mint vidám. 

Egy darabig nem voltam elérhető, és most próbálom behozni a lemaradást. Új részeket osztok meg és kommenteket olvasok. Ezúton szeretném megköszönni a sok kedves szót és hozzászólást, amiket a napokban írtatok. Igyekszem folytatni és tartani a részek hosszúságát. 

Ezt a bejegyzést a most elolvasott, régebbi kedves komment ihlette, ami a következő: 

"ez a csaj mindig sirr már egy kicsit unalmas hogy mindg csak sirrrrr" - 19.fejezet.

Nem akarok személyeskedni, de legalább, ha már kritizálod a történetet, akkor helyesen tedd.

Köszönöm, hogy olvastátok!

Puszi,
Julie
2017.08.02.

Dance, Football and Other Loves (magyar)Where stories live. Discover now