A ti szemszögetek

5.7K 94 21
                                    

Sziasztok!

Most nem résszel érkeztem, hanem egy kis külön dologgal. Már a 30. fejezet következik, ami belegondolva elég sok, és nem gondoltam volna még az elején, hogy ilyen sokáig eljut a történet. Néha döcögősen, késve, és nehezen jönnek össze a fejezetek, de mindig szívesen és örömmel írok és osztom meg veletek!
Szóval a lényegre térve, még mielőtt nem kezdtem el a sajáttörténetemet, másokét olvasva mindig eszembe jutott, hogy hogyan folytatnám az író helyet. Mit csinálnék másképp? Vagy min változtatnék?
Arra gondoltam, hogy mivel sokféleképpen találkoztatok a részekkel, leginkább Macy szemszögből olvashattatok, de volt néha, hogy Scotté volt az egész fejezet, a legutóbbinál pedig mind a kettő előfordult. Nektek mi a véleményetek? Min változtatnátok és kinek a szemszögéből olvastok szívesebben? Merre felé terelnétek a történetet? Mit olvasnátok inkább boldog véget, vagy szomorút? Több romantikus rész? Vagy esetleg szomorú, elgondolkodtató? 
Mivel az írok az olvasókért vannak, így az olvasó az író legjobb barátja, és tanácsadója. 

Várom a kommenteket! :) (Csak megjegyezném, hogy ez nem fogja befolyásolni a 30. fejezet történéseit, ez csak egy kitérő, hogy jobban lássak a ti szemeitekkel.) 

Puszi,

Julie

Dance, Football and Other Loves (magyar)Where stories live. Discover now