33. fejezet részlet

5.5K 289 12
                                    

Scott

Mikor Cameronnal visszaértünk a házunkhoz, és beszaladtunk a meleg nappaliba Jesst egyedül találtuk. A tévét nézte és szinte nem is vette észre, hogy betoppantunk. Cam elindult felé én pedig a konyha irányába fordultam. Az ajtóban megtorpantam, mert észrevettem, hogy Macy az üvegfal előtt áll kezében bögrével és a kertet nézi. Halkan közelebb lépkedtem és addig nem is vett észre, ameddig nem fontam köré a karom.

- Nagyon elgondolkodtál. - mondtam és egy puszit adtam az arcára. Nekidőlt a mellkasomnak és jobban befészkelte magát a karjaim közé. Egy kis mosollyal az arcán nézett fel rám.

- Csak gyönyörködtem a látványban. - mondta és a kert felé biccentett, ami az ősz színeiben pompázott.

- Igen? Pedig itt sem voltam. - tettem úgy, mintha nem értettem volna mire érti.

Gyengén belekönyökölt a bordámba, és a szemét forgatta. - Megint nagy az arcod. - majd a levegőbe szagolt és fintorogva elhúzódott. - Te nem érzed ezt a bűzt? - tudtam, hogy viccel, mert a szeme mosolygott, amíg az arcával grimaszolt. Közelebb hajolt és megszagolt, majd felvonta a szemöldökét. - Büdi vagy.

Vigyorogva köré fontam a karom és magamhoz szorítottam. - Szereted, ha izzadt és büdös vagyok. Ezért nem zuhanyoztam még le.

A mellkasomba kuncogott és ő is megölelt. A fejét egy kicsit fentebb emelte és a nyakam aljához szorította az orrát és éreztem, hogy megint megszaglász. - Igazad van, tényleg szeretem az illatod.

Macy

Scott nevetni kezdett és a derekamnál fogva felemelt. Köré fontam a lábam, hogy ne essek le, majd egy kicsit hátra dőltem, hogy a szemébe tudjak nézni. Kivette a kezemből a bögrét és letette a mellettünk lévő pultra. Átöleltem a nyakát és mosolyogva néztem fel rá. A kezeit a fenekemre rakta, hogy megtartson, mire éreztem, hogy kezdek elpirulni a helyzettől. Amint meglátta vigyorogni kezdett. Durcás arcot vágtam és visszabújtam a mellkasához.

- Mondtam már, hogy imádom amikor elpirulsz? - kérdezte, mire csak belemorogtam a mellkasába, amitől megint nevetni kezdett.

Már azt hittem, hogy letesz, amikor megfordult és elindult velem fel a lépcsőn. A kanapé felé néztem és láttam, ahogy Cam és Jess összebújva nézi a tévét.

- Olyan aranyosak, amikor csendben vannak. - suttogtam Scott fülébe, mire ő is oda nézett.

- Ritka pillanatok egyike. - mondta mosolyogva és tovább lépcsőzött. Olyan könnyedén haladt, mintha nem is lennék ott. Még csak a légzése sem változott.

- Mindenhová így kellene vinned. - szólaltam meg, amikor már majdnem elért a szobájához. - El tudnám viselni, hogy nem kell lépcsőznöm.

- Én is hozzá tudnék szokni. - kuncogott és a lábával belökte az ajtót. Odalépett az ágyhoz, mire elengedtem a derekát, amikor egy kicsit megemelt, majd minden további nélkül ledobott az ágyra.

Meglepetten néztem fel rá, de csak kacsintva megfordult és elindult a fürdő felé. - Gyengédebben is bánhatnál velem. - dünnyögtem és elhelyezkedtem kényelmesen a párnákon.

Megtorpant, amikor levette a pólóját és félig hátra fordult. - Ne aggódj, amikor itt lesz az ideje nagyon is gyengéd leszek. - még egyet kacsintott, amikor látta, hogy értem mire gondolt, majd a pólóját az arcomnak dobta. Fújtatva néztem utána, de csak nevetve bevonult a fürdőbe. 

Az oldalamra fordultam és egy párnát magamhoz ölelve hallgattam, ahogy megindul a víz csobogása. Bíztam Scottban, így tényleg nem volt semmi kétségem, hogy amikor odajutunk, hogy készen állok lefeküdni vele, nem fog csalódást okozni és tényleg gyengéd lesz. 

Dance, Football and Other Loves (magyar)Where stories live. Discover now