Deel 11

721 32 92
                                    

Jou POV

Yoongi lachte hardop achter me. 'Wat is er grappig?' Hij lachte! Voor het eerst sinds ik er ben lacht hij! Dat was al genoeg reden voor mij om de lachen. 'Ehh' zei Yoongi. 'KIJK EEN VALLENDE STER!' Schreeuwde Jin. 'DOE EEN WENS ALLEMAAL.' Ik deed weer mijn ogen dicht. Nog een wens. Mijn wens is dat ze allemaal kunnen blijven lachen wat er ook gebeurt. Ik deed mijn ogen open. Ik weet niet waarom ik nou juist die wens deed maar ik vond het een goeie. Jungkook gaapte. 'Ben je moe kookie?' Grapte Namjoon. Jin keek op zijn telefoon. 'Het is 4 uur tijd om weer naar bed te gaan!' Ik voelde me opeens ook heel moe en stemde in. We liepen weer terug. Mijn kamer was helemaal aan de andere kant van de gang de een na laatste. De laatste was Hoseok's en de andere naast mij was die van Yoongi. We liepen door de gang en kwamen bij Yoongi's kamer. 'Omg ik heb zijn hand nog vast!' Zei het stemmetje in mijn hoofd. Ik liet zijn hand los en zei goedenacht en ging toen mijn kamer in. Ik wist zeker dat ik bloosde. Waarom had hij mijn hand niet gewoon los gelaten. Misschien had hij het zelf ook niet gemerkt. Het bed was opeens verrassend zacht en warm. Ik viel in slaap.

~time skip want slapen is saai om op te schrijven en dat zou echt raar worden~

Ik werd wakker en het was al middag. Toch voelde ik me nogsteeds moe. Ik haat moe zijn. Toch kwam ik uit bed en deed de dingen die ik normaal deed. Toen ik beneden kwam zat iedereen er behalve Jungkook, Jimin en natuurlijk Yoongi. 'Goedemorgen!' Mijn humeur werd gelijk beter toen ik ze zag. 'Goedemorgen!' Zeiden ze in koor. Ze zagen er niet eens moe uit. Taehyung zette opeens een verdrietig gezicht op. 'Je hebt je jurk niet aan!' Hij wees naar mijn korte broek en hoodie. 'Een andere keer Tae. Ik beloof het!' Taehyung kreeg een lach van oor tot oor. 'JE GEBRUIKTE MIJN BIJNAAM!!!!' Schreeuwde hij van blijdschap. 'HOU JE KLEP TAEHYUNG IK PROBEER TE SLAPEN!' Hoorde je van boven. ~ik denk dat iedereen wel kan raden dat dat Yoongi is maar ik zeg het toch maar.~ Het was Yoongi. Hoseok tikte op Namjoon's schouder. 'We moeten nog wat doen.' Taehyung ging metten rechtop zitten. Als een puppy die hoort dat hij een snoepje krijgt. 'Mag ik meehelpen?!' Vroeg hij en Namjoon knikte. Met zen drieën gingen ze naam boven. Jin ging niet mee. We staarden elkaar een paar seconden aan. 'Ehh... Zullen wij misschien wat gaan doen?'

JIN's POV

'Ehh... Zullen wij misschien iets doen?' Ik knikte. 'Heb jij een idee dan?' Zr keek alsof ze nadacht. 'Niet echt... Ehhmm... Heb je hobby's?' Ik dacht na... Ja zingen maar kan ik dat zeggen? Toen kreeg ik een idee. 'KOKEN!!' Haar lach werd breder. 'Misschien kunnen we een taart bakken!!' Riep ze en nu werd ik ook enthousiast. 'Ja!!!' Even later stonden we in de keuken. 'Heb je ooit eerder een taart gemaakt.' Ze lachte. 'Nope! Ik ben compleet afhankelijk van jou Meesterchef Jin!' Ik lachte ook. Ik keek in de kastjes of de dingen die we nodig hadden er waren. 'Wat voor taart wil je eigenlijk maken.' Zei ik nogsteeds kijkend naar wat we in huis hadden. 'Hmm... Chocolade taart!' Ik grijnsde want ik kreeg een idee. We moesten wel eerst naar de supermarkt maar dat maakte het nog niet minder leuk. 'Op naar de supermarkt!!' En we renden het huis uit. Gelukkig had ik een rijbewijs. Als enige van BTS. Dus stapte we in mijn auto en reden we erheen. ~duss ik heb geen idee hoe dit uitpakt don't blame me als het saai is~ We renden door de winkel lachend als kleuters. Toen we bij de kassa waren waren we dan ook bek af. 'Als we zo door blijven rennen vallen we in slaap voor de taart af is!' Ik hijgde. Luna nam niet eens de moeite om te antwoorden en grijnsde alleen maar.

Toen we weer thuis waren waren Jimin en Jungkook in de woonkamer een film aan het kijken. 'Waar waren julie?' Zei Jimin zonder op te kijken.' Ik grijnsde en wou antwoorden maar Luna was me voor. 'Supermarkt!! We gaan een taart bakken!!' Jungkook keek onze kant op. 'Als je hem maar wel deelt!' We grijnsden en zeiden niks terug. We liepen naar de keuken, althans ik liep. Luna huppelde. Het zag er echt schattig uit. Ze is zo onverstoorbaar en altijd blij. Dat maakt haar helemaal compleet. Ik glimlachte bij die gedachte. Je moest haar wel aardig vinden. Ze pakte de tas uit mijn hand en zette alles op het aanrecht terwijl ik de rest van de spullen pakte. Opeens besprong ze me van achter. Ik schrok me dood. Ze lachte en ik kon niet anders dan mee lachen. 'Hier!' Ze duwde een roze schort in mijn handen en ik zag dat ze dezelfde droeg. Ik deed hem om en ze lachte naar me. 'Wat? Zie ik er zo mooi uit?' Zei ik ze lachte alweer om die opmerking. 'Natuurlijk!'

~jou POV~

Een heleboel chocolade later zaten er 2 mooie cakes in de oven. 'Yeeeessss!!' Schreeuwde ik! We moesten beide lachen. 'J-je zit on-onder de CHOCOLADE!' Hikte Jin van het lachen. 'Kijk in de spiegel!' We lagen op de grond te lachen. De rest van BTS kwam binnen en zag ons op de grond liggen. 'Alles goed?' Vroeg Namjoon verbaast en ik stak mijn duim op.

Geheugenverlies {BTS ff}✔ Where stories live. Discover now