Deel 17

684 36 30
                                    

Yoongi's POV

Ik werd als eerste wakker. Wat zeer ongewoon was maar wel goed uitkwam nu. In haar slaap had Luna zich omgedraaid. Ik nam de tijd om haar gezicht te bestuderen. Zo perfect. Ze bewoog. Oops nu echt tijd om weg te gaan. Ik kroop ze langzaam en stil mogelijk uit de slaapzak en ging naar boven.

Jou POV

Het was warm in de zwarte kamer.
Het was fijne warmte.
De warmte die je het gevoel geeft dat je thuis bent.
Toen verliet de warmte me.
Niet helemaal maar het werd toch een stuk kouder.
Ik probeerde de warmte vast te houden.
Toen verliet de rest van de warmte me ook.

Ik opende mijn ogen. Voor een seconde wist ik niet waar ik was... En toen wist ik het weer. Ik liep naar boven en kleedde me aan en douchte enz. Toen liep ik naar beneden en ruimde de boel op. Ughh hoe goed ze er ook uit zien. Het blijven jongens. Toen ik klaar was zag de kamer er weer uit zoals daarvoor. Wat niet vreselijk was. Pas toen merkte ik op dat het vreselijk stil was. Waar zouden de jongens zijn? Ik liep naar boven en klopte bij de kamers aan. Gelukkig staan er namen op de deur. Bij Jimin's deur hoorde ik geluid. Ik opende de deur zachtjes en ik zag hem dansen. Ik deed de deur weer dicht en liep weer weg. Ze waren waarschijnlijk op de derde verdieping. Ik ging beneden wat eten.

~time skip omdat ik lui ben byeee~

Zou Jimin nog boven zijn. Ik pakte een fles water voor het geval dat hij nog aan het dansen was en liep naar boven. Ik opende Jimin's deur voorzichtig. En ja hij was nog aan het dansen. 'Weet je...' Begon ik. 'Het is niet goed om zo lang achterelkaar zo intensief bezig te zijn.' Hij keek op en ik liep naar binnen.

Jimin's POV

Ik keek op. Ze liep naar binnen en gooide een flesje water naar me. 'Ehh... Hoe bedoel je lang?' Ze lachtte. Cute. 'Je bent al bijna twee uur bezig!' Ze glimlachte naar me. 'Oh dat had ik niet door... Hoe laat is het?' Ze keek op haar horloge. 'Ehhmm bijna 1 uur...' Ze stond daar een beetje te wiebelen. Ik kloptte op het plaatsje naast me op het bed. 'Kom zitten!' Ik glimlachte. Ze liep naar me toe en ging naast me zitten. 'Dusss waar zijn de anderen?' Ze keek me aan. Omg ze zit zoo dichtbij!! Ik voelde mijn wangen warmer worden. 'E-ehh b-oven.' Ze lachte. 'Lach je me nu uit?' Ze lachte. 'Natuurlijk niet ze ziet er gewoon zo schattig uit als je bloost en stottert!!' Dat maakte alleen maar dat ik meer bloosde. Waarom moet ze nou zo schattig zijn?? 'Ik ga de rest ophalen misschien kunnen we dan iets leuks gaan doen. Ze sprong op. 'JAAAAAA!!!' Ze huppelde de deur uit. I can't handle!!

Jou POV

Ik liep naar beneden en ging aan de keukentafel zitten wachten tot Jimin de jongens had op gehaald. Dat duurde niet lang. 'We gaan wat doen huh?' Vroeg Namjoon. 'Weten julie al wat?' Ik grijnsde. 'PRETPAAAARKKK!!' Iedereen keek naar mij. 'Oke pretpark dan!!' We liepen naar buiten. Vlakvoor ik in de auto stapte dacht ik iets te zien in mijn ooghoek. Iemand in een zwarte hoodie. Mijn zintuigen sprongen meteen aan. Ik wou beter kijken maar toen reden we weg. Het hoeft helemaal niks te zijn. Maar toch was ik alert.

'Dus Luna...' Namjoon brak de stilte in de auto. 'Ja?' Hij zette een overduidelijk nep zielig gezicht op. 'Ik heb het gevoel alsof je met iedereen dikke vrienden bent behalve mij!' Ik lachte. 'Maak je geen zorgen Joonie! Dan gaan wij toch samen in de eerste attractie!' Hij lachte ook. 'Pinky-promise?' Hij stak zijn hand uit en ik pakte hem aan. 'Pinky-promise!' Tae schreeuwde. 'IK OOK!!' Yoongi keek hem boos aan. 'Bedankt nu ben ik dus doof!' Tae lachte onschuldig. 'Oops! Sorry Yoongi!' Toen waren we er al. We kochten kaartjes. 'Dusss waar gaan we eerst heen?' Vroeg Namjoon aan mij. Ik keek rond. 'SCHOMMELSCHIP!!'

Namjoon's POV

Ze rende naar het schommelschip. Haar haar zweefde achter haar aan. Zoo mooi. De rij was niet al te lang. Ik boog over het hekje. Het hekje stortte in. 'Misschien moeten we rennen?' Ik knikte. En we rende lachend weg. 'Jij breekt echt alles he?' ik lachte. 'De andere vertelde me een keer dat ik niet uit mijn kamer mocht.' We stopten met rennen toen we de rest weer zagen. 'Waarom niet?' Ik haalde zijn schouders op. 'Och... Wereldvrede.'

~OK WE HEBBEN ZE ALLEMAAL GEHAD!!
HIJ IS DUIZEND KEER GELEZEN OMG!!!! Thank youuuu i luvv u allll!!!!!

Bedankt voor de cover jultje_bts ~

Geheugenverlies {BTS ff}✔ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu