Deel 14

627 32 15
                                    

Jou POV

Ik werd wakker. Ik keek naar de klok. Half 7. Het had geen zin meer op te slapen. Ik stapte uit bed verbaast om mijn eigen gedacht. Ik was GEEN ochtend persoon en toch stapte ik uit bed. Ik liep naar mijn kledigkast maar struikelde. De eerste gedacht die in mijn hoofd opkwam was lijk. Ik kwam dichterbij hetgene waarover ik gestruikeld was lag op de vloer. Het was donker dus ik kon het niet goed zien maar het was menselijk. Nog dichterbij zag ik dat het Jungkook. Het was alsof mijn instincten het overname. Ik ging zitten en pakte zijn pols om te kijken of hij nog leefde. Hij sliep. Gelukkig. Ik pakte hem op, wat verbazingwekkend makkelijk ging. Ik legde hem op het ben en stopte hem in.~mom mode onn😂~ toen ging ik naar beneden. Natuurlijk was niemand er nog. Wat zou ik nou eens doen? Ik kreeg een idee en glimlachte. De jongens waren de hele tijd zoo aardig voor mij geweest... TIJD OM IETS TERUG TE DOEN ~de hele tijd bishh how long are u there? Like 3 days😂 (niet echt maar gwn my thoughts)~

Jungkook's POV

Ik werd wakker in een kamer die niet die van mij was. Ik sprong uit het bed en keek om me heen of iemand er was. Misschien was ik wel in mijn slaap ontvoerd. Op het nachtkastje lagen warme pannenkoeken en een briefje. Ik keek achterdochtig naar de pannenkoeken. En pakte het briefje.

Hoi Jungkook,

Toen ik wakker werd lag je op de grond te slapen~
Ik heb geen idee wat je daar deed maar het was vroeg dus ik legde je in mijn bed~
Ik hoop dat je nog lekker hebt geslapen zodra je dit leest~

Notitie: ik hoop dat de pannenkoeken lekker zijn:)

Ik keek naar de pannenkoeken. Mijn maag rommelde en ik besefte dat ik honger had. Ik nam ze mee naar het bureau en begon te eten. Ik keek niet te veel naar de spullen die ze er had neergezet want ik wou niet aan haar privacy komen.

De pannenkoeken waren heerlijk!!! Toen ik ze op at liep ik met het bord naar mijn kamer om me op te frissen en daarna het bord naar beneden liepen.

Jou POV

Ik zat op de bank in de woonkamer met alle jongens behalve Jungkook. Ik had ze verteld wat er was gebeurt tijdens het pannenkoeken eten. Behalve dat ik dacht dat het een lijk was dan. Hehe. Toen Jungkook binnenkwam. Opgefrist en in nieuwe kleren. Ik vloog op hem af. ~niet letterlijk ofc xD~ 'JE BENT WEE WAKKER!!' Schreeuwde ik hij keek weg en knikte. 'Bedankt voor de pannenkoeken. Ze waren heerlijk.' I lachtte. YESS MIJN PANNENKOEKEN WAREN LEKKER!!! 'Bedankt!' En hij liep weg. Ik ging weer zitten. De rest begon te lachen en verder hun eigen
ding te doen.

De rest van de dag kon ik het niet helpen dat Jungkook soms naar me staarde. Maar als ik zijn kant op keek keek hij snel weg. Ik snap het niet. Heb ik wat verkeerd gedaan? Vanaf nu probeer ik extra aardig te zijn. Yep dat is mijn nieuwe plan!! Ik glimlachte om mijn plan. Taehyung kwam naar me toe. 'Luna?' Ik keek op. 'Hmmm..?' Hij grijnsde. 'WIL JE MEE GAMEN???' Ik lachtte. 'BRING IT ON!!!' Ik sprong op en rende naar de bank en de tv. Ik wist van veel dingen niet dat ik het kon maar gamen? HELL YEA IM IN.

~je kunt gerust zeggen dat ik een slecht persoon ben omdat ik zoo lang niet heb geupdate~

Geheugenverlies {BTS ff}✔ Where stories live. Discover now