Deel 15

650 34 34
                                    

Taehyung's POV.

Ik zag Luna naar de TV rennen en op de bank springen. De bank was al helemaal vol de belande ze op J-hope en Yoongi. Oh help! Yoongi... Yoongi's ogen schoten open. 'WIE DA FUQ SPRONG ER OP ME??!!!' Iedereen deinsde achteruit. Iedereen behalve Luna. Ze lachte. 'Sorryyy Yoongi!! Er was geen plaats meer.' Oh mah gawd. Hoe kan iemand zo schattig zijn. Yoongi zag het ook. Hij keek weg, mompelde iets vaags en liep weg.' Luna keek hem achterna en schreeuwde nog een keer. 'SOORRYY YOONGGIII!!!' Ze sprong op Yoongi's plek. Hobi keek haar aan. 'Jij...' Hij keek verschrikt baar haar en wees. 'JE BENT ZOO HYPER EEN BLIJ STRAKS NEEM JIJ MIJN PLEK ALS SUNSHINE NOG IN. Ze lachte. 'Aahwww geen zorgen hobi!!! Jij zult altijd mijn sunshine zijn!!!'' Ze haalde zijn haar door de war. Ik voelde een steek van jalouzie. NEE WACHT WTF!! Ik ken haar niet eens. Toen draaide ze zich om en keek me aan. 'Taeeeeeehhyuuunng!!! Ben je klaar om ingemaakt te worden?!' Ik trok een wenkbrauw op. 'ECHT NIET IK GA WINNEN!!!' Ik ging op een bankleuning zitten en pakte een controller.

'YEEEESSSS!!' Luna sprong op. Hoe heb ik verloren van een meisje. Een meisje... Een heel mooi meisje... WACHT?? WAT???

Na een hele dag gamen hadden we uiteindelijk maar besloten pizza te bestellen. Ik was van plan om Luna te vragen wat voor pizza ze wou maar ik zag dat ze aan het slapen was... Dus bestelde ik maar pepperoni want... WIE LUST DAT NOU NIET? Ze had zich in haar slaap helemaal opgerold. Als een soort bal of een kat. Ja, ze leek wel wat op een kitten.

Taehyung was niet de enige die het zag. Yoongi dacht op dat moment precies hetzelfde.

JOU POV

Ik droomde...
Over een kamer.
Een donkere kamer.
Door de deur stond op een kier.
Er kwam licht door de kier.
Licht en geluid.
Stemmen.
Net te ver weg om te horen.
'Luna.'
Waar kwam dat vandaan?
'Luna!'
Ik keek om me heen.
'LUNA!!!'

Ik schrok wakker en keek in de bezorgde gezichten van de jongens. Nou ja behalve Yoongi. Die vond het grappig. 'We waren e aan het roepen want de pizza is er.' Ik sprong op. 'PIZZA???' Ze lachtte. 'Ja pizza. Ik heb pepperoni besteld voor jou.' Zei Taehyung. Ik gaf hem gauw een knuffel voor ik mijn pizza pakte. 'BEDANKT TAEE IK HOU VAN PEPPERONI!!!' De andere pakte ook hun pizza's en we begonnen met eten.

Binnen 20 minuten had ik de hele pizza op. Iedereen was nog aan het eten op Jin na dan. Jimin lachtte zo hard dat ik bang was dat hij misschien zou stikken. Jin ging nee lachen en vrijwel meteen had iedereen de slappe lach. Toen we bin gekomen waren vroeg ik. 'Waarom lachen we eigenlijk.' Jimin haalde zijn schouders op. 'Geen idee waarom julie lachen maar ik lachte omdat het leek alsof jij en Jin een wedstrijdje eten deden!' Taehyung knikte. 'HOE KAN EEN MEISJE ZO SNEL ETEN!!' Ik lachte. 'Ik heb gewoon een talen voor eten!' Jin sprong op me af. 'EIDELIJK!! Iemand die me begrijpt!' De jongens keken elkaar aan. Ik snapte het niet maar Jin zei: 'Oh nee...' Toen schreeuwde ze. 'I SHIP IT!' Yoongi kwam overeind en schreeuwde. 'NIET SCHREEUWEN!!' Ik keek Jin aan en duwde hem weg. 'HELL NOO!!' Yoongi keek me boos aan. 'STOP MET FKIN SCHREEUWEN!!' Ik lachtte en schreeuwde. 'OKEE!!' Jungkook die al de hele avond stil was geweest sprak opeens. 'Laten we een film kijken!' We stemde allemaal in. Jungkook wou perse horror kijken hoe erg Taehyung en Jimin ook protesteerde. Dus werd het Horror. Maar eerst gingen we lakens en kussens halen om op te zitten en liggen EN POPCORN!!! Uiteindelijk zaten we allemaal op de grond. Een yoongi lag op de bank. Ik zat naast Taehyung en leunde tegen de bank. Aan de andere kant van mij zat Hoseok. Naast Taehyung zat Jin en Naast Hoseok zat Jimin en Jungkook naast Jimin.

~669 woorden! Ik probeer vaker te schrijven!! Maar t lukt biet altijd hehe nog een paar delen en dan moet ik kiezen over wie de ff gaat ik denk dat ik nog 2 delen nodig heb op een Jimin en een Namjoon POV te maken en dan ga ik kiezen... Iemand al ideeën? Yoongi heeft een nice character developement en Jungkook ook... Die zijn mijn fav. Maar ik vind hobi Jin een taetae ook cuteee idk hoe het gaat met Namjoon en Jiminieee Misschien doe ik wel een sideship met andere leden. ANYWAYZZZ GOTTA GET GOIN!!! Till next time!! Of in de comments~

~oh en ik ga ook nog uitleggen wrm je Luna heet en niet Y/N dw😊~

Geheugenverlies {BTS ff}✔ Donde viven las historias. Descúbrelo ahora