Deel 20

574 34 19
                                    

"Ik zag mezelf voor me staan.
Maar ze leek niet op mij.
Ze was anders.
Ze sprak.
"Ik ben er klaar mee!"
Haar mond bewoog niet maar toch hoorde ik het.
"Het word tijd dat je je iets gaat herrinneren! Je kunt je niet altijd dom blijven gedragen!"
Ik wou wat zeggen maar ik kon me niet bewegen.
Ik was moe.
Mijn ogen sloten.
Ik kon nog net zien hoe de andere mij wegliep.

Namjoon POV

"Shit shit shit!" Schreeuwde ik. Luna viel op de vloer en Jin en Jackson bleven ruzie maken. EN IK KAN NIET MET DIE SHIT DEALEN OK!! De maknae-line kwam binnenrennen. "Wat is er?" Riepen ze in koor. "AAAHHH IS ZE DOOD?" Schreeuwde Tae. Great ;-; dit kan er ook wel bij... Nu kwamen Hobi en Yoongs ook binnen. Yoongi pakte Jackson en Hobi Jin en haalde ze bijelkaar vandaan. Suga pakte haar op en legde haar op de bank op haar zij. "Jin doe je ding!" Toen pas leek hij wakker te worden. "Oh JA!" Hij ging een nat doekje. En toen was het wachten... Alweer...

Jou POV

Mijn ogen schoten open. Hoe kon ik zo dom zijn. Hoe ben ik er niet achtergekomen wat ze met me wouden doen... Hoe hadden ze het eigenlijk gedaan?

Toen schreeuwde iemand. "ZE IS WAKKER!!!" Het was Tae ik herkende zijn stem. Hij rende op me af en gaf me een knuffel even later kwam de rest ook. In een grote groepsknuffel. Bts met mij en Jackson. Toen het groepsknuffel gedoe voorbij was kon ik eindelijk rechtop zitten. Ik keek iedereen aan en met nadruk Jin en Namjoon.

"Ik herriner me alles."

~smol timeskip van 3 dagen~

Iedereen was aan het feestvieren omdat ik me alles herinnerde. Behalve Jin en Namjoon.

Ik liep naar ze toe. "Hi guys..." Ik schoof bij ze aan. Ze leken te schrikken. Ik glimlachte. Ze glimlachte terug. The sad kind of smile. "Ga met de andere feestvieren Y/N." Yep Y/N. Nadat ik mij weer alles herinnerde bleek dat ik niet Luna heette maar Y/N. En nu was iedereen aan het feestvieren. Ik besloot ook maar feest te gaan vieren. Liep het feest in opzoek naar Yoongi. In de dagen die voorbij waren gegaan waren we nog betere vrienden geworden. "BOEE!" Riep iemand achter me. Ik draaide me om. "Leuk bedoelt Suga. Ik schrok me dood." Zei ik sarcastisch. "Weet ik! Duss wat was je aan het doen?" Ik haalde mijn schouders op. "Niks bijzonders... Jou zoeken..." Hij lachte zijn gummy smile. "MOOI!!" Hij pakte mijn hand en trok me mee. De tuin in. "Yoongs wat doe je??" Ik probeerde me te verzetten maar die lazy ass hooman kan best sterk zijn. "Y/N?" God het voelt nosteeds raar om zo genoemd te worden. "Hmm?"

"I love you..."

Geheugenverlies {BTS ff}✔ Where stories live. Discover now