|| 38. Fejezet ||

6.3K 562 98
                                    

A fiú

...................................

A kocsi halkan dörmögött alattam, felnéztem a csillagos égre és az ezüstösen villámló holdra. Hosszú sugarakkal terítette be a földet, hullámzó ezüst tengert varázsolva az esti, néma tájból.

Számból egy parázsló cigi lógott, teljesen rákattantam, és képtelen voltam naponta nem elszívni egy szálat. Abby megdorgált érte, de vizslató szemei egészen másról árulkodtak, mintha imponált volna neki a rosszfiús imidzs. Neki dőltem az autómnak és tovább meredtem a fenyvesek csodálatos rengetegére, imádtam az éjszakákat. A tudatlan mély sötétséget, a kietlen rettegést, és a végtelen nyugalmat. Mindenki aludt, mindenki elcsendesült. Kivéve engem.

Szemeim már egészen hozzá szoktak az esti fényekhez. Norton bulija ma volt, a régi Nolan ugrott volna egy ilyen lehetőségre, de a mostani egészen ódzkodott tőle. Rég voltam bulizni, baszki egészen rég ittam már csak úgy szórakozásból. A tudat, hogy most ott lesz Abby arra ösztönzött, hogy egy kortynál többet ne merészeljek inni. Ismertem a fiúkat, tudtam, hogy csak úgy ragadni fognak a lányra. Már csupán a fantáziámban is úgy festett mint egy istennő, el sem bírtam képzelni, hogy mit fog ma felvenni.

Elnyomtam a csikket.

Meghallottam egy bagoly halk énekét.

Vigyorogva ugrottam az ülésre és gázt adva a motornak el is indultam a kollégium felé. A csendes utakon saját magam diktáltam az iramot, testemben lassan végig vándorolt a jól ismert adrenalin, szörnyen hiányzott a gyorsulási verseny izgalma. De ahelyett, hogy kerestem volna magam mellé egy idióta párost, inkább lekanyarodtam a kollégiumi parkolóhoz és lehúzódva figyeltem az ajtót, azonnal kitárult és egy alig öltözött Daria jelent meg, mögötte szaladt Abby. Hosszú kabátja eltakarta előlem a ruháját, de csupán a repkedő haj látványa begerjesztett.

Viktor végigsimított rövidre vágott haján és lehuppant a hátsó ülésre.

- Szexi a csajod.

Nem volt időm válaszolni, ugyanis az ajtó kicsapódott és egy didergő Abby pattant be. Kisöpörte hullámzó tincseit a szeméből és vigyorogva megfordult, kabátja alatt egy bő, fehérpólót láttam, ami egy aprócska, fekete szoknyába volt tűrve, egyszerű mégis dögös látványt nyújtott.

- Már megint bagóztál? – szimatolt a levegőbe és rosszallóan megcsóválta a fejét. Ajkain kecsegtető, sötétvörös rúzs pihent, átlagosnál jobban kisminkelte magát, de édes szeplőit nem rejtette el. Szemeit barnás árnyalatúra festette, feketével ki is húzta őket. Gyönyörű pillái alatt ott csücsültek azok a méregdrága barna szemek, túlságosan szexi volt.

- Huh haver, indulj mert idefagy a seggem! – kurjantotta Viktor, mikor megérkezett a csapat ötödik tagja, Norton.

- Kicsípted magadat?

Norton bemutatott.

- Csak neked, Kicsim. Remélem bejövök – beletúrt a hajába és megrebegtette a szempilláit. Felnevettem, Abby kuncogva megfordult és megnézte magának a bátyámat.

- Kifejezetten jól nézel ki.

- Ne bókoljatok a végén elpirulok – röhögött fel és megigazította fehéringjét, ami a hosszú fekete, szövetkabát alatt simult. – Dögös vagy, D.

Daria megrázta a fejét, de még én is láttam, ahogy észrevétlenül kipirul a füle.

Az út egészen csöndesen telt, próbáltam normálisan vezetni. Mikor lekanyarodtunk a földútra, Abby hatalmasat nyelve döntötte fejét az üvegnek, teljesen megfeszült. Ujjaimat csupasz térdére simítottam.

Bíborfény | ✓Where stories live. Discover now