8

618 52 73
                                    

Zac's stem hypnotiseert me wanneer hij zingt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zac's stem hypnotiseert me wanneer hij zingt. Puur en perfect. De manier waarop hij zijn handen om zijn microfoon heen heeft gevouwen en de emotie die van zijn gezicht afgelezen kan worden wanneer hij de tekst van het nummer zingt. Het zijn allemaal dingen die mijn aandacht trekken, waardoor ik niet van hem kan wegkijken.

''You're beautiful, you're beautiful, you're beautiful it's true.''

Zijn woorden lijken haast voor mij bedoeld te zijn. Zijn intense blik verlaat mijn gezicht niet. Het hele optreden niet. Je ogen zijn de ramen van je ziel. Ze leggen een verbinding tussen wat wij om ons heen zien, en maken er een gevoel van, is wat Jared me tijdens onze eerste ontmoeting verteld had.

Pas nu begrijp ik wat hij er mee bedoeld had. Ik zie Zac, ik hoor zijn stem en ik luister naar de tekst van het nummer. Het beeld bezorgd me nerveuze kriebels in mijn buik. Tenminste, het kan ook zo zijn dat dat de alcohol is.

''I will never.. be.. with you.''

Zac zingt de laatste zin van het nummer en draait zijn gezicht weg van de microfoon. De studenten in de zaal juichen. Nick slaat de laatste snaren van zijn gitaar aan terwijl Jackson zijn drumstokjes het publiek in gooit. Een van de stokjes raakt Isabelle op een haar na net niet.

Mijn wereld draait een paar keer wanneer ik in de lucht spring van blijdschap en enthousiast mijn handen in de lucht gooi. Ik weet niet of ik gil of gewoon juich, zoals iedereen. Zac loopt naar me toe. Ik weet niet precies wat er gebeurt. Ik voel zijn vingers op mijn middenrif. Vind ik dit erg? Mijn lichaam zegt ja, maar mijn brein zegt nee. Wat heeft hij toch lange wimpers.

''Wat vond je?''

Zac's stem klinkt hol in mijn oren. Alsof hij niet naast me staat, maar honderd meter verderop. Ik registreer zijn vraag, maar mijn lippen doen wat ze zelf willen.

''Je wimpers zijn zoooo lang,'' grinnik ik.

Ik lach om mijn domheid en haal een van mijn handen langs Zac's gezicht, zodat ik met mijn vingers langs zijn wimpers kan gaan. Zac knippert heftig met allebei zijn ogen en haalt mijn hand weg van zijn wang.

''Uhu. Je bent leuk als je dronken bent,'' antwoordt hij.

Zac's pupillen zijn zo zwart, zo donker en diep. Wacht, pupillen zijn toch altijd zwart? Hoe heet dat andere dan? Dat stukje met kleur? Ik ben verward.

Ik weet niet of Zac nu met me flirt of dat hij een grapje maakt, maar zijn handen dalen langzaam wat af naar mijn heupen.

''Ik ben niet dronken, ik ben normaaaal. Net zo normaal als een.. uh,'' ik denk na, maar ik kan geen goed woord vinden. ''Net zo normaal als sesamzaadjes.''

Zac lacht als ik dat zeg. Waarom lacht hij? Sesamzaadjes zijn heel erg normaal. Adam houdt van sesamzaadjes, toch?

''Sesamzaadjes?'' vraagt Zac verward?

Een Canvas Vol Liefde✔️ (Uitgegeven)Where stories live. Discover now