Dankwoord

358 32 28
                                    

Hallo lieve lezer! Dat is het dan. Het is over en voorbij. Hm, toch wel een beetje jammer. Het is altijd moeilijk om afscheid te moeten nemen van je karakters, maar ja, de serie is nog lang niet afgelopen! Dus wees niet getreurd. Een Drama Vol Liefde zal volgend jaar gaan verschijnen! Een spinoff vanuit Abby's point of view.

Ik wil ten eerste heel graag mijn lezers bedanken. Jullie! De lezers die me al een tijdje op wattpad.com volgen en me telkens meer moed inspreken door lieve comments onder mijn hoofdstukken te plaatsen. (Jij ook Anisha!) Bedankt dat jullie de moeite daarvoor genomen hebben ;)

Ook wil ik graag mijn familie en vrienden bedanken, en dan voornamelijk mijn wattpad kennisjes Neha, Alessia en Jaz, die me tijdens een erg leuk gesprek geïnspireerd hebben om dit verhaal te schrijven. Want zeg nou zelf; wie wil er nou geen Jared daten? Hehe

Als laatste zou ik graag wattpad.com willen bedanken, omdat ze me vanaf dag 1 de ruimte gegeven hebben om mijn schrijven te ontwikkelen en te verbeteren. Zonder Wattpad zou ik nooit begonnen zijn.

Vergeet nooit, lieve lezers: Je toekomst is van jou en van niemand anders!

x Claire 

Een Canvas Vol Liefde✔️ (Uitgegeven)Where stories live. Discover now