Update :D

276 20 12
                                    

Hallo lieverds!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hallo lieverds!

Ik heb mijn boek aangemeld en mijn omslag alvast geüpload. Het boek zal hopelijk aan het eind van deze mand - waarschijnlijk al ietsje eerder - voor jullie beschikbaar zijn.

Ik ben met het nalezen en aanpassen van het boek bij hoofdstuk 10 op het moment. Ik hoop het heel snel klaar te hebben, zodat ik het bestand ook kan uploaden en een ISBN kan aanvragen :D Daarna bestel ik een voorbeeld boek voor mezelf, om alles te controleren. Als dat allemaal klopt maak ik het boek bestelklaar voor jullie!

Het zal 17,95 gaan kosten (een redelijke prijs toch?) en het Ebook zal later volgen :D

Kus,

Claire

P.s. Ik drop gewoon nog een stille hint uit hoofdstuk 10 waar jullie overheen gelezen hebben, gewoon omdat het kan :D hihi 


''Ah! Acosta komt naar Nederland. Acosta komt naar Nederland! Hmhm,'' zing ik.

Jared lijkt het allemaal echter helemaal niet zo interessant te vinden. Hij stapelt zijn lege rijstkom op die van mij en neemt absent nog een slok van zijn cola.

''Acosta? Vind je zijn kunst echt goed?'' vraagt hij verbaasd. ''Wat vind je er zo bijzonder aan?''

LIKE COME ON:

We lachen opnieuw om een van zijn opmerkingen wanneer we het restaurant verlatenen de eigenares – een oud Aziatisch vrouwtje – gedag zwaaien. Behalve Jared,hij is te ver weg in gedachten verzonken om zijn mondhoeken op te trekken. Waar zou hij mee zitten?    

Een Canvas Vol Liefde✔️ (Uitgegeven)Where stories live. Discover now