TEŞEKKÜRLER

715 62 6
                                    

Jennie'den

Hastaneden aceleyle çıkmıştım. O an PD'nim'i bile takacak durumda değildim. Jungkook'u buluncaya kadar hiçbirşeyi de düşünmiycem. Hastaneden çıktık. Namjoon'un telefonu çalmaya başladı.

--Alo? Jimin? Ne? Tamam! Tamam!
Jungkook'u banyoda baygın bulmuşlar.
--Yurdun banyosunda??
--Evet. O herifin izini sürmemiz lazım. PD'nim özür dilerim Menejer abi senden de özür dilerim.
Dedi ve elini kaşla göz arasında menejerin cebine atarak araba anahtarlarını aldı. Arabaya gitti. Menejer ve PD orda kalmıştı.

Zenginsin sonuçta atla taksiye gel be adam. Sığamayız arabaya.
--Adamı nerde arıcaz.
--Yurdun etrafında
--Hayır Yurda sür.
--Ne??

Dediğimi anlamamıştı kimse.
-- Suçlu her zaman olay yerine geri döner. Kim bilir belki hiç olay yerinden gitmemiştir.
--Vaay savcı kızı olduğunu belli ediyorsun Jennie Kim.

Taehyung'un iltifatı üzerine gülümsedim. Yurda geldiğimizde ambulans falan vardı. Rose beklediğimden sakindi. Ne çekti şu kız yaa. Koşup jungkook'a baktım. Sadece baygındı. Yüzü bembeyazdı dudakları mosmor ve kuruydu. Yüzünde patlaklar vardı. Koluna baktım. Dikişleri parlamıştı. Saçları dağılmıştı. Parmak eklemlerine baktığımda yaraları vardı. Yumruk atmıştı. Muhtemelen yüzünden yaralı biriydi. İnceleme için göreve gelenlerde maske vardı.

Yöneticileri gibi olan adama bakıp hepsinin yüzünü görmek istediğimi söyledim. Tuhaf gelse de yüzlerini açtırdı. Hiçbirinde yara yoktu. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum.

Teşekkür edip çocukların yanına gittim.
--Nolmuş öyle??
Diye sordu jisoo.
--Muhtemelen üşüdüğü için bembeyazdı. Donmak  üzereymiş. Korkutma amaçlı yapılmış bişey.
Diye de cevapladı Jin.
Tekrar hastaneye gitmiştik peşinden. PD ve menejer niye hala ordalardı??

Cidden bi fikrim yoktu. Jungkook muayeneye alındı. Sanırım ondan uzak durmam gerek. Çok alışmıştım ona ama iyiliği için yapmalıydım.

Bir kaç saat sonra uyandı. Bir kaç güne de taburcu oldu. Onun yüzünü görmüştü. Genç olduğunu ve bizden en fazla beş yaş büyük olduğunu söyledi ifade de. Mesajı da gösterince polisler ceza alıcağını söylemişlerdi. Ama artık bir sorunumuz kalmıştı. Mümkün olduğunca uzak durucaktım. Ona bişey yapmaması için. Sana çok alışmıştım
JEON Jungkook . Her şey için teşekkür ederim. Borcumu ödeyeceğim.

Seeelam!!Farkındayım çok kısa ama inanılmaz uyku bastı kötü yazmak istemem bu yüzden burda kestim yarın ya kısa kısa iki bölüm ya da uzun bi bölüm gelir. Yorum ve Vote Lütfen 😘😘😍😍

KELEBEKWhere stories live. Discover now