FİNAL

783 60 34
                                    

-Jennie'den-

--Ya noona ben çilekli sevmiyorum.
--Bugünlük çilekli ye muz kalmadı.

--Ya Jennie niye söylemiyorsun hemen alıp geliyim.
--Bu seni hiç ilgilendirmez Jungkook. Gerekirse ben alıp gelirim. Elim ayağım yerinde ama hava yağmurlu ve manav buraya uzak.

--Jennie hadi bi dinle ya.
Elimdeki kaşığı sinirle yere fırlattım. Birden tüm gözler bana döndü.
--Bak benim canım sevgilim ben isteyerek mi uyuya kaldım. Çok yorulmuştum sadece o kadar. Telefonun şarjının bittiğini fark etmedim.

Derin bir nefes aldım.
--Ya hadi şarjını fark etmedin. Yorgunluktan uyuya kaldın. Niye kimseye haber vermeden çekip gidiyosun. Ben senin neyinim Jungkook ha? Haber verme gereği bile duymuyosun. Ne kadar endişelendim haberin var mı? Sabaha kadar hiç uyumadım. Yarın klip çekimleri var bu halde nasıl kameraların karşısına çıkıcam?? Şu yaşımda sayende çöktüm Jungkook. Ji-won'dan daha çocuk olmayı nasıl başarıyosun??

--Haklı ama kızın haline bak onu tanımasam dışarda görsem içine hortlak girdi sanarım.

--Ulan Yoongi yangına körükle gidiyosun ama.

Pis bakışlarıma maruz kalan Yoongi'yi Namjoon yastıkla kolundan vurarak görevini yerine getirdi.

--Jennie sana destek çıkmak da suç ya..

Birden çalan kapıyla herkes sustu. Alacaklı gibi biri kapıyı yumrukluyordu.

Hoseok kalkıp kapıyı açtı. İçeri hışımla giren bir adet Jimin ve onu içeri itekleyen Tae ile karşılaşmayı beklemiyordum.

Jimin'in ağladını iyice yakınıma gelince fark ettim. Niye iyice yakınıma geldiğini anlamak içinde ayağa kalktım. Kalkmamla birden bana sarılmıştı.

Herkes ne olduğunu anlamak için Tae'yi sorgularken ben olayın şokunu atlatmaya çalışıyordum. Gözyaşlarından omzumun ıslandığını hissedebiliyordum. Jimin benden ayrıldığında gözlerinin çok fazla kızardığını fark ettim.

Rose yanımıza gelerek yüzünü ellerinin arasına alıp gözyaşlarını sildi. Hem sinirli hem üzgün görünüyordu.

Rose omuzlarından tutarak oturmasını sağladı. Hepimiz yanına ve karşısına dizildik. Ji-won korkmuş olacak ki kucağıma oturdu. Jimin uzun uzun ji-won ve bana baktı.

--Anlatabiecek durumda gözükmüyor...Taehyung sen anlat neler oldu??

Hoseok'un mantıklı ricası üzerine Taehyung derin bir iç çekti.

--Sabah bir kadın jimin'i görmeye gelmişti ya??

Hepimiz onaylarcasına başımızı salladık.

--O kadın Jimin'in annesiydi. Jimin'in bir kız kardeşi olduğunu ve onu bulması gerektiğini söyleyerek bir adres vermiş. Biz o adrese gittik. Yaşlı bir ahjussi çıktı. Oradan çıkan kiracıların bir kızı olduğunu söyledi ve bize bir kadının numarasını verdi. Kadını aradığımızda da kızının ismini söyledi.

Kardeşini bulmuş  kim ki acaba?? Ölmüş mü o yüzden mi bu kadar üzgün?? Bu sırada jimin elleriyle yüzünü kapatmış ve içinde kendiyle savaş veriyor gibiydi.

--Kimmiş kız??
--Jennie.
--Hangi Jennie.
--Kim Jennie.

Kim ben mi?? İmkansız yani Jimin benim abim mi??
Çok mantıksız nasıl? Bu...??

--Nasıl Jennie??
--Hastanede bana Jennie'nin babasının ilk evliliğinden olduğunu söylemişti. Babasının ilk karısı sabah gelen kadın Jimin'in annesi yani aynı zamanda Jennie'nin öyle mi???

KELEBEKWhere stories live. Discover now