SENDE BENİ!!

557 49 2
                                    

Lisa'dan

Bu yaşadıklarım bana fazla yaa. Cidden çok fazla. Jennie unniem uyuyor ama ji-won'un durumu hala kötüye gidiyor. Tam da herşey yavaştan düzelirken. Yeni albüm hazırlıkları başlamıştı, Jin ve Jisoo'nun arası düzelmişti , Jimin Rose'a Jungkook'u unutturmaya başlamıştı , Jennie ve Jungkook zaten çok iyilerdi, ben ve Taehyung...hayır!! Yanlış oldu! Ne alaka onunla ben?? Dilim sürçtü. Yanlış oldu. Yanıma birinin oturmasıyla düşüncelerimden sıyrıldım.

--Sence nerde hata yaptık??
--Ne ??
Taehyung??!! Evet en son biraz ağır konuşmuştum şimdi hatırladım.Çok kırılmış mıdır?? Ama gerçekler böyle.
--Diyorum ki nerde hata yaptık ki bunları yaşıyoruz.

--Bilmem? Belkide min-jung'u en başından polise vermeliydiler.
Sessizce güldü.
--Belkide en başından dürüst olmalıydık ve duygularımızı içimize atmamalıydık. Belkide bizi bu hale getiren tek sebep bu herkes birbirinden birşeyler sakladı.

--Bak son söylediklerimde biraz ağır konuştuğumun farkındayım özür dilerim bi anlık sinirle söyledim tüm onları.
--Evet biliyorum özre gerek yok bana kalırsa tamamen haklıydın. Aşk sadece insanı kör eden , acı veren , yok olmaya sürükleyen saçma sapan bi duygu. Hatta öyle bişey yok . Sonuna kadar haklısın. Biliyo musun aşık olduğum kızı unutucam ve artık tüm kızlarla takılan çapkın bi Taehyung olucam.

Dedi ve kalktı. Bi dakka ne dedi. Aşık olduğu kızı mı unutacakmış ?? Kimmiş ki o?? Ben olabilir miyim?? Saçmalama Lisa!!  Çapkın olacakmış hıh...
--Unutma!!!!
Sesimi duyunca arkasına döndü. Ben niye böyle söyledim şimdi?? Ne ara ayağa kalktım??!!

Bak sırıtıyo dalga geçicek.
--Kimi???
--İşte o sevdiğin kızı
--Kim ki o??
--Ben nerden bilebilirim?? Ama unutursan o kız çok üzülür unutma!
--Hani aşka inanmıyodun??

İnanıyo da olabilirim . Off sanırım kabullenmem gerek artık. Gerçekleri inkar etmek zor.
--Evet belki aşka inanmıyorum. Çünkü üzüyo sadece insanları. Başka hiç bi halta yaramıyo.

Bana doğru yürüdü. Gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. Lanet olsun sırası mı???
--Peki sen seni üzen ve sana acı veren herşeyden kaçar mısın bu şekilde. Korkularından mesela. Yangından çok korkuyorsun değil mi? Çünkü bi kardeşini kaybettin yangında. Yangın kabusların oldu.

--S-sen bunu nasıl b-biliyorsun??
--Emin ol ben seni senden daha iyi tanıyorum. Peki hep ateşten kaçıyorsun dimi? Ateşten uzak duruyorsun korktuğun için. Bu ondan kaçma şeklin. Aşktan da korkuyorsun. Kaçıyorsun. İnkar ediyorsun. Bu da ondan kaçma şeklin. Bu şekilde sadece kendine ve bana zarar veriyorsun. Eminim ki herşeyin farkındasın ama inkar etmek gerçekleri değiştirmez.

Evet çok haklı. Son kelimesine kadar haklı. Kaçıyorum sadece. Beni bu kadar iyi tanımasına çok şaşırdım ama şu anda tek şaşırmam gereken bu değil.
Ben onu seviyorum ve bunu inkar etmeye çalışıyorum. Ama hayır bu kez yapabilirim. Göz yaşlarım gittikçe çoğalıyordu. Gözlerimin kızardığına eminim.

Eliyle gözlerimi sildi.
--Ağlama lütfen ağlama bunları seni üzmek için söylemedim. Bunları gerçeklerin farkına varman için söyledim. Ağlarsan dayanamam.
Dedi ve beni kendine doğru çekerek sarıldı. Başımı omzuna gömdüm. Dünyanın en huzurlu ve en güvenli yeri burası.

--Ben seni seviyorum sende beni...

Seelaaaaaaam!!! Ben geeeeeldiiiiim!!! (Medyada farklılık olsun dedim)Telefonum bir aydır tamirdeydi. Bu yüzden yazamadım. Ki zaten öğrenciyseniz anlarsınız sınav haftasıydı. Ama olsundu . Kısa ve öz bir Taelis bölümü oldu. Yoğun aşk ama pek benlik değil.
Not:Diğer bölüm dram içerir. Aşksız ama en yakın zamanda da gelir. Okumaya devam edin lütfen finale son bölümler bağlamaya çalışıyorum. Sizi çooook seviyorum 😘

KELEBEKWhere stories live. Discover now