My awakening in the Shinobi World.

381 10 4
                                    

Ik kreunde en opende mijn ogen. Ik zette me recht en keek rondom mij. Ik zat in een bos en hoorde geroep. Ik probeerde me recht te zetten, op mijn beide benen, maar viel meteen terug op grond.'Kut.' vloekte ik en keek naar mijn benen. Ik zag bloed lopen langs mijn kuiten en scheenbenen. Ik zuchtte en keek rondom me, ik was opzoek naar iets waar ik op kon steunen om me recht te zetten. Ik vond de dichtsbijzijnde boom en greep ze vast. Ik kreunde, ik had volgens mij veel bloed verloren en de wonden waren, denk ik, vrij groot. Ik zette me recht en wou huilen van de pijn, maar ik hield me maar in. Ik hoorde voetstappen naderen en keek naar de richting van waar ze kwamen. Ik zag een viertal mensen in mijn richting rennen.'Daar is ze!' riep een jongen met blonde haren. Ik viel op grond en vroeg me dan af: WAAR IN HELSNAAM BEN IK?!

Ik werd meegenomen naar het ziekenhuis, die blonde gaf mij een piggy-back ride. Ik leunde met mijn hoofd op zijn schouder, ik bleek dus moe te zijn.'Gaat het?' vroeg hij.'Ugh.. Het gaat wel..' mompelde ik.'Kakashi-sensei, iemand van ons vieren zou de Hokage moeten inlichten.' zei de roosharige. Ja, inderdaad: ROOSHARIGE. Die gast met zijn grijs-zilverachtig haar knikte.'Inderdaad. Ik stel voor dat jij gaat, Sai.' zei hij en keek die gast met zijn zwart haar aan. Hij knikte en ging al meteen voorop. Het roosharig meisje keek me aan en vroeg wat mijn naam was.'Laura..' antwoordde ik.'Bizarre naam..' gaf ze toe.'Bedankt.' antwoordde ik nog sarcastisch en viel dan inslaap op de rug van die blonde.

Ik werd wakker en opende langzaam mijn ogen.'Ze is wakker, oude Tsunade!' zei iemand. Ik keek de vrouw aan en zag ze zuchten.'Overlaad haar niet met teveel vragen, Naruto.' zei ze, het was tegen dat blonde van daarstraks. De vrouw, die dus Tsunade heette, verliet mijn kamer en alleen dat blondje was hier nog.'Dus, Laura is je naam?' vroeg hij. Ik knikte langzaam.'.. Ja.' antwoordde ik.'Hoe oud ben je?' vroeg hij.

'Is dit een kruisverhoring?' vroeg ik droog.'We hebben je gegevens nodig. We hadden een staaltje bloed van je afgenomen en je kwam nergens terecht in de databank van de gegevens.' legde hij uit. Ik keek hem verrast aan.'Huh? Dat kan niet, ik-' Als ik rondom me keek, merkte ik op dat ik mijn handtasje niet bij had. Ik zuchtte en schudde mijn hoofd.'Laat vallen.' zei ik kalm. Naruto keek me raar aan.'Ik ben 16. Binnen een week 17.' antwoordde ik op zijn vraag. Ik zag het hem opschrijven.'Wanneer ben je dan 17?' vroeg hij.'23 mei.' antwoordde ik. Ik hoorde Naruto zijn vraag aan mij stellen, maar ik begon te dagdromen.

Dit is gewoon allesbehalve normaal. Ze hebben mijn gegevens niet in hun databank. Ben ik dan soms illegaal op deze wereld? Alhoewel ik normaal een identiteitskaart heb. Verdomme! Het was een nep identiteitskaart! DAMN! Ik had het moeten zien aankomen.. Maar, wat nu? Nee echt, ik zit hier ergens in the middle of nowhere, ik ben illegaal en ze doen een kruisverhoring voor mijn gegevens te krijgen. Ik voel me net een crimineel..

'LAURA!' Ik schrok me dood en keek de blonde aan, die zo te zien geïrriteerd bleek te zijn. Hij zuchtte.'Hoeveel meet je?' vroeg hij.'Een meter 62.' antwoordde ik kalm. Hij schreef het allemaal op en voelde me niet op mijn gemak als het over fysieke toestanden ging, zeker niet bij hém. Wie weet is dat één of andere raper. Ik keek hem aan met mijn bekende blik, de "Alsof ik dat ga doen"-blik.'Kom op, je hebt geen keuze!' jammerde Naruto. Ik kruiste mijn armen over elkaar en keek ergens anders.'Vergeet het.' zei ik.'Ga op de weegschaal, dan ben je er meteen vanaf van mijn gezaag.' zei hij. Ik gromde.'Neen!' zei ik en greep mijn lakens al vast. Yep, ik ben het al gewoon dat mensen me wegrukken van ergens en me zo meesleuren naar ergens anders. Ik ken dat goed genoeg. Naruto greep mijn bovenarm vast.'Kom nu gewoon, ik wil je niet van je bed afsleuren.' smeekte hij, hij wou me echt geen pijn doen.. Ik zuchtte en schoof mijn benen over het bedrand en probeerde me recht te zetten. Ik slaakte een klein gilletje toen ik viel.

Naruto had me juist op tijd vast.'Kom, probeer je recht te zetten.' zei hij. Ik had zijn handen vast en met veel moeite en gekreun kon ik uiteindelijk op mijn beide benen staan. Wiebelig stond ik recht.'N- Naruto, hou me vast.' zei ik en greep zijn mouw vast.'Je evenwicht is slecht.' zei hij.'Hoe zou het ook komen?!' vroeg ik op een sarcastisch toontje. Hij glimlachte ongemakkelijk en hielp me naar de weegschaal. Naruto drukte met zijn voet op "on" en liet me erop staan voor een aantal seconden.'Geweldig, Laura.' zei hij en legde het papier op een stoel en zijn twee handen reikten naar mijn heupen. Ik kreeg zin om die Naruto-gast KO te slagen.'Naruto,' begon ik. Hij keek me aan.'binnen 3 seconden ga ik je KO slagen als jij je handen niet wegtrekt.' Hij haalde zijn handen geschrokken weg en de deur ging open.'Naruto, hier ben je.' zei die gast, het was volgens mij een opa. Wat? Alleen oudjes hebben grijs haar! Naruto stapte naar die opa en ik stond hier maar wiebelig. Ik probeerde naar mijn bed te stappen, maar ik kwam niet vooruit.'Damn,' mompelde ik toen ik mijn evenwicht begon te verliezen.'Naruto,' zei ik.'Wacht even.' zei hij.'Naruto!' jammerde ik.'Wacht even!' zei hij.'NARUTO!' riep ik en hij keek me dan aan.'WAT?!' riep hij en toen gaf hij een geschrokken zucht.'LAURA!' riep hij.

Naruto ving me juist op tijd op.'Sukkel. Je weet dat mijn benen niet veel aankunnen.' zuchtte ik en hij legde me in bed.'Kakashi-sensei, als we op missie moeten, wie gaat haar dan verzorgen?' vroeg Naruto.'Ik weet het niet, Naruto.' zei hij. Naruto zuchtte en knikte dan.'Zorg dat je meteen klaar bent om te vertrekken.' zei hij en die ouwe verliet de kamer.'Zeg Naruto,' begon ik. Hij keek me aan.'Wat is er?' vroeg hij.'waar ben ik eigenlijk?' vroeg ik.'Konohagakure, Land van Vuur.' antwoordde hij.

Ik zuchtte en voelde me stilletjes aan van binnen stressen. Ik begon zenuwachtig te lachen.'Zou je me voor gek verklaren, mocht ik zeggen dat ik...' Ik wou het niet zeggen, ze zouden me misschien in een psychiatrische instelling steken! 'Wat zeggen?' vroeg Naruto.

'Dat ik van een andere wereld kom?'

-----------------------------------------------------------

Damn! Gebeurde het maar met mij! xD

De foto is dus hoe Laura eruit ziet, nu alleen zowat inbeelden dat ze donkerrood haar heeft, cyaanblauwe ogen heeft, een donkerbruine tint heeft en dat ze awesome is x)

Keep on reading! :D

~ This Isn't Madness, This is Naruto! ~Where stories live. Discover now