Kiba, the most sexiest fool.

287 9 2
                                    

Ik keek Jirou aan.'Kom op, zusje.' zei hij op een smekende toon. Er werd op de deur geklopt, ik hoorde Naruto zeggen dat hij binnenkwam. Jirou verdween en ik keek naar Naruto, die juist binnen kwam.'Is er iets, Laura?' vroeg hij. Ik glimlachte mijn fake smile en schudde mijn hoofd.'Nope!' antwoordde ik. Naruto keek me aan, op een doordringende wijze keek hij in mijn ogen.'Okay, zeg het op.' zei hij en zuchtte.'Weet je nog de dag dat ik jou vertelde dat ik van een andere wereld kwam?' herinnerde ik Naruto aan die ene dag. Naruto knikte en humde.'Wel, ik zag een gast aan een raam, hij zei me dat hij mijn broer is. Jirou, heet hij.. Hij was hier ook zojuist, hij vroeg om met hem mee te komen. Hij vertelde me dat hij mij beter opleiden kon.' vertelde ik. Naruto keek me aan.'En wat heb jij gezegd?' vroeg hij dan.'Ik heb niet eens één woord kunnen zeggen, want jij kwam binnen, Naruto.' zei ik kalm.

Naruto en ik zaten op zijn bed en hij keek peinsend naar de grond.'Ehm, Laura, dit is dus iets dat we niet tussen ons kunnen houden, de Hokage moet er wel degelijk wat van weten.' zei hij. Ik keek hem aan en knikte.'Mja, ik ga morgen na mijn training naar de Hokage gaan en haar erover aanspreken.' besloot ik dan. Naruto glimlachte en knikte.'Ik zie je morgen dan wel zeker.' zei hij en raapte dan mijn boekje op en gaf ze aan mij.'Slaapwel, Laura.' zei hij.'Slaapwel, Naruto.' zei ik en drukte vlug een kusje op zijn wang. Hij glimlachte, bloosde wat en verliet zijn kamer. De deur ging dicht en ik sloot het raam en vond ergens een pen.

18 mei

Lieve dagboek, mijn leven is zodanig op zijn kop gedraait dat ik zelf niet meer weet wat ik zou moeten doen! Ongeveer een drie à viertal dagen geleden was ik op stap met mijn allerbeste vriend Glenn. Hij had me mijn verjaardagscadeau al gegeven, aangezien hij naar Spanje vertrekt met zijn klas. Nadat hij me thuis afzette, zag ik dan dat het ging regenen, en je weet hoeveel ik van de regen houd! Dus, zat ik er gezellig in het parkje, schommelend op een schommel. Het regen deed echt deugd, ik voelde me gelukkig. Normale mensen zouden van de zonneschijnen gelukkig worden, ik niet. Ik van de regen. Lol'd, ik ben echt een ziek kind x)

Maar ja, het begon dan te bliksemen en te donderen. MIJN GROOTSTE NACHTMERRIE! Daarbij hoorde ik nog iemand mijn naam roepen, wat dus super creepy was. Ik volgde dan die stem, ook al wou ik gewoon blijven zitten en niets doen. Toen de bliksem dichterbij kwam en nog een slag gaf, gilde ik en BAM! Ik viel in een put zonder bodem! En daarna, BAM! Viel ik in een andere dimensie. Hoe leuk. Alhoewel, ik heb hier iemand leren kennen. Hij is echt een awesome vriend, hij heet Naruto en hij vindt mijn naam bizar, alhoewel, ik moet toegeven dat zijn naam ook bizar was. Ik zag zijn naam eens in een winkel(toen ik nog in mijn normale wereld was) op een pakje sushi. Hilarisch! xD

Maar het beste komt nog: IK WORD EEN NINJA! Mijn leerkracht, Yamato traint me nu. Hij leert me de basis aan, hoe ik klonen moet maken, hoe ik met shurikens en kunais moet gooien en hoe ik uit een aanval kan verdwijnen! Er komt wel een blok hout in de plaats van mij maar ja, BOEIEN! Ik word nog steeds een ninja! Dude, dit is awesome! Glenn zou dit.. Uh.. Never mind. Nu ik hier ben, ik Konohagakure, Land van Vuur, denk ik aan mijn vrienden: Glenn, Chris, Lisa, Tess, Kim en zo en ook mijn familie: Mam, pap, Anaïs, zelfs die oude hond die normaal vandaag 14 jaar oud geworden is. Ik heb heimwee, het is zelfs zo erg -ik woon nu bij Naruto- dat Naruto me heeft moeten sussen en mij heeft moeten omhelzen en al die awkward stuff. Maar ja, het is al laat - ongeveer 22.30 uur of zo. Ik heb morgen training met Yamato-sensei, dus ik ga nu slaapjes doen.

Tot morgen (misschien ) of een andere keer! 

Ik sloot mijn dagboek, legde ze op Naruto's nachtkastje, samen met de pen en ging de gordijnen sluiten. In de verte zag ik Jirou, maar ik negeerde hem. Ik sloot de gordijnen en ging dan mijn bed in. Ik trok de lakens tot onder mijn neus en dacht aan Jirou. Niet dat ik zou willen meegaan of zo, maar.. Wie is hij? Wat wilt hij van mij? Wat is hij van mij?

~ This Isn't Madness, This is Naruto! ~Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ