Itachi's End.

262 5 3
                                    

Ik opende mijn ogen en keek rondom me. Ik bevond me in een hotelkamer. Ik zette me recht en zag Suigetsu en Juugo. Sasuke was aan het slapen. De deur werd opengetrapt als Suigetsu Karin wou gaan zoeken.'Sasuke, wordt wakker!' Suigetsu werd helemaal verpletterd onder de deur. Sasuke werd wakker.'We worden gevolgd. Wat doen we?' Hij keek Karin aan.'We gaan vluchten.. Maak alles klaar.' zei hij.'Juugo, markeer elke Akatsuki basis dat je hebt gevonden van hen.' Sasuke keek me aan.'Kumori, maak je klaar, als je gevonden wordt..' Ik knikte en zette me recht.

Als we allemaal klaar waren en alles klaar was, keek ik Sasuke aan.'Klaar?' vroeg ik. Hij knikte.'Yep.' zei hij en trok zijn cloak aan.'Door het absorberen van Orochimaru's vermogen, zijn mijn heelkrachten vermeerderd.' zei Sasuke en we stonden in een cirkel.'Ook al zijn het leaf ninja's of Akatsuki, ze mogen informatie hebben van Itachi. Zouden we een hinderlaag opzetten?' vroeg Karin.'Als er meer mensen zijn, zijn het sowieso leaf ninja's. Akatsuki reist alleen in een team van 2 personen.' zei Sasuke.'Een hinderlaag opzetten zou onze tijd verkwisten.' zei Suigetsu en ik knikte.'Akkoord. We zouden ons niets aan mogen aantrekken aan leaf.' zei Sasuke.'Wat doen we dan?' vroeg Karin.'Itachi zoeken. Als we hem vinden, komt het ergste scenario aan: jullie moeten dan vechten met de leaf ninja's.' Sasuke haalde een map boven.'Nu gaan we als Hebi voort, naar de basissen van Akatsuki die Juugo heeft gevonden.' zei hij en toonde de map.'Okay..' zei Karin. Ik stapte met Sasuke en Suigetsu voorop. Alhoewel, ik wist dat Karin iets voerde in haar schild.

Toen ik wist dat de leaf ninja's ons gevonden had, wist ik dat Kiba ertussen zat. Hij zal waarschijnlijk Sasuke's geur hebben gevonden. Ik hoopte erop dat Kiba ook niet mijn geur gevonden zou hebben, dan zou de chaos vergrootten.

~ Naruto's Pov. ~

We waren met een team opzoek naar Sasuke. Natuurlijk, met Kiba in onze team gaat alles gemakkelijker! Kiba had Sasuke's geur opgespoord en we volgden de geur. Ik zag dat Kiba schrok.'Wat is er Kiba?' vroeg ik.'Laura..' zei hij.'Wat?! Is er iets met Laura?!' vroeg ik.'Ik riek Laura's geur en die van Sasuke.' zei hij dan. Wat doet zij bij Sasuke?! Wat in helsnaam is ze mee bezig?! 'Ze bewegen! Laura en Sasuke's geur gaan een andere richting op! Wacht, Sasuke's geur splitst op!' zei hij.'Ze proberen ons in de val te lokken. Er is waarschijnlijk een chakra detector type bij Sasuke.' zei Kakashi. Ik dacht na; wat doet Laura in helsnaam bij Sasuke? Zou misschien het plan gefaald hebben en is ze bij Sasuke terecht gekomen? Ik zuchtte.'Wel, dan is er maar één oplossing! Tajyuu  Kage Bunshin no Jutsu!' zei ik en een paar dozijn Naruto's verschenen. Ze gingen allemaal een richting op. Hopelijk vinden we Laura hier ergens..

~ Kumori's Pov. ~

We waren gekomen bij een standbeeld.'Hier boven..?' Ik keek Sasuke aan.'Jullie vier blijven hier en wachten tot ik mijn orders uitbreng. Ik ga eens checken.' zei hij.'Wees voorzichtig, Sasuke.' mompelde ik zachtjes. Nadat Karin een andere chakra had ontdekt, begonnen we te spurten naar waar Sasuke zich bevond.'Ik dacht toch dat jullie daar moesten blijven tot dat ik jullie riep?' liet Sasuke ons eraan herinneren.'Karin voelde een andere chakra, dus we werden een beetje nieuwsgierig.' 'Veren?!' Ik keek Karin aan en zag veren van een raaf. Het kwam me zo bekend voor, alleen weet ik niet van waar.'Kom, we gaan verder.' zei Sasuke toen hij naar ons toestapte.

'Er zijn mensen met dezelfde chakra type rondom ons!' zei Karin.'Gaan we een andere route nemen?' vroeg Suigetsu.'Neen, we gaan er meteen door.' zei Sasuke. Ik had al de hele trip niets gezegd. Ik stond alleen maar te denken. Ik wil wat meer weten, meer over mensen rondom mij, over mijzelf!

Laura! Je vraagt teveel! Ik schrok. K- Kumori? Ugh, wie anders? Luister kleintje, ik weet niet waarom je al die informatie wilt, maar ik kan je ze niet vertellen. Ik beet op mijn lip. Kunnen we dan niet één worden? Dat is perfect mogelijk. Hebben we dan allebei onze herinneringen? Hebben we dan allebei onze kennis van bepaalde zaken en zo? Ja, ja. Als we één worden, betekent het dat jouw en mijn deel nog blijven leven, alleen zijn we gewoon één persoon vanbinnen. En wie kan dat voor ons regelen? Ik ken iemand, maar ik vraag me wel af of ze ons niet zal aanvallen.. Wie dat? Kobayashi Aoi. Ik gromde, ik wou haar écht niet om een gunst vragen! Dude, ze gaat me vermoorden wegens de rivaliteit! Bwahahaha! Neen hoor. Niets als ik mezelf word en haar ergens ontmoet. Okay, en waar is die bitch te vinden? Akatsuki. Sinds wanneer heb jij daarmee connecties?! Sinds ik daar ben gaan trainen? Ugh, never mind. Ik ga haar wel ergens vinden. Je kan mij worden door mij te roepen. Okay, bedankt Kumori! Geen probleem, Laura.

~ This Isn't Madness, This is Naruto! ~Where stories live. Discover now