Fate crossed my path.

233 6 0
                                    

Ik lag in bed en Naruto lag in de zetel. Ik zuchtte en draaide me om. Ik kon het zelf niet geloven dat op een keer herinneringen naar boven kwamen die ik nog nooit heb gehad. Ik voelde een enorme hoeveelheid chakra door mijn lichaam stromen. Ik heb nog nooit dat gevoel gehad. Ik bedoel, in mijn wereld was het onmogelijk, maar toen ik hier belandde was mijn hoeveelheid veel kleiner dan dit.

Ik gooide de lakens weg van mij, stond op en trok mijn kleren aan. Ik stapte mijn kamer uit en zag Naruto slapen en snurken in de zetel. Ik kreeg een anime sweatdrop en vroeg me nog steeds af waarom ik hem niet hoorde als ik in bed lag.

Ik sloot de deur achter me en ging naar buiten, misschien dat de sterren me konden afleiden van de gedachten die ik had? Ik was op de trainingsvelden en dacht na. Welke jutsu kan ik?

Ik focuste me op mijn chakra en blies dan wind uit en zag de bladeren van de bomen een andere richting ritselen.'Daar ben ik al zeker van..' zei ik kalm. Ik nam een shuriken uit mijn zak en richtte die naar een boom. Ik smeet ze en gebruikte "Gokakyu no Jutsu". De shuriken vatte vuur en bleef dan steken in de boom. Ik bluste de boom vlug met "Mizurappa no Jutsu".

Ik wist al zeker dat ik vuur, water en wind onder controle had. Nu alleen aarde en elektriciteit. Ik focuste mijn chakra op mijn hand en zei kalm:'Chidori.' Mijn hand kreeg een knarsend geluid, bliksem. Ik rende op die ene boom waar mijn shuriken nog in steekt. Ik drukte mijn vuist tegen de boom. De boom viel om en mijn jutsu stopte.'Nu alleen mijn doton checken..' zei ik kalm.'Doton: Doryuheki!' zei ik terwijl ik mijn handgebaren deed. Een muur van aarde stak boven de grond.

Het was best bizar. Ik ben hier pas beland, weet niets over chakra, word gekidnapt en bijna vermoord en herinner me dan dingen die ik nog nooit wist en jutsu's die ik nooit van mijn leven heb uitgevoerd! WHAT THE HELL IS WRONG WITH ME?!

'De tijd is zo te zien gekomen.' hoorde ik. Als ik achter me keek, gaf ik degene de "ik ben betrapt"-blik. Het was Kakashi. Hij glimlachte en kwam naar me toe.'Kakashi-san, wat doe jij hier?' vroeg ik.'Dat kan ik ook eventueel aan jou vragen, Laura.' zei hij. Ik glimlachte zwakjes en keek weg.'Dus je weet uiteindelijk dat je naam niet Laura is.' zei hij. Ik knikte.'Maar, ik wil niet vergeten wie ik ben, voordat ik besefte dat ik Kumori heet.' legde ik uit. Hij knikte.'Laura, ik denk dat je broer verrast zal zijn, mocht hij je terug leren kennen. Volgens mij ben je niet dezelfde persoon als Kumori. Jij bent Laura, maar ook Kumori. Hier bij ons zal je altijd Laura zijn, niet Kumori. Alleen zullen de anderen uit deze stad je zien als Toushirou Kumori, de prinses van de 5 elementen.' vertelde Kakashi. Bijna en ik huilde, alleen deed ik dat niet.'Wel, ik denk dat de veranderingen snel zullen komen.' zei ik. Kakashi knikte.'Kom, het is al vrij laat.' zei hij. Ik knikte en hij vergezelde me tot bij mij thuis.'Slaapwel, Kakashi-san.' zei ik.'Slaapwel, Laura.' zei hij. Ik glimlachte en opende de deur.

Naruto's luide snurk stopte abrupt. Hij smakte wat, zette zich recht en keek me aan.'Wat doe ji zo... Vroeg op?' vroeg Naruto, nadat hij eventjes naar de klok keek.'Een luchtje scheppen. Ik kon niet slapen.' verantwoordde ik mezelf. Niet dat het echt moest, maar hem ongerust maken in het midden van de nacht is niet echt een goed idee. Hij knikte.'Ga maar slapen, morgen is het je afspraak met Tenten.' zei hij. Ik knikte, wenste hem slaapwel en stapte naar de slaapkamer.'Moet ik bij jou komen liggen?' vroeg hij. Ik draaide me om en glimlachte.'Het zou me allessinds helpen.' zei ik en glimlachte. Naruto stond kreunend op en slofte de kamer in. Ik kleedde me uit tot op mijn bh en onderbroek en legde me bij hem in bed. Toen ik er eigenlijk over nadacht over het feit dat Naruto bij mij sliep.. Het ziet er eigenlijk zo verdomd fout uit! Ik schudde mijn hoofd en legde me goed tegen Naruto.'Lau, en dan verrast het je nog dat ik roep in de ochtend..' zuchtte Naruto.'Sorry.' grinnikte ik en draaide me om en sloot mijn ogen.'Slaapwel, Naru-kitty cat.' zei ik.'Ugh, serieus?' vroeg hij. Ik grinnikte terug en ik hoorde zijn zachte lach.'Slaapwel, spons.' zei hij.'HEY, dat is onfair!' jammerde ik. Naruto lachte en keek me aan.'Wat?' vroeg hij.'Ik kan nog steeds vechten.' zei hij.'Meer dan jij, Naruto. Maar, het zou onfair zijn mocht je niet weten wat ik nu allemaal kan.' zei ik kalm.'Morgen, jij en ik.. Wij gaan vechten. Nu slapen.' zei hij en geeuwde. Ik knikte en legde me goed. Ik sloot mijn ogen en viel uiteindelijk inslaap.

~ This Isn't Madness, This is Naruto! ~Donde viven las historias. Descúbrelo ahora